Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כספומטים עם פאונדים.

אם אתה לא מוצא קרוב אליך, תוציא מזומן שקלים ותלך לצ'יינג' הקרוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

צר לי על ההטעייה, לא מצאתי משיכת ליש"ט בכספומטים. בוודאות היה בעבר, אבל כנראה שהביקוש למטבע הבריטי היה נמוך מאוד בהשוואה ליורו ולדולר, והאפשרות לא קיימת עכשיו.

אני לא יודע איפה אתה מתגורר, אני מכיר צ'יינג'ים בעיר מגוריי, לא נראה לי שזה יעזור. אין שום חשש לרכוש מט"ח בצ'יינג' מסודר כנגד תשלום מזומן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כן, רק שהתדמית של הציינג'ים אוטומטית מזכירה חלפן כספים מלילנבלום...

אני יודע שזו סטיגמה (מזכיר במשהו את סוחרי הרכב).

בכל אופן גם אני חיפשתי כספומטים של בנקים שמנפקים פאונדים וכנראה באמת אין.

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ברשתוכם הערה קטנה. אתה צריך לוודא שהשטרות שאתה מקבל מה CHANGE הם בתוקף מפני שכל כמה שנים הם מתחלפים ויוצאים מהמחזור. לצערי, בפעם האחרונה שטסתי לאנגליה, החלאה מה CHANGE נתן לי שטרות שעבר זמנם ולא רצו לקבל אותם בעסקים באנגליה. אתה יכול תיאורטית להזדכות עבורם בבנקים שם אבל לך תתחיל להיגרר לבנקים בזמן חופשה.

אז לידעתכם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

להחליף שקלים בחו"ל? הפסד עצום. לבנקים\צ'יינגיגם בחו"ל אין מה לעשות עם השקלים, והפרשי השער בהתאם

להמיר שקלים לאירו\דולר בארץ ואז להמיר את אלה בחו"ל - כבר דורש מחקר מעמיק אם עדיך לשלם בארץ עמלה מוגדלת על המרה ישירה או לשלם שתי עמלות המרה (בארץ משקלים לדולר\אירו ובמדינת היעד מהדולר\אירו למטבע המקומי). כיון שאני מעדיף להגיע לחו"ל עם לפחות איזה סכום במטבע מקומי אני מעדיף לשלם עוד משהו לבנק הישראלי או לדואר ולא להתחיל להתרוצץ במקום לא מוכר ולחפש מי נותן שער המרה סביר, לפחות לא בסכום הדרוש לי בימים הראשונים.

ד"א - יש אופציה נוספת, והיא למשוך מזומן בכספומט בנמה"ת מיד לאחר הנחיתה. על משיכה כזו יש עמלה קבועה (בכרטיסים שיש לי היא בסדר גודל של 3.9%) מעבר לשער היציג, כך שתמורת אותה עמלה אתה נמנע מתשלום הפרשי שער.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...