Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר שלי מעוניין ברכישת אלפא רומיאו ג'ולייטה 1.4 טורבו, 170 כ"ס ותיבת TCT דו- מצמדית.

שנה- איזור 2012; תקציב- 100K

מה אתם אומרים על האוטו? מחלות נפוצות?

הוא מפחד קצת כי בגלל שאלפא זה פיאט אז שיהיה בעיות עם האמינות וזה.

תודה!

פורסם

מצחיק שלפי חבר שלך בעיית האמינות נובעת מפיאט - ולא מאלפא...

בכל מקרה מדובר בדגם די אמין עם עלויות אחזקה לא גבוהות במיוחד. סהכ תמורה יפה למחיר.

פורסם

אוי איך אני אוהב את הסטריאוטיפים של האלפות. תמיד גורם לי לחייך....

האלפא של היום, טיפול סטנדרטי יעלה לך בערך 600 ש'ח כמו כל רכב אחר, טיימינג יעלה לך 1200 ש'ח כמעט כמו כל רכב אחר.

רק שלאלפא יש את השיק והייחודיות שלה מה שלפונטו של השכן - אין!

לגבי האמינות - לג'ולייטה אין שום מחלה ידועה. רכב שמטופל כל 10-30K ק'מ בשמנים ופילטרים בקביעות יפגין אמינות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מוסיף שאלה משלי:

מה ההבדלים בין הג'ולייטה ה"חדשה" (2014 ומעלה) לבין זו שלפני מתיחת הפנים?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לגבי האמינות - לג'ולייטה אין שום מחלה ידועה. רכב שמטופל כל 10-30K ק'מ בשמנים ופילטרים בקביעות יפגין אמינות.

(1) תושבת מנוע.

(2) חיישן קפאון יחידת מיזוג.

(3) המחבר בין מדף מחזור אוויר למנוע שמזיז אותו.

(4) קפיץ בתא אחסון עליון.

(5) מולטיאייר.

תופעה (1) הייתה נפוצה אך לאחרונה יצא חלק משופר - נקווה שזה פתר את הבעיה.

תופעה (2), גם שמעתי שיצא חלק חדש ואמין - נקווה שלא יתברר אחרת במבחן הזמן.

תופעה (3) אינה רחבת היקף אך קיימת.

תופעה (4) קיימת ובד"כ נפתרת במסגרת האחריות. אין לי מידע לגבי האם הוכנסו חלקים משופרים.

תופעה (5) אינה רחבת היקף אך קיימת.

הדגם המחודש אשר הופיעה ב-2014 כולל שינויי עיצוב קלים ביותר (גריל קדמי, טבעות כרום סביב פנסי הערפל) ושינויים גדולים יותר בפנים (מושבים משודרגים בעלי תמיכה צידית משופרת, הגה בעיצוב חדש עם כפתורי תפעול מוצלחים יותר, יחידות תאורה עילית, מסך מגע עם קישורית מלאה, חומרים משודרגים) ועוד כמה שינויים מכניים (כמו מתלים משופרים, תוכנה משודרגת לגיר TCT, ניהול מנוע מעט שונה).

אינני יודע איזו מהמחלות המוזכרות לעיל רלוונטית לדגם המחודש אם בכלל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

מסך מגע (קטן מידי), שכפה שינוי בסידור לוח המחוונים הכל כך יפה של הג'ולייטה; כסאות מעט שונים; נדמה לי שאיזה שינוי מינורי בפנסי הערפל.

עריכה: ראיתי שלב ספורטיבי הקדים אותי. לא שמתי לב לשלל השינוים שהוא ציין כאשר נהגתי בדגמי 2014 [שלי מודל 11/2013], אבל הוא כנראה צודק :-)

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מעבר למה שכבר נרשם למעלה יש כנראה עוד שינויים במתיחת הפנים, כאלה שלא מופיעים ברשימות. הרכב יותר מבודד מבחינת רעשי רוח, יותר מוצק ומרגיש איכשהו יותר איכותי.

אמת, גם הבחנתי בכך כשנהגתי ברכב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

תודה לכל מי שענה גם על שאלתי! אם וכאשר אשדרג בעתיד לג'ולייטה, עשיתם לי כאב ראש (חיובי) אם ללכת על מתוחת הפנים או על קודמתה :-)

פורסם

מתוחה, כל עוד התקציב מאפשר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כבעלים של הקודמת אשר נהג בחדשה (הפוך מ- RK שהוא בעלים של החדשה), אני לא רואה כזה הבדל. כל האקסטרא "פרימיום" שאתם מרגישים זה המסך מגע, שהוא גם קטן מידי ולא נוח לתפעול (בין היתר בשל התכנות שלו), גם גרם להעלמת כפתורי ה"Ignition style" המגניבים, וגם חסם שטח אחסון (מבין המעט שעוד היו). מילא היו שמים שם מסך גדול יותר ושימושי. אבל למה לחסום שטח אחסון בשביל פקקטה USB ו- AUX? מצד שני, המצלמת רוורס זזה תמיד אחלה שיש.

את השדרוג בכסאות אני מבין - זה אולי באמת נותן תחושה יותר ספורטיבית, אבל שלי (2013) טובים לי, ואני יש לי גב רגיש :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נזכרתי בעוד דבר: ממש אהבתי את פעולת ה-DNA כשביצעתי נסיעת מבחן בג'ולייטה החדשה, יש את זה גם בקודמתה?

אגב, דווקא בלאון 1.8 החדשה שבדקתי גם כן קצת התאכזבתי ממצב ה"ספורט" שתכלס זה כמו להעביר ל-S בלאון שלי.. בג'ולייטה השינוי בין D ל-N הרבה יותר מורגש ונוכח.

פורסם

זה כנראה פיצ'ר שלא יעלם מאלפות בזמן הקרוב, יש אותו גם ב-4C ובג'וליה. התחיל עם המיטו וקיים גם קיים בג'ולייטה מיומה הראשן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...