Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום רכישת פלואנס 2 ליטר 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר 3 חודשים ו1000 ק"מ על הרכב סיכום קטן על הרכב.

הרכב נקנה עקב התרחבות המשפחה (תינוקת וילד קטן) ולכן רצינו רכב עם ספסל אחורי רחב שיאפשר למבוגר לשבת

בין הסלקל והכסא תינוק.

הרכב

הרכב היינו שנת 2010 עם מנוע 2000 ברמת גימור EX (היחידה עם המנוע הזה).

נקנתה מחברת אוויס (היינו בשני מקומות לפני ובאוויס נתנו את השירות הכי טוב).

הרכב נקנה עם 75000 קילומטר.

הרכב עבר קניבליזציה מסוימת (היו חסרים נורות בסכי שמש וידית לכיוון קשיות המושב)

אבל הבטיחו לסדר הכל לפני המסירה.

הרכב עבר בדיקה ויצאו אמנם לא מעט ריג'קטים אבל כולם היו במשמעות נמוכה.

(מה יהיה עם מכוני הבדיקה האלו??? ברכב יש שרשרת ובטופס רשום שיש רעשים מכיוון הרצועה.הכסת"ח הרגיל)

את כל הליקויים הם סידרו לפני המסירה.

אבזור:

הרכב מאובזר בצורה טובה.יש דיבורית,חישוקים קלים, חיישני אורות וגשם, USB, נעילת ילדים אוטומטית ,חיישני רוורס מקוריים סך הכל לא חסר משהו.

ושליטה מוזרה מאחורי ההגה שאחרי שמתרגלים אליה היא נעשית די נוחה.

נוחות.

הרכב די מרחף על הכביש מה שאומר שהוא די נוח אבל מאוד מעורפל בפניות.

הרכב מאוד גדול מה שנותן מרווח פנימי מעולה מקדימה ומאחורה כמו כן תא המטען מאוד גדול

אבל הוא קצת רדוד והזרועות של הדלת נכנסות פנימה וזה די מעיק לפעמים שיש עגלה גדולה בתא המטען.

המיזוג ברכב הוא פשוט כשלון לוקח לרכב הרבה זמן להתקר,. בקרת האקלים אמנם מפוצלת אבל אין אפשרות לקבוע טמפרטורה אחידה אלא כל צד בנפרד. המיזוג בעוצמה מלאה עושה בעיקר רעש, יש פתחי מיזוג אחוריים אבל גם שם יוצא זרזיף של משב רוח. פשוט מאכזב .

מנוע:

המנוע והגיר הם מאותה סדרה של הניסן קשקאי.

לרכב לא חסר כח (מה שאמרו על מנוע ה1.6)והגיר סך הכל משתף פעולה.

בנסיעה על כביש 1 לירושלים הפעלתי בקרת שיוט על 110 והרכב התייצב על 2100 סל"ד.

צריכת הדלק של האוטו היא די שערורייתית:

תדלוק ראשון 90% עירוני יצא 1ל6 :shock:

תדלוק שני 90% עירוני יצא 1 ל7

תדלוק שלישי 60% עירוני יצא 1 ל9.3

הנסועה השנתית שלנו היא בערך 8000 קילומטר ככה שדלק לא היה השיקול העיקרי בקניית הרכב.

סיכום:

הרכב הוא מאוד נוח למשפחה.

מרווח,מספיק חזק,מאובזר.

הבעיות הן: צריכת דלק ומיזוג.

אני טיפה מצטער שלא לקחתי את גירסת הדיזל המוצלחת (למרות שבחישוב של עלות הרכב מול עלות הדלק

כנראה שלא הייתי יוצא ברווח)

פורסם

תתחדש,אצלך הסלון בז?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדקת את מערכת המיזוג, אולי חסר גז, יש דליפה או משהו?

או פילטר סתום. או מאייד מטונף (במיוחד אם יש ריח מסריח מהמזגן).

כדאי לבדוק עם חשמלאי בכל מקרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסלון הוא בז' למטה ושחור בחלק העליון.

ביישור קו נעשה ניקוי של הצנרת.

ראיתי איפשהוא שיש הוראה להוסיף יותר גז ממה שרשום בגלל תנאי האקלים בארץ, יש לי טיפול עוד 3 חודשים ואני אבדוק את זה שם.

הרכב עלה 43000 שקל והוא טופל במוסך מורשה יבואן כל התקופה אצל אוויס.

פורסם

היה לי רכב כזה במשך שנה פלוס והייתי מאוד מרוצה ממנו.

רכב מצוין, נוח, חזק(!) ואמין שהוא underrated בשוק המשפחתומטיות הישראלי.

אני מסכים עם כל מה שכתבת למעט נושא המזגן. המזגן אצלי היה בסדר גמור. לא חזק בטירוף אך בהחלט עושה את העבודה בצורה נאותה. כנראה שיש לך בעיה במזגן.

פורסם

נפ1, כנראה שאתה לא באמת סובל מהמזגן אם אתה יכול לחכות עד אחרי הקיץ עם הטיפול... :-)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הרכב אצל אשתי והיא פחות מתלוננת על המיזוג ממני.

אני נוסע על אלמרה 2002 שזה יותר מזגן שהרכיבו סביבו אוטו, תענוג בקיץ.

מבחינת הפלואנס ללא התצרוכת דלק הגבוהה והבעיה הנקודתית (אני מקווה) במיזוג מדובר ברכב משפחתי

מעולה. מרווח, מאובזר, חזק ונוח

פורסם

אם הרכב בשימוש עירוני בלבד בעיר פקוקה זה מסביר את צריכת הדלק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לאבי יש פלואנס דיזל, המזגן מספק.

הרכב היה בחברת ליסינג והמסנן מזגן שנמצא אצלך, זה אותו מסנן ששמו בטורקיה במפעל של רנו.

בטיפול אתה תופתע מהמצב שלו.

• תוכן חדש...