Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הייתה לי 320 "כריש, שנת 80. אבל, אם זכרוני לא מטעני, היא הייתה 4 בוכנות וגיר רגיל 4 הילוכים.

חיית רמזורים.

פורסם

קלאסיקה....

אחת החוויות המוטוריות הראשונות שלי בתור ילד קטן בן 5-6 זה טיול שלי עם משפחתי לטבריה, לקחנו מדוד שלי את הסדרה 3 קופה הכסופה שלו לאותו סופ“ש, כשהיינו חוזרים מדי יום לחדרי האירוח אני הייתי נשאר קצת ברכב וחוקר אותו תו“כ האזנה ל-Johnny Johnny come home....

קלאסיקה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חן, תודה על הכתבה. רק אוסיף שב.מ.וו. (באופן טבעי) התחרו עם ה-E21 בשלל אליפויות מכוניות סאלון ואף GT.

להלן כמה תמונות שצילמתי בסופ"ש מרוצים קלאסיים לפני כשנה, יש כאן כמה וכמה סוגים של E21:

15070524970_8c8057c30f_b.jpg

15071067320_45a96d10f0_b.jpg

E21 ליד 2002 אותה החליפה כמובן גם על מסלול המרוצים:

15070673820_f3d03a750f_b.jpg

להלן גרסת המסלול המפלצתית ביותר של ה-E21, שהתחרתה באליפות Group 5 של סוף שנות השבעים:

15257511485_75e8d49cf2_b.jpg

15254440201_5bb0cd03e9_b.jpg

15254635181_46b9ba463e_b.jpg

ואחרון חביב, גרסת האלפינה של ה-E21. נקראה רשמית B6:

15070867219_13dd1da10f_b.jpg

פורסם
כזו בדיוק היתה לדוד שלי!!!

לדוד שלך הייתה אלפינה???

כי מבחינת הצורה גם שלי הייתה כזאת רק כחול-חלודה ושני פנסים צהובים. ייבוא אישי מבלגיה.

פורסם

הייתי ילדון בזמנו, לא יודע לומר לך אם היתה אלפינה או לא, אני נוטה לשער שלא כיוון שלא היה לה את המדבקות והחצאית הקדמית של אלפינה.

יחד עם זאת, היא היתה בדיוק באותו צבע ובוודאות נעלה את אותם ג'אנטים.

זה הרכב שהתחיל את הרומן שלי עם סדרה 3, עד היום אני פשוט מאוהב בעיצוב של הרכב הזה.

פורסם
הייתה לי 320 "כריש, שנת 80. אבל, אם זכרוני לא מטעני, היא הייתה 4 בוכנות וגיר רגיל 4 הילוכים.

חיית רמזורים.

בהנחה שהיתה לך 320, אז היה לה מנוע 6 בוכנות עם 122 כ"ס.

יבואן ב.מ.וו באותם שנים היה רכב ניר, ולארץ יובאו רק דגמי ה 4 בוכנות מוזני המאייד.

ה 318I, 320 וה 323I לא יובאו כלל ביבוא סדיר.

גם בארץ זכתה סדרה 3 להצלחה גדולה, ועד מהרה הפכה לסמל מעמד וחביבתן של שחקני ומאמני כדורגל רבים, כמו גם של בעלי דוכנים בשווקים, משהו מקביל לרכבי השטח של ימינו.

נהגתי לא מעט ב 316 ידנית משנת 82', ואני זוכר שהיו לה ביצועים סבירים +, תנוחת נהיגה נהדרת ולוח מחוונים נאה שזכה לתאורה אדמדמה בלילה, מחזה מרהיב באותם הימים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הנה בת הדודה העכשווית, 435 פתוחה, תמונה מהסופ״ש האחרון במינכן.

זו כבר הפעם השניה שלי ב Bmw-welt ובמוזיאון שבמינכן, הפעם עם אחד הבנים.

תצוגת תכלית מרשימה של חברה מרשימה מאוד.

שכרנו מהם רכב לסיבוב קצר באוטובאן ובכבישים צדדיים. אפשר לשכור גם רכבים יותר קיצוניים, M4 לדוגמה.

מומלץ מאוד.

image.jpg

image.jpg

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אגדה של דגם כאשר הנוכחי סוף סוף גורם לך לרצות אחת על סמך מראה ולא לאבד את ארוחת הבוקר כמו הדור לפניו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הנוכחית אכן נאה מאוד והיא שיפור עצום לעומת הדור הקודם שאכן לא היה יפה במיוחד בגרסת הסדאן (הקופה\קבריולט נראו הרבה יותר טוב).

אבל לטעמי הדורות הכי יפים היו ה-e21 עד e46.

לטעמי ה-e46 בדגמי 2002 וצפונה (לאחר מתיחת פנים) נראית גם היום הרבה הרבה יותר טוב מרוב המשפחתיות על הכביש.

פורסם

הדגם היפה ביותר, לדעתי, היה ה-E36. עיצוב מאד יפה ושלם (ופחות שמן מה-E46) ועיצוב פנים מדהים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחלה סקירה. שמחתי ונהניתי לקרוא!

לטעמי הE30 היא היפה מכולן. הE36 במקום השני מבחינתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...