Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להחליף את כל רביעיית הצמיגים בעקבות 'שריטה' שלי שהצמיגים המורכבים ברכב שקניתי לא זהים (על אף שמצבם כמעט חדש).

מידת הצמיגים 225/45 R17 94W.

אין צורך בצמיגים ל'התגרזנויות', חשוב לי שיהיו שקטים, אם יש השפעה לדגם הצמיגים בחסכון בדלק אז חסכוניים כמה שניתן.

אין לי כרגע מגבלת תקציב, אתאים את התקציב בהתאם לדרישות.

אם יש פרמטרים נוספים שרלוונטייל לבחירה אשמח שתפנו את תשומת ליבי.

מקום מומלץ לרכישה והתקנה באזור חיפה, קריות, צפונה גם אשמח לשמוע.

תודה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי הצמיגים המקוריים שהיצרן התקין הם בדרך כלל הכי טובים, ואם לא הכי טובים אז לפחות טובים מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קניתי לא מזמן צמיגים לרכב שלי באותו גודל שציינת מסוג Falken 914 ecorun

מחיר נע בין 1500 ל1700 לרביעיה, צמיגים טובים לטווח מחירים הזה עם דגש על שקט, נוחות וחסכון בדלק.

צמיגים רמה מעל כבר אמורים לעלות סביב ה3000 שקל לסט.

הצמיגים שלא זהים, יכול להיות שיש אפשרות להחליף גלגלים כדי שתהיה תאימות.

פורסם
לדעתי הצמיגים המקוריים שהיצרן התקין הם בדרך כלל הכי טובים, ואם לא הכי טובים אז לפחות טובים מאוד.

אם הובן מההודעה שלי שמדובר ברכב חדש אז אבהיר שמדובר ברכב שנת 2012. מאחורה שני צמיגי פירלי, יש מצב שהגיעו עם הרכב כחדש, מקדימה שני צמיגים אחרים שהחליף הבעלים הקודם של האוטו. משהו סיני אני לא זוכר בדיוק והאוטו לא לידי.

פורסם
קניתי לא מזמן צמיגים לרכב שלי באותו גודל שציינת מסוג Falken 914 ecorun

מחיר נע בין 1500 ל1700 לרביעיה, צמיגים טובים לטווח מחירים הזה עם דגש על שקט, נוחות וחסכון בדלק.

צמיגים רמה מעל כבר אמורים לעלות סביב ה3000 שקל לסט.

הצמיגים שלא זהים, יכול להיות שיש אפשרות להחליף גלגלים כדי שתהיה תאימות.

תודה, אז זאת תהיה ההמלצה הראשונה לסביבת המחירים הזאת.

כמו שציינתי לא תחמתי את התקציב בינתיים ולא פוסל התקנת רביעייה גם באזור 3000-4000.

ברכב הקודם שלי הותקנה רביעיית מישלין ב 3500 שקל.

פורסם

בטווח המחיר שציינת (4000 ש"ח) אתה יכול להתקין כמעט כל צמיג.

התקנתי על הרכב שלי לאחרונה Continental Sport 5 שזה צמיג ספורטיבי ואיכותי בעלות של 700 ליחידה. אתה יכול למצוא גם Goodyear F1 במחירים דומים.

פורסם

הוא ציין שהוא לא ממש צריך צמיגים להתגרזנויות (ומעדיף שקט/נוחות וחסכון בדלק).

לא שמדובר בבחירות רעות, אבל אולי עדיף כיוון של צמיגי טורינג כמו למשל פירלי P7 ומישלין פרימסי 3.

גם צמיגים כמו גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, דנלופ בלוריספונס והמבחר שיש להנקוק להציע אמורים לעשות את העבודה.

פורסם

טווח המחירים לא מוגדר כדי לבחור את הטוב ביותר לדרישות. כמו שאמרתי ממש אין צורך בהתגזרזנות ודרישות עיקריות הן שקט נוחות וחסכון.

בקשתי להמלצות היא בגלל שיש המון דגמים לכל יצרן וגם בדגמים עצמם יש אותיות/מספרים שמבדילים בין צמיד אחד לאחר.

אין לי מושג כרגע מי עומד מול מי מבין הדגמים של כל יצרן...

בלוריספונס/פריימאסי/אף1/פי7...פאלקן, הנקוק, לא יודע מה...

אני פשוט רוצה לבוא לפנצ'רייה ולדעת מה אני מבקש ומה אני מקבל. לא רוצה לקבל את ההמלצה של המתקין. לא מאמין למקצועיות שלהם.

פורסם

בדרך כלל צמיגים כאלה מאוד יקרים ומאפשרים לנסוע עד כשמונים ק״מ לפנצ׳ריה במהירות נמוכה. לדעתי עדיף להוציא את הכסף על החלפות יותר תכופות.

פורסם

אם כך, הקטגוריה ירדה מהפרק.

חזרה לעיקר - המלצות ספציפיות? מי מתמחה במה? יש מיליון קודים ודגמים.

פורסם

הדרישה ל-94W מורידה הרבה דגמים. נראה שלכל יצרן יש דגם אחד או שניים בלבד במידות האלה.

כל עוד אתה קונה צמיגים של יצרן מותגי (מישלין, קונטיננטל, גודייר, פירלי) שמתאים למפרט שרשמת אתה לא יכול ליפול.

באתר הזה אתה יכול להקיש את כל הנתונים ולקבל מחירים.

פורסם (נערך)

זה לא עובד ככה שאם הדרישה היא W אז אפשר לקחת גם את כל מה שמתחת?

תודה על הקישור אסתכל שם.

לא יודע למה יש לי נטיה לאהוב פירלי (ולא מניסיון, אולי מאותה סיבה שאני אוהב אלפות ופיאטים) - יש דגם מומלץ של פירלי לדרישות השקט והחסכון?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי zx12r
פורסם (נערך)

זה הפוך, כל מה שמעל W אתה יכול לקחת.

לי יש ברכב מאחור את ההנקוק k107. יש את ה k117 שאמור להיות גירסה משופרת שלו.

מנסיוני הלא מאוד ארוך, ומביקורות שקראתי, מדובר בצמיג מצוין, ובטח ביחס של תמורה

לכסף. עוד צמיג שכבר הומלץ כאן זה הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס. לגבי הפירלי, אני לא

הכי מתלהב מדגמי המותג, וגם הביקורות בהרבה מקומות בחו''ל לא הכי מחמיאים להם,

במיוחד ביחס למחיר שלהם.

תבדוק גם באתרים האלה: http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/FILTERS.TAF?PRO4=&did=1518&_UserReference=2BAFA60106FCADDD55B3D35A&Type=&Attribute1=225&Attribute2=45&Attribute3=17&search=%E7%F4%F9

http://www.tireclub.co.il/catalog.html#cat=4&diameter=17&profile=45&width=225

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=8&aspectRatio=11&width=20

עריכה אחרונה על ידי Oshri

• תוכן חדש...