Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטוטו צריך להחליף את כל ארבעת הצמיגים. האם יש באמת הבדל כזה גדול מבחינת איכות בין צמיגים מחברה מוכרת כמו פירלי לצמיגים מסתם חברה זולה כמו פלקן לדוגמא?

חשבתי על הפירלי 185/55R16 87H P1 CINT VERD. איך הם? איך הם לעומת קונטיננטל שיש לי עכשיו, לדוגמא?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תתחיל בלבדוק מה קוד העומס והמהירות כפי שמצויינים ברשיון הרכב.

הוראת הרישום של הרכב מדברת על קודי 83V, ולכן לא תוכל להתקין צמיג עם קוד מהירות H שנמוך יותר (עם קוד עומס 87 אין בעיה עקרונית).

מדובר במידה שאינה נפוצה במיוחד, בעיקר בארץ.

מבין מה שאני מוצא באתרים הישראליים, תוכל למצוא אולי פאלקן ZE914, מקסיס MA-Z3, קונטיננטל פרימיום קונטקט 2 (אולי גם 2E).

יתכן ותוכל למצוא בצמיגיות השונות, דגמים רלוונטים נוספים (כולל הפירלי P1 עם קוד מהירות V).

פורסם

תודה.

4 צמיגי פאלקן לדוגמא יעלו לי כ1000 ש"ח. קונטיננטל או פירלי יעלו לי 2000. אין לי בעיה להשקיע אם באמת מדובר באיכות ובהבדלים מהותיים. זה אכן שווה את זה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

הפאלקן בסה"כ צמיג מומלץ לקטגוריה שלו ובטח בהתחשב במחירו.

תוכל למצוא מספר מכובד של המלצות לגביו גם כאן בפורום כמו גם בחו"ל, ובשקט אפשר לבחור בו.

הפאלקן מיובא רשמית ע"י טיירקלאב, אבל אינו מופיע כעת באתרם (יתכן מלאי מקומי בצמיגיות). שווה לבדוק מול הנציג בפורום אם המלאי מתוכנן להתחדש בקרוב.

עם כל זאת, אני מציע לבדוק אילו מהצמיגים באמת זמינים ומה תאריך ייצורם.

וכאמור, לתת דגש גם לקוד העומס והמהירות.

פורסם

שלום רב,

הפאלקן ZE914 אכן לא קיים במלאי כרגע אך אמור להגיע במהלך השבועיים הקרובים.

מחירו באתר יהיה 339 ש"ח לצמיג הכוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

בנוסף, על רביעיית צמיגים שתרכוש מאיתנו תקבל גם Dream Card בשווי 200 ש"ח מתנה.

פורסם

היכן אתם יושבים?

פורסם

איפה מצאת את הפירלי האלה?

לפני איזה שנה כשאני חיפשתי צמיגים במידה הזו מצאתי רק את הפאלקן וקונטי במוסכים המורשים של סוזוקי.

אמרו לי באיזה מקום שיש להם P1 (נראה לי) אבל ישנים (לפני שנה היו בני 3-4 ממה שאני זוכר)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)
היכן אתם יושבים?

טיירקלאב הוא היבואן. הם עובדים מול מספר צמיגיות באזורים שונים בארץ. ציין מהיכן אתה ותקבל מענה מה הצמיגיה הקרובה ביותר אליך.

בכל מקרה, המחירים (וכרטיס המתנה) שמופיעים באתר שלהם נכונים רק להזמנה דרכו או דרך המוקד הטלפוני.

איפה מצאת את הפירלי האלה?

הם מופיעים באתר יד2, אבל כמו שציינתי קודם, קוד המהירות שלהם אינו תואם את הנדרש (אם כי קיים כזה באופן עקרוני).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
היכן אתם יושבים?

כפי שתם כתב, אנחנו היבואנים, יש לנו רשת פנצ'ריות ברחבי הארץ.

ההזמנה נעשית דרך הטלפון או דרך האתר והצמיגים נשלחים עבורך לפנצ'ריה תוך יום עסקים.

• תוכן חדש...