Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחח (אני יודע שזו לא תגובה אהודה בפורום כטקסט של הודעה, אבל ממש גרמת לי לחייך, ובהתחשב בשעה - נקווה שישאירו). נשיקות :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
RS, מה אתה רוצה לדעת על הלאון?

אממ, עלויות הביטוח שפויות? (של היטי למשל, יקרה מהותית מזו של הפוקוס).

אשמח לדעת צריכת דלק בפועל, וכמובן האם אתה מרוצה?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אממ, עלויות הביטוח שפויות? (של היטי למשל, יקרה מהותית מזו של הפוקוס).

אשמח לדעת צריכת דלק בפועל, וכמובן האם אתה מרוצה?

על עלויות הביטוח לא אענה כי זאת שאלה לא רלוונטית.

צריכת דלק בפועל:

יש לי נסיעה יומיומית קצרה (21 ק"מ הלוך חזור) שבה יש לי קצת בין עירוני ועירוני הררי + נסיעות טיפה יותר ארוכות פעם בכמה ימים.

אני לא נורא עדין עם דוושת הדלק ואני לא מעביר הילוכים כשהמחשב אומר, לרוב אני מוציא 1:12-13~~ כזה.

בכול רכב אחר שהיה לי הייתי באיזור ה 1:10 , ככה שמבחינתי יש שיפור.

אני מאמין שבנסיעה מנהלתית רגועה במהירות חוקית אפשר לקבל אחלה באחלה של צריכת דלק, לי אין עצבים לזה.

האם אני מרוצה? כן, די מרוצה. הלאון הזאת הייתה הכי הרבה תמורה לשקל (לפני שנה, לא יודע מה עכשיו).

בסך הכול רכב נחמד מאוד, על איכות חומרים והרכבה... אני לא חושב שהיא משהו מיוחד, אבל גם הגולף לא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לגבי ביטוח פשוט כנס לוובי או ל B2BIT, הזן את פרטיך ופרטי הרכב ותקבל מיד הצעות אמיתיות. אין שום סיבה להסתמך על מידע יד שנייה שלא נוגע למצבך הספציפי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עוד פעם צ'מפיון?

גם הפעם אתם רוצים להגיע לעיתונות ולפורום כל פעם שתצטרכו משהו במוסך?

לגבי ביטוח מניסיון כמו כל הקונצרן דורשים מיגון אקטיבי, והמחירים בצד היקר של הסקאלה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מצטרף למגיבה מעליי (ששכחתי את שמה! או שמא מעולם לא ידעתי?).

חתך 40 על ג'אנט 18 הוא לא מתכון לשמירה על עמוד השדרה של ההורים.

בלאון הקודמת הייתה לי המידה המדוברת ובכל פעם שהסעתי "מבוגרים" הרגשתי ממש לא נעים...

פורסם

זה כמובן נכון להורה הממוצע. אבל כאן מדובר באמא שלאחר נהיגת התרשמות קצרה, יודעת לבקר איכות הגאים. אז אין ספק שהיא תדע לחרוץ מהו הטרייד-אופ האופטימלי מבחינת נוחות מול אחיזה וקשיחות דופן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

הבוקר בוצעה נסיעת מבחן, אימי התרשמה לחיוב (גם מהנוחות. אומנם על 18' אבל יחסית נוחה. זה לא פוקוס או פלואנס, אבל בהחלט בסדר גמור) - והרכב הוזמן.

נייטדריבר, לאחר בירורים מקיפים - עלות הביטוח זהה לזו של הפיאט 500X, ואפתיע אותך ואחדד לך ש'מגדל' אינה מחייבת מיגון שהוא בכלל.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הבוקר בוצעה נסיעת מבחן, אימי התרשמה לחיוב (גם מהנוחות. אומנם על 18' אבל יחסית נוחה. זה לא פוקוס או פלואנס, אבל בהחלט בסדר גמור) - והרכב הוזמן.

מזל טוב, תתחדש!! ובאיזה צבע אם מותר לשאול?

• תוכן חדש...