Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. אם כבר נכנסתם. זה העניין:

מחשב ASUS X201, עבד תקין שנתיים או משהו כזה. חטף שפעת (וירוס) והלך הווינדוס. אוקיי. מקובל.

מנסה להתקין ווינדוס מחדש בכמה ורסיות:

8.1

7 אולטימייט

7 סטארטר

גירסאות 32 ו 64 ביט למינהן.

בכולן, ברגע שהתקנתי דרייברים המחשב מתחיל לזחול. מה זה לזחול? 9-10 דקות עד שהווינדוס עולה. 1 וחצי דק' בין לחיצה על פריט ועד שהוא מופיע וכהנה וכהנה.

לי אישית מריח כמו:

א. הארד דיסק בסוף חייו, אם כך - למה בזמן ההתקנה הכל עובד כמו שצריך, ומתחילות הבעיות לאחר התקנת הדרייברים?

יכול להיות שמרגע התקנת הצ'יפסט הוא מזהה אותו ושם משהו מתחרבש?

ב. אוליי באמת משהו בין ערוץ התקשורת של הארד דיסק ללוח? ברגע שהוא מקבל דרייברים הוא עולה ע"דרך המלך" של הארד דיסקים, ושם יש פקק.

למישהו יש רעיון? או הארד דיסק 2.5 אינץ' להשאלה באיזור זכרון\חדרה?

תודה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אתה מתקין דרייברים מדיסק שקיבלת איתו ? מהאינטרנט ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תבדוק את מצב ההרדיסק בעזרת Hiren boot disk, יש שם כמה אפליקציות טובות לבדיקת ההרדיסק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מתקין דרייברים מפה:

http://driveroff.net/sam/

לא הגיע עם המחשב דיסק דרייברים. רק מחיצת שחזור שהמשתמש (בעל המחשב) דרס לצערי כשניסה לפצל את הדיסק הקשיח.

דרייברים מורידים מאתר היצרן בלבד.

פורסם

עוד אסוס לסטטיסטיקה. מצטער, הייתי חייב,

אני עדיין נדהם מהאמינות האפסית של לשלשת העופות הזאת.

בכל מקרה, כמו שציינו לפני, דרייברים רק מאתר היצרן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הכל מורכב היום בפוקסקון מאותם רכיבים שמגיעים מאותם ספקים.

ההבדל בין כל מותגים של המחשבים הניידים הוא בעיקר בין מי שנותן להם שירות בארץ.

לא רואה טעם בויכוח מסוג "X - טוב, Y - זבל".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא נכון בכלל, יש בסין משהו כמו 4-5 מפעלים ללפטופים והם מייצרים לכולם.

אגב, מהניסיון שלי במעבדת לפטופים גם לא התרשמתי מהם לטובה, לא נוחים לעבודה, לא מציגים אמינות גבוהה. מבחינתי DELL זה עדיין ה-מחשב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
הכל מורכב היום בפוקסקון מאותם רכיבים שמגיעים מאותם ספקים.

דוקא במקרה של אסוס סביר להניח שמורכב ב PEGATRON שזו חברה בת/אחות ומשמשת כ ODM.

:turn-l:
פורסם
Macbook זה ״ה-מחשב״.

דל זה ״מחשב לעם״

אסוס זה ״מחשב״

מקבוק זה אולי המחשב למי שאוהב את הממשק של המאק ולמי שמתעסק בעריכת וידאו/תמונה.

לאחד כמוני שרגיל חטט בקרביים של המחשב ורוצה גישה לשדרוגים לצד מחשב חזק ואמין, דל לטיטיוד הוא הבחירה.

פורסם

או למי שחייב לעבוד עם ios/osx

או למי שחוטא בלינוקס לייט (יענו טרמינל כמו שצריך).

בנוגע לאסוס - עוד לפני שהם מתפגרים אי אפשר להקליד עליהם כי המקלדות נמעכות במרכז,

ולפעמים גם עפים מקשים. פח אשפה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בוקר טוב, רק עכשיו יצא לי לשבת ולקרוא את הפוסט.

לבחור ששאל האם לפני התקנת הדרייברים הכל תקין - התשובה היא כן.

לגבי דרייברים מאתר היצרן, כבר לא כך אפשרי משום ששם הוא נותן רק לווינדוס 8. ואני צריך ל 7 או 8.1.

עוד דבר לגביי הדרייברים, זה לא שיצרן המחשב כותב את הדרייברים. הרכיבים שם אוניברסליים ואת התוכנה שלהם כותב לרוב יצרן החומרה. יכול להיות שכן, יש כמה פיצ'רים קטנים במקלדת או במשטח המגע שיצרן המחשב משנה בדרייבר המקורי. אבל בבסיס שניהם צריכים לעבוד.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לדעתי לא אמור להיות הבדל בתמיכה בדרייברים עבור 8/8.1.

הייתי מתקין את הדרייברים מאתר היצרן לווינדוס 8 ובודק.

• תוכן חדש...