Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו - ממה ההתלהבות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי הפלסטיקה בין היונדאי מרגישה זהה, כלומר קשה וחלולה, מנגד המושבים ביונדאי עם תמיכה טובה יותר, מיקום ידית ההילוכים נוח יותר וסלון משלוב 2 צבעים נעים מהשחור השולט בקיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז אני משתדל לנסוע חסכוני, אז אני לא נוסע 110-120 אלא 90-100. ואני נוסע עם מזגן, פשוט ברגע שהאוטו מתקרר אני שם אותו על עוצמה 1 - והרכב נשאר מספיק קר לשאר הנסיעה (אני נוסע לבד, אז זה מספיק)

אין הבדל בצריכת הדלק אם מהירות המפוח על 1 או 4.

בעליות הוא גרוע. אם אתה לא רוצה לאבד מהירות בעליה ארוכה, אתה צריך לנסוע על הילוך רביעי, ואם אתה רוצה לתת גז צריך להוריד לשלישי.

יש רק עליה אחת רצינית בדרך שלי, מכביש 1 ל443. לרוב אני נותן גז לפני העליה ומושך את העליה על הילוך חמישי, מקסימום מוריד לרביעי.

(כל זה בהנחה של רכב ריק. ברכב מלא חייבים הילוך שלישי)

באדום.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
ההיגיון אומר שכן כי בזמן נתון יש לך יותר אוויר לקרר

מדחס המזגן ברכב יודע לעבוד או לא לעבוד, אין באמצע. המדחס יעבוד ללא תלות בעוצמת המפוח.

פורסם

וואלה אז כל הזמן הזה שניסיתי לחסוך בדלק או בכח שהמזגן אוכל בזמן הפעולה לא היו רציונליים ?

פורסם

היה בנושא הזה בזמנו דיון בפורום, הממצאים היו שאכן אין הבדל בצריכת דלק בעוצמות השונות של המזגן...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
...פתח יד 2 ובדוק

כמה עמודים יש לפיקנטו.

יצא לי להיתקל בזה לאחרונה והרבה 2013-2014, מה יש לעם ישראל שממהר להיפטר מהפיקנטו בתוך שנה-שנתיים מהרכישה?

האם זו ההבנה שהרכב לא באמת מתאים לדרישות, שהפיתוי של רכב חדש גדול משיקול ענייני של שימושיות בפועל?

יהיה מעניין לדעת כמה אחוזים מהפיקנטו שנמסרו ב 2013-2014 עומדות למכירה בהשוואה לרכבים מאותם שנתונים בסגמנט אחר שכנראה מתאים יותר לעולם האמיתי.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

מסכים ומוסיף שההשוואה שלך כלל לא רלוונטית. ידוע לכל נהג ממוצע שצריכת הדלק ברכב עם גיר אוטומטי היא גבוהה יותר מצריכת הדלק של רכב עם גיל רגיל.

רבות דובר על צריכת הדלק הלא משהו של הפיקנטו (ועל הפער המשמעותי בין הצריכה המוצהרת והמעשית בכל דגמי קונצרן יונדאי).

אבל הרכב נראה גדול ויפה יותר מרוב המתחרים, רמת האבזור סבירה והכי חשוב - יש לו מוניטין של אמינות ושמירת ערך מצוינת. בשוק הרכב הישראלי זהו המתכון המנצח (צריכת דלק טובה היא רק תבלין לא חיוני).

פורסם

פיקנטו נמכרה במספרים עצומים בשלוש שנים האחרונות. מן הסתם יהיו הרבה אקזמפלרים ביד 2. וכן, אנשים מוכרים כי הם לא מסתדרים עם ידני, כי הרכב קטן מידי וחלש מידי לדרישות שלהם. הרכב רועש מידי במהירות בינעירונית. משפחתית שמורה בת שלוש שנים ב-60 אלף נותנת חבילה הרבה יותר טובה. מדובר סיבות לגיטימיות לחלוטין להחליף רכב. זה לא אומר שפיקנטו רכב גרוע. להפך. פיקנטו המכונית הטובה ביותר בקטגוריה של הקטנות הזולות.

פורסם
שאלה בקשר לאחריות 7 השנים של הקיה פיקנטו - מישהו יודע אם זה מוגבל בקילומטרז'? ואם כן כמה?

אצלי בריו זה מוגבל ב125000 ק"מ, אני מתאר לעצמי שזה דיי אותו הדבר בפיקנטו.

פורסם

אנשים הלכו אחרי המחיר ולא באמת חשבו האם רכב קטן מתאים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אן לי מושג למה עם ישראל מוכר.

ולמה להתפס על אולי היה להם קטן גדול לא מספיק טוב.

נסעתי בסוזוקי אלטו,הרגישה לי זולה במיוחד(היה לי גם 2006 סוזוקי איגניס שנה שלמה).

נסעתי במייקרה ניסן,הרגשתי שהרכב מתפרק לי והרגשה זולה ומקרקשת מאוד.

נסעתי ונוסע מידי פעם בפיקנטו של חמתי,נסיעה טובה יחסית לאחרים ללא קרקושים מיותרים,

נוסע זריז ,לא איזה חיית רמזורים אבל גם לא עגלה (אוטומתית),יציבה ועונה לי על כל הדרישות

מרכב עירוני שרק עניין צריכת דלק לא משביעה רצון.

רכב קטן,תא מטען קטן,מספיק ל4 אנשים בוגרים,עושה את המוטל עליו ביעילות ובאמינות,נראה

סביר,מאובזר,אחריות ושירות מצויין,מוסכים מורשים בכל עיר.

אם הייתי חייב רכב עירוני אז או הפיקנטו או I10 שהשתבח לאחרונה ומציג איכות פנימית מעט

יותר טובה גם בספיגת זעזועים וגם בבידוד רעשים.

פורסם

אני תמיד תהיתי, למה לא להעדיף איביזה 1.4/1.6 בת שנתיים על איזושהי פיקנטו? בהנחה ומדובר על ידנית.

נכון...סיאט יוצאים כל הזמן במבצעים ושמירת הערך לא טובה, אבל גם קונים בזול.

כמה כבר חסכוני יותר, יהיה מנוע 1.0 ממנוע 1.6 בבין עירוני/ עירוני? בתמורה, מקבלים מכונית "אמיתית".

תהייה אמיתית לחלוטין.

• תוכן חדש...