Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו - ממה ההתלהבות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחר רכב קטן רבים מהסובבים אותי ישר שלפו לי קיה פיקנטו ללא קשר אם הם מבינים ברכב או לא.

אני לבסוף רכשתי רכב אחר ומחכה לקבל אותו אך זה לא רלוונטי לפה.

נוצר מצב שאני בלי רכב, אשתי בחודש 9 להריון ומצאתי את עצמי משכיר רכב ליום, בגלל חוסר ברכב ידני הרכב שודרג לאוטומט ובחניה חיכתה לי קיה פיקנטו אוטומט (מנוע 1.25) עם 26 אלף ק''מ.

הנסיעה עד כה מפ''ת לאריאל, מאריאל לפ''ת, מפ''ת לקריית מלאכי ומקריית מלאכי למעלה אדומים.

הרכב סה''כ חמוד אבל איפה החסכון? בהתחלה נסעתי טיפה עם רגל כבדה על הגז ואח''כ ממש רגוע, שמרתי על מהירות שיוט 100 - 110 קמ''ש בכביש המהיר, הצריכת דלק עד כה יצאה לי 13 ק''מ לליטר! וזה כשהרוב בין עירוני! הנסיעה כמובן עם מזגן. בסיטרואן סי 4 2007 ידנית 1.6 שהייתה לי הצריכה בממוצע הייתה 12.5 ק''מ לליטר.

לאחר מכן באמפרים ומהמורות, בבאמפר הראשון עליתי טיפה מהר (טיפה, לא זוכר מהירות) וכמעט נשברה לי המפרקת שלא נדבר על הגב! זוועה! גם בכללי כביש משובש מריש רע.

מעבר לזה הרכב סה''כ חביב, תלוי בציפיות שבאים איתם.

מה שמעניין אותי למה כ''כ ממליצים עליו? חסכוני הוא לא בטירוף, נוח? ממש לא... הרכב דיי איבד מהרעיון שלו חוץ ממחיר קניה זול.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תשווה למה שאפשר לקנות במחיר הזה כמו אלטו או שברולט סמרק אתה תחזור ותחבק את הפיקנטו שלך בכל אחד מגלגליה הצנומים

פורסם (נערך)

המחיר של האלטו 60, המחיר של הפיקנטו בדגם הזה כמדומני 75.

בכללי חלק מהרעיון זה חסכון בדלק אבל איפה הוא?

מעבר לזה אין לי משהו אישי נגד הרכב, פשוט אחרי שכל כך הרבה מהללים אותו ממש התאכזבתי!

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

+ תופעת העדר. אם לשכן שלך יש פיקנטו, ולשכנה של השכן שלך יש פיקנטו, ולבת של השכנה של השכן שלך יש פיקנטו..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

רבות דובר על צריכת הדלק הלא משהו של הפיקנטו (ועל הפער המשמעותי בין הצריכה המוצהרת והמעשית בכל דגמי קונצרן יונדאי).

אבל הרכב נראה גדול ויפה יותר מרוב המתחרים, רמת האבזור סבירה והכי חשוב - יש לו מוניטין של אמינות ושמירת ערך מצוינת. בשוק הרכב הישראלי זהו המתכון המנצח (צריכת דלק טובה היא רק תבלין לא חיוני).

פורסם

1. תיבה אוטו' רגילה (הסעיף הכי חשוב והמכריע למעשה).

2. נראה טוב ולא מרגיש מבפנים כמו רכב דל תקציב.

3. נחשב לאמין ולכולם יש כזה.

אני מניח שמתיחת הפנים שיפרה את הדגם עוד קצת בנוקודות החולשה שלו.

מי שרוצה עירונית אוטו' וחסכונית חייב כיום לבחור רובוטי-חד מצמד, התיבה אולי הכי שנואה בישראל - לרוב שלא בצדק.

פורסם

לאבא יש אחת כזאת דרך העבודה, ומה אומר ומה אגיד, רכב זוועתי בכל היבט מבחינתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

או שאפשר לבחור בספייס סטאר שתתן חיסכון ללא תיבה רובוטית.

הפיקנטו האוטומטית לא ידועה בתור רכב חיסכוני במיוחד, וזה עיקר התלונות כלפיה

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם תשווה למה שאפשר לקנות במחיר הזה כמו אלטו או שברולט סמרק אתה תחזור ותחבק את הפיקנטו שלך בכל אחד מגלגליה הצנומים

סע בפנדה ותשכח שרצית לחבק את הפיקנטו מלכתחילה.. לפחות ביחס לכל התלונות של פותח השרשור, היא מהווה פתרון מוצלח. אבל לך תשכנע את עמישראל לקנות פיאט.

:idea:
פורסם

רכב מיני זול (ומלא פרסומים על כך שהוא חסכוני,מאמין שהוא לא יותר חסכוני מכל רכב אחר - סטייל איביזה / אלטו וכו'.)

הדבר שהכי משחק תפקיד זה לדעתי ה-7 שנות אחריות,בלי זה לדעתי היינו רואים חצי מהכמות של הפיקנטו על הכביש

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

אנחנו קנינו אלטו אוטומטית + תוספות ב כ72K ש"ח לפני כ 3.5 שנים, והפיקנטו הייתה יקרה יותר בכ 6K ונראתה עדיפה על האלטו, אך הדרישות של נסיעות קצרות, וחוסר מלאי של הקיה הוביל אותנו אל האלטו שאכן חסכונית יותר.

אם כבר אז לקנות את הרכבים האלה ידניים וזהו וכך יש גם חיסכון במחיר הרכישה.

אני חושב שבמחיר הזה אפשר כיום כבר למצוא רכבים עדיפים ובגיר ידני.

• תוכן חדש...