Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום אחת צהובה עם גג שחור ובמציאות היא נראית קצת יותר טוב...

ב-60000 ש"ח היא עדיפה על כל השאר בתקציב שלה ויכול להיות שאם לא הייתה סינית היינו רואים אותה על הכביש בכמויות ענקיות

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרסו מדי פעם עושים מבצע על המיקרה הידנית ב-60,000 שקלים, ופעם גם כלמוביל הציעו את הספייס סטאר הידנית במחיר הזה.

הייתי רוצה לראות עוד ייבואנים נכנסים לתחום של סופר מיני ידנית מוזלת ב-60,000 (למשל דאצ'יה סנדרו).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לי מסרו היום את הרכב, תכלת גג לבן , בנסיעה שעשיתי הרגשתי הרבה יותר טובה נאמר מאופל קורסה ידני

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם (נערך)

תיתחדש :-), אנא פנק אותנו בכמה תמונות .:-P

מה לגבי האחריות- האם בסוף רשום לך בחוברת האחריות שה5 שנים הן מפגוש לפגוש או שנתיים נוספות רק על מנוע וגיר?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תתחדש,נשמח לקצת תמונות וחוות דעת אחרי זנן מה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני ויתרתי לפני הנסיעה...

אני הזמנתי את המיקרה במבצע והגלל זה ויתרתי על ה mg, מקווה לא להתאכזב...

60000 שקל למיקרה? זה "מבצע"? היא הייתה צריכה להימכר ככה לצרכן מזמן. הם יכלו לעשות את זה אז, וכהוכחה לכך הם עושים את זה היום. הם העדיפו למכור אותה בזול לליסינג, ובכמויות, ואז היא עלתה לצרכן -60000 שקל. למה? כדי שגם הליסינג ירוויחו עוד כמה אלפיות בדרך.{כי אסור לעצבן את החברות הללו!}

כשהזמנת את מיקרה, כנראה שהלכת לפי ה"עדר", לפי הזרם, ולפי מגדי העתידות של מחירון "לוי יצחק", כי אני לא רואה סיבה אחרת, לביטול נסיעת המבחן ברכב.

פורסם

לי היו שיקולים אחרים, כמו כן זה שיקולים גם שלי וגם של אשתי.... לאורך השנים טעיתי עם מספר רכבים שלא היו אמינים וגמרו לי את הכיס, היום בתקופה שאני ואשתי נכנסים אליה אין מקום לזה ואין גם מקום לצריכת דלק בזבזנית כשהיא עתידה לנסוע 100 ק''מ כל יום.

דווקא העדר הולך עם פיקאנטו שאני לא ממש ''התלהבתי'' ממנה... משעשע אותי שנכנסת לי לכיס, לשיקולים שלי וקבעת שהלכתי לפי העדר...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

דווקא לא ניכנסתי לך לכיס, אלה ניסיתי לפנות להיגיון והרגש, אבל עכשיו זה כבר מאוחר מדי, לא?

...הרי בכל מקרה 2 הרכבים עולים כ-60000 שקל. בהתחשב בצריכת הדלק הזניחה לכאן ולכאן...

סליחה אבל לא רואה שום היגיון.

פורסם

מה שמעניין אותי יותר זה האם אכן מקבלים 5 שנות אחריות מלאות מפגוש לפגוש- כי אז אפשר לישון בלב שקט ל5 שנים בלי דאגות על הוצאות, כי אם מפחדים מבעיות אז צריכים להיפטר מהרכב אחרי שלוש שנים שניגמר האחריות ואז להפסיד הרבה בירידת הערך ולקחת שוב הלוואה לרכישת רכב חדש - כל זה יעלה יותר מהחיסכון בדלק.

מי יכול לישפוך אור על הנושא?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

הצריכת דלק לא זניחה, הצריכה של ה mg בממוצע 12 ל 1 כאשר הצריכה של הניסן בממוצע הרבה יותר טוב! כמו כן ה mg זאת צריכת דלק של משפחתית בגודל מלא!

אל תשכח 3 כוכבי בטיחות (גם הניסן עם 4 ולא 5) שזה גם חסרון כשאנחנו עתידים להסיע תינוקת.

ועם זאת לא בגלל זה פסלתי אותה, אין ספק שהיא נראת בהרבה יותר טוב כרכב, בכלל כחובב רכב מובן מאליו שהחיבור הטבעי שלי הוא ל mg! אבל היו פה שיקולים אחרים כמו שציינתי ואת האמת זה לא בלב שלם ;-)

אגב גם המבצע של mg נגמר ונדמה לי הגרסת ביניים חזרה למחיר 73 וגם המבצע של מיקרה נגמר וחזר ל 75.

hwgeek

ל mg אין חסכון בדלק במצב כזה או אחר...

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

מאוד מבלבל אותי כל מבחני הדרך שעושים לרכבים בארץ כי בסוף אין לי מושג מה צריכת הדלק האמיתית בנסיעה נורמאלית ביום יום, ממש לא מעניין אותי שמציגים נתונים שקשורים ל"תחת נסיעה מאומצת" מה אני במירוץ? תנו נתונים נורמאליים של אדם רגיל שנוסע בבוקר לעבודה/לימודים עם הפקקים + נסיעה חזור שפחות פקוקה וחשבו את הממוצע- זה הנתון שמעניין את רוב האנשים.

לפי המיבחנים של ICAR הMG נותנת אותה צריכת דלק כמו של הI20 החדשה שאמורה ליהיות עם מנוע חדשני ומודרני יותר מהסינית, אז האם הMG באמת עם מנוע עתיק וצריכת דלק גרוע?

במיבחן נוסף העניקו למיקרה 13 ק"מ/ל במשולב לעומת 14ק"מ/ל לספייס סטאר הרציף, בקיצור אני מבולבל ולא מבין מי צורך כמה בתאכל'ס.

הנתון היחיד שאני אאמין לו זה חבר פורום שרכש את הרכב ויעשה דיון של חוות דעת וישתף את נתוני צריכת הדלק שלו מול אופי הנסיעה ומס' הק"מ שהרכב עבר (רכב בתקופת הרצה לא ניחשב).

system_x

אתה עשית בחירה נכונה, עדיף שלום בית :-), הלכת על הכי בטוח וככה אין מצב שלאישה תיהיה טענה בעתיד של "למה קנית?!", אם היית רוכש בין הראשונים רכב סיני והיתה סתם תקלה אז הייתה בבעיות עם האשה שהייתה רבה איתך למה רכשת סיני :-).

הכי חשוב שתיתחדש ותיסע בדרכים טובות :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם (נערך)

גם אני ראיתי נתוני צריכת דלק כאלה פחות או יותר, שתבין שעם סיטרואן סי 4 משפחתית 1.6 ידנית בנסיעה עם מזגן הייתי עומד על צריכה של 12.5 ל 1 פחות או יותר, וזה לא בנהיגה במטרה לחסוך אלה בנהיגה רגילה עם עליות ועקיפות וכו'.

13 ל 1 לסופר מיני זה לא מציאה, זה גם לא נורא כמובן ושוב הכל תלוי מץבמאזן של כל רוכש פותנציאלי, מה חשוב לו יותר.

אגב: http://www.auto.co.il/Fuel/FuelConsumption.aspx?EntMainID=8462

ושוב אין מה להשוות מיקרה ל mg, אין לי ספק שה mg נראת יותר טוב ובמבחני כביש גם מהנה בהרבה! גם אין מה להשוות 107 כ''ס ל 80 של המיקרה... הדבר המשותף בין המיקרה לבין ה mg זה המחיר, הגודל וזהו בעיקר.

אם לא היה את המבצע לא הייתי יודע בכלל שיש מיקרה 2015 כאופציה ;-).

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אגב שימו לב לכמות מכירות של mg, בשרשור שנפתח לגבי המסירות להשנה, שם מופיע המספר 70, תכלס זה ממש מעט, מצד שני אין אותם בציי רכב...

לדעתי כדי שבאמת ילך להם יש צורך להוריד מעט את המחיר לדגם המאובזר (ללא המבצע שהיה).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...