Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב הוא מוצר שבנוי מאלפי שעות הנדסה והרבה רובוטים בקו הייצור.

גם בסין רובוט עולה בדיוק כמו ביפאן ועלות מהנדס טוב לא נמוכה בהרבה ממהנדס מערבי אז כדי לייצר רכב זול חייבים לחסוך.

על פניו נראה כחבילה לא רעה במיוחד שלוקחים בחשבון שאפילו אם נחזיק אותו 10 שנים ונגרוט נקבל עדיין ירידת ערך נמוכה משמעותית מכל משפחתית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאפשר לרכוש ניסאן מיקרה 1.2 חדשה מהסוכנות ב60 אלף דרך הנחה או התמכחות

אני לא מוצא שום סיבה לרכוש את הרכב הזה

פורסם

רשית המושבים ב MG הרבה הרבה יותר נוחים משל המיקרה,היא מרווחת,וזריזה יותר.

וגם העיצוב הרבה יותר מוצלח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם יש מידע על עלויות טיפולים?

לגבי המיקרה: זוכרים את הסקירה מטופ גיר?

אין מצב שבעולם שהייתי מוכן לירכוש את הרכב הזה או אפילו לשבת בה בתור רכב חלופי-בעעהה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
רשית המושבים ב MG הרבה הרבה יותר נוחים משל המיקרה,היא מרווחת,וזריזה יותר.

וגם העיצוב הרבה יותר מוצלח.

במבחן של icar הmg נתנה 10 קילומטר לליטר כך שזה חצי משל המיקרה

לגבי המרווח אני מאמין שכל מי שמעוניין בסופר מיני אז המיקרה תספיק לו..

ואמנם המושבים הרבה יותר נוחים אבל הם מעור ולא הייתי סומך עליהם שהם יחזיקו הרבה זמן בלי להפגם

זה בלי להזכיר את האמינות של ניסאן והבטיחות.

כל רכב יראה סבבה בשחור במיוחד אחרי המתיחת פנים באחרונה שלה ואף ישראלי לא אוהב להיות שפן ניסיונות ורובם אלרגים למוסך.

פורסם
א. קודם כל למה אתה צועק ?ב. "עם כל הכבוד להנאה בנהיגה " - מה אתה עושה בפורום חובבי רכב ?ג. עם כזו שמרנות אני מניח שהאוטו לא בשבילך אבל למה אתה מרשה לעצמך לנבא שהאמינות, סחירות וצריכת הדלק לא טובים ? אם יש משהו שהעם היושב בציון לימד את יבואני הרכב זה שכשמביאים לו מיני ידנית במחיר טוב הוא קונה וכך גם לגבי מכוניות רומניות (דאצ'יה).

א. צועק? בקושי לוחש ושומע את עצמי...:-D. מצטער אם ככה זה יצא. ללא כוונת זדון כמובן....

ב. לעניות דעתי פורום חובבי רכב לאו דווקא כולל רק חובבי נהיגה ספוריטיבית. יש פה גם כאלה שנוסעים בספארק, פיקנטו ואחרות. האם כל חובב רכב חייב להיות חובב הנאת נהיגה? ממש לא בטוח ודווקא בשנים האחרונות אני חייב להתוודות שאני נהנה מאד ממכוניות פשוטות ועממיות. יש בהן קסם שאין במכוניות יותר יקרות שחסר בהן איזשהו רגש.

כמו כן, בתור אחד שקורא ומתעניין בעולם הרכב כבר למעלה משלושה עשורים, אני עדיין חושב שקהל היעד של המכונית הזו הוא לא זה שמחפש הנאה מנהיגה. שוב, דעתי האישית.

ג. איך אני מנבא ירידת רכב? אני בטוח לא מנבא. סתם מסיק מסקנות (אולי שגויות) בהתבסס הניסיון שלי ונסיונות אחרים של יבוא מכוניות זולות.

ושוב, דעתי האישית שמכונית זו לא תצליח בשוק יד שניה. מספיק לראות איך מחירי מכוניות ידניות של חברות הרבה יותר ותיקות עם מוניטין מכובד נחתכות כדי להבין שהעתיד של זו לא בדיוק ורוד. הייתי אולי חושב אחת אם הכמויות של מכירת המכוניות החדשות היו מהותיות, מה שאולי היה בונה 'שוק', אבל עם היחידות הבודדות שעולות לכביש אתה באמת מאמין ששוק יד שניה יהיה טוב?

פורסם

אני רואה לא מעט כאלו בבסיסי חיל האוויר. נראה שמבצעי חבר הצליחו לשכנע לפחות כמה אנשי קבע.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אף אחד לא יודע מה יהיה בשוק היד השנייה של הרכבים בארץ. מי חלם שיהיה קשה למכור מאזדה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
במבחן של icar הmg נתנה 10 קילומטר לליטר כך שזה חצי משל המיקרה

לגבי המרווח אני מאמין שכל מי שמעוניין בסופר מיני אז המיקרה תספיק לו..

ואמנם המושבים הרבה יותר נוחים אבל הם מעור ולא הייתי סומך עליהם שהם יחזיקו הרבה זמן בלי להפגם

זה בלי להזכיר את האמינות של ניסאן והבטיחות.

כל רכב יראה סבבה בשחור במיוחד אחרי המתיחת פנים באחרונה שלה ואף ישראלי לא אוהב להיות שפן ניסיונות ורובם אלרגים למוסך.

האם המיקרה השיגה באותו מסלול 1/20?

לגבי המושבים אי אפשר לדעת.

צבע לא יצליח לחפות על עיצוב מוצלח הרבה יותר של הmg.

לגבי האמינות נכון,פה הרכב צריך להוכיח את עצמו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת היא שלפני חודש ראיתי אחת כזאת (כחולה) תוך כדי נסיעה, וכמעט עשיתי תאונה מרוב צחוק.

בנוגע ל- MG3, אני חושב שהמשפט "בחיים לא הייתי נוגע בה אפילו עם מקל" מתאים פה יופי. נראה רכב עם עיצוב בינוני ואיכות נמוכה.

פורסם

אני קניתי את הרכב ב 63 אשח דרך חבר ואני רוצה להגיב

ואני רוצה להגיד לכל הקשקשנים שמשמיצים .

הרכב הרבה יותר טוב מרוב רכבי המיני בתוווך מחירים שלו , כולל פיקנטו , i10 וכל הקטנים .

בהשוואה לרכב סופר מיני , אני מזמין אותכם לנסוע באופל קורסה ולהשוואת , אני חייב להגיד שהרבה יותר נהנתי לנסוע בmg3

לגבי מקום הייצור, כל הדברים שאנו משתמשים בהם ביום יום מיוצרים בסין כולל הטלפונים שלנו והבטריות שאותם אנחנו מצמידים לפנים כל 10 דקות , וזה כולל אייפון 6 .

עכשיו רק נשאר לקבל ולהנות !!

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

לא יודע איך איכות החומרים במציאות אבל בתמונות זה נראה הרבה יותר טוב מהסנדרו שיצא לי למשמש.

יתכן והייתי בוחר אותה על פני הרומניה, צריך נסיעת מבחן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

החומרים די זולים,מצד שני בכול רכב מיני זה ככה.

gill-מעניין לשמוע ממך צריכת דלק,מחירי טיפולים,ביטוח,מה אתה אוהב ברכב,מה לא.

פורסם
לא יודע איך איכות החומרים במציאות אבל בתמונות זה נראה הרבה יותר טוב מהסנדרו שיצא לי למשמש.

יתכן והייתי בוחר אותה על פני הרומניה, צריך נסיעת מבחן.

איכות החומרים לא רעה כל כך, בטח שבהשוואה לרכבי מיני, יש בד בדלתות המושבים טובים ועם ריפוד נעים (בדגם כניסה ובדגם הביניים לפחות) הדבר היחידי שמציק אלו פתחי המזגן שלא מתכווננים מעלה ומטה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
אני קניתי את הרכב ב 63 אשח דרך חבר ואני רוצה להגיב

ואני רוצה להגיד לכל הקשקשנים שמשמיצים .

הרכב הרבה יותר טוב מרוב רכבי המיני בתוווך מחירים שלו , כולל פיקנטו , i10 וכל הקטנים .

בהשוואה לרכב סופר מיני , אני מזמין אותכם לנסוע באופל קורסה ולהשוואת , אני חייב להגיד שהרבה יותר נהנתי לנסוע בmg3

לגבי מקום הייצור, כל הדברים שאנו משתמשים בהם ביום יום מיוצרים בסין כולל הטלפונים שלנו והבטריות שאותם אנחנו מצמידים לפנים כל 10 דקות , וזה כולל אייפון 6 .

עכשיו רק נשאר לקבל ולהנות !!

האמת היא שאין צורך להתרגש מביקורת מסוג של " איך שהיא נראית " בה נקט קודמך. יש יסוד סביר להניח שלו היה מוצמד לגריל שם סמל " מכובד " יותר מאשר כזה המסמל מיחזור סיני של מורשת בריטית, היא היתה נראית קצת אחרת. לא מכיר את האוטו הזה, אבל כמו בכל אוטו ראוי להעניק לו ציונים אחרי בחינה מעט יותר רצינית מאשר כזו הנובעת מזילזול מובנה.

• תוכן חדש...