Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, אם היבואן בשיתוף עם היצרן יעשה מעשה כמו שסוזוקי עשתה עם האלטו אז הרכב כן ימכר בכמויות יפות מאוד, וכאן מדובר ביצרן שכן יהיה מעוניין לשתף פעולה, הרי זה לא שהם בקושי עומדים בביקוש מסביב לעולם ונותנים הגבלה על מס' המכוניות שניתן לימכור(ע"ע פיאט).

לדעתי ב54,990 לדגם בסיס מול האלטו היא תימכור מצויין !

נכון שתיהיה פחות חסכונית מהאלטו אבל מי שצריך רכב עם תא מטען, מרווח ונסיעה נוחה + מנוע/גיר ואפילו קצת יותר בטיחות לא רואה סיבה שלא תצליח.

מבחינת חיסכון בדלק- האלטו תחסוך יותר אבל בשביל סופר מיני הבעלים היה צריך לשלם הרבה יותר אז זה יתקזז.

הדגם עם העור והשטויות זה מיותר לדעתי(פתח לצרות וסתם שטויות), שיציעו את גירסת הביניים ב57,990 וזהו.

אחרי שימכרו בכמויות יפות אז בעתיד יהיה להם קל יותר לפתות לקוחות חדשים עם דגמים ומחירים חדשים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בנסיעת מבחן ביום רביעי, אם יציעו לי עסקת מימון נחמדה או ליסינג כזה או אחר, בהחלט אשקול בחיוב לקנות אחת כזו.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
למה 20K ?

למה לא 5K ?

אולי בכלל ישלמו ללקוחות שיקחו אותה ?

גם אם ה MG תאבד מערכה יותר ממכוניות מיני אחרות, עדיין מדובר על סכומים קטנים יחסית במונחים מוחלטים.

סה"כ חישוב זריז ופשוט.

רכב מסוג כזה מאבד 20% מדי שנה (וזה בחישוב שמרני מאוד).

60K לאחר שנה - 48K

לאחר שנתיים - 38K

לאחר שלוש שנים - 30K.

תוסיף לזה הנחה של 25% על רכב השכרה\ליסינג מהסוג הלא פופולארי (סטייל שברולט אביאו וכו') - 22.5K.

מחיר הגיוני בהחלט.

פורסם

היתרון של הסינים בשוק הזה לא מאוד גדול.

המשכורת של העובד הסיני כבר לא נמוכה כמו שהייתה פעם, בוודאי לא של אלו המיומנים (ובתעשיית הרכב יש צורך בהרבה עובדים מיומנים). למעשה אני ממש לא בטוח שהפועל הסיני שמרכיב את הדשבורד של ה-MG3 מרוויח פחות מהתאילנדי על קו היצור של האטראז'.

הפלדה אותה פלדה וגם חלק גדול ממערכות המשנה בכל מקרה נרכשות מאותו מקום ממנו רוכשות גם חברות אירופאיות או יפניות וכנראה באותו מחיר (לדוגמא - מערכת הזרקה ומחשב מנוע של בוש, גיר רובוטי של מנייטי מרלי).

חלק גדול מהמחיר של הרכב מגלם עלות פיתוח ובזה יש לסינים יתרון מסוים (כי הם לא מנסים להיות בחזית הפיתוח ומעתיקים בלי בושה) וחיסרון מסוים (אין להם ניסיון ומחלקות מו"פ משופשפת). לציין שמכוניות low-cost של חברות גדולות גם הן לרוב עם עלות מו"פ נמוכה(הדאצ'יה סנדרו שמבוססת על מכלולים קיימים ומוכחים).

לאור זאת - אני לא חושב שיש מקום לצפות למכונית סינית שתהיה ברמה של מיטב תוצרת אירופה/יפאן ובמחיר נמוך משמעותית. לכל היותר נקבל מכוניות כמו ה-MG3 עם פשרות פה ושם שמאפשרים מחיר תחרותי.

בנוסף - הלקוח הישראלי לא יותר פריאר מזה האמריקאי או האירופאי. אני מקווה שמדובר במכונית טובה, אבל אם ה-MG3 תתגלה כבעייתית, הסיפורים יתפשטו במהירות, במכירות יעצרו והערך בשוק המשומשות יצנח ולא משנה בכמה הנחה יציעו אותה ואפילו אם ישימו על הגג מדבקת וויניל של דוגמנית-על ערומה ויעטו על המושבים עור יען משובח. זה קרה בישראל עם הדאצ'יה דלתא וזה קרה בארה"ב עם היוגו (וסיפור הפוך התרחש עם סובארו, שהתקבלה בהססנות מרובה והפכה ללהיט אדיר, לא מעט בזכות האמינות)

פורסם

60000 שקל{על הכביש, כולל אגרות}, על בסיס מזומן, לגרסת הביניים המאובזרת שכוללת חישוקים קלים, ספויילר בחלון האחורי, ועוד תוספות חשמליות למינהם, לי זה מספיק בהחלט.

פורסם

מה גם שהיא משווקת מ-2013 בבריטניה לא קראתי על מחלות למיניהן. מה שמפחיד אותי שבחום המקומי שלנו מושבי הדמוי עור האלו יחזירו נשמתם לבורא.

פורסם (נערך)

אם זה דמויי עור- לוותר מראש! אלא אם רוצים להיפטר תוך שנתיים גג, חבל על כל מיני תוספות ותיחכומים לא הכרחיים שאולי יתגלו כנקודות תורפה, לדעתי גירסת הביניים מספיקה בהחלט.

וגם אני שאלתי לגבי זה שהוא כבר בשוק מ2013, אם הוא היה לימון/רכב גרוטאה אני בטוח שכבר כולם היו יודעים זאת, כניראה הם לא כאלה גרועים ובשוק שלנו הרכב הזה במחיר טיפה נמוך יותר כן יכול ליהות חלופה מעניינת, לדעתי היבואן צריך להציב אותה ראש בראש מול האלטו ששם הוא יכול לנצח בKO, אם הוא יעמוד מול הפנדה/ושות' הוא בבעיה.

(זה בהנחה שהקונה צריך סופר מיני אבל נאלץ להיתפשר על מיני ביגלל התקציב).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אם זה דמויי עור- לוותר מראש! אלא אם רוצים להיפטר תוך שנתיים גג, חבל על כל מיני תוספות ותיחכומים לא הכרחיים שאולי יתגלו כנקודות תורפה, לדעתי גירסת הביניים מספיקה בהחלט.

וגם אני שאלתי לגבי זה שהוא כבר בשוק מ2013, אם הוא היה לימון/רכב גרוטאה אני בטוח שכבר כולם היו יודעים זאת, כניראה הם לא כאלה גרועים ובשוק שלנו הרכב הזה במחיר טיפה נמוך יותר כן יכול ליהות חלופה מעניינת, לדעתי היבואן צריך להציב אותה ראש בראש מול האלטו ששם הוא יכול לנצח בKO, אם הוא יעמוד מול הפנדה/ושות' הוא בבעיה.

ביום רביעי אני ידע מה האיכות של העור, הבעיה היא שיכול להיות שהאיכות אחרי חצי שעת מבחן תעשה רושם טוב ובמבחן המציאות אחרי שנתיים יהיו פיצוצים וקרעים.

מעניין מה מצב העור ב550\350...

פורסם

נראה לי שכולם מגיעים עם אותם אבזור מושבים, בכל מקרה אני מעוניין בגרסא הבסיסית.

פורסם

נכון להיום, אני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמים שראיתי 550 ו350. אם אנשים כ"כ נמנעים מרכישה של זה כיד ראשונה, אין שום סיבה בעולם להתקרב לרכבים הללו כיד שניה (אא"כ לא אכפת מירידת ערך בכלל).

יכול להיות שזה אחלה אוטו, אבל כל מי שרוצה לקנות צריך לשאול את עצמו: "מוכן להשתתף בניסוי?"

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נראה לי שכולם מגיעים עם אותם אבזור מושבים, בכל מקרה אני מעוניין בגרסא הבסיסית.

רק הגרסה היקרה מגיעה עם שילוב עור, והגרסה הבסיסית מגיעה ללא כיוון גובה למושב הנהג.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

מי שמעוניין בקונספט עם 204 כ''ס :-)

http://www.topspeed.com/cars/mg-motors/2014-mg-mg3-trophy-championship-concept-ar164124/picture557895.html

uploadfromtaptalk1435038484582.jpg

בכללי מקריאה בפורומים בחו''ל נכתב שאחרי 1000 מייל המנוע נפתח מעט ומגיב בצורה טובה יותר מאשר בהתחלה ושצריכת הדלק טיפה יורדת...

אגב פורום בריטי של mg3, נראה שדיי מתלהבים שם.

http://forums.mg-rover.org/showthread.php?t=597633#/forumsite/20925/forums/210?page=1

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
רק הגרסה היקרה מגיעה עם שילוב עור, והגרסה הבסיסית מגיעה ללא כיוון גובה למושב הנהג.

והגרסא הבסיסית? עם ריפודי עור?

• תוכן חדש...