Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאוד מבלבל אותי כל מבחני הדרך שעושים לרכבים בארץ כי בסוף אין לי מושג מה צריכת הדלק האמיתית בנסיעה נורמאלית ביום יום, ממש לא מעניין אותי שמציגים נתונים שקשורים ל"תחת נסיעה מאומצת" מה אני במירוץ? תנו נתונים נורמאליים של אדם רגיל שנוסע בבוקר לעבודה/לימודים עם הפקקים + נסיעה חזור שפחות פקוקה וחשבו את הממוצע- זה הנתון שמעניין את רוב האנשים.

לפי המיבחנים של ICAR הMG נותנת אותה צריכת דלק כמו של הI20 החדשה שאמורה ליהיות עם מנוע חדשני ומודרני יותר מהסינית, אז האם הMG באמת עם מנוע עתיק וצריכת דלק גרוע?

במיבחן נוסף העניקו למיקרה 13 ק"מ/ל במשולב לעומת 14ק"מ/ל לספייס סטאר הרציף, בקיצור אני מבולבל ולא מבין מי צורך כמה בתאכל'ס.

הנתון היחיד שאני אאמין לו זה חבר פורום שרכש את הרכב ויעשה דיון של חוות דעת וישתף את נתוני צריכת הדלק שלו מול אופי הנסיעה ומס' הק"מ שהרכב עבר (רכב בתקופת הרצה לא ניחשב).

system_x

אתה עשית בחירה נכונה, עדיף שלום בית :-), הלכת על הכי בטוח וככה אין מצב שלאישה תיהיה טענה בעתיד של "למה קנית?!", אם היית רוכש בין הראשונים רכב סיני והיתה סתם תקלה אז הייתה בבעיות עם האשה שהייתה רבה איתך למה רכשת סיני :-).

הכי חשוב שתיתחדש ותיסע בדרכים טובות :-).

ממבחן דרך קשה להבין צריכה, כי יש כמה נהגים, חלקם מרביצים יותר חלקם פחות, לכן אין כמו חוות דעת של בעלי רכבים לקבלת מושג על צריכת דלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תיתחדש :-), אנא פנק אותנו בכמה תמונות .:-P

מה לגבי האחריות- האם בסוף רשום לך בחוברת האחריות שה5 שנים הן מפגוש לפגוש או שנתיים נוספות רק על מנוע וגיר?

רשום שנתיים אחריות מלאות ושנה שלישית עד 100000 , אך נאמר לי שמנהל המותג שולח כל חודש את הרחבת אחריות במכתב שמגיע הביתה.

תמונות בקרוב מאוד ...

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע מה המחירים לשלושת רמות הגימור?

אאל"ט הן נמכרות עכשיו בהנחה כלשהי...

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום ניכנסתי לאולם התצוגה בחיפה והנציג היה מאוד מקצועי ונחמד שזה מאוד חשוב. שבוע שעבר יצאתי מהאולם של פיאט כי לא התיחסו אלי 15 דקות .

התענינתי בדגם הבסיסי ועלותו 59900 ככל הניראה ארצה לסגור אבל ארצה הנחה נוספת של הדגם המפואר במחיר של הבסיס. סוף החודש כל הרכבים שישארו במלאי יעברו יד וימכרו כיד שניה

במידה ואסגור אני אעדכן

פורסם

בהצלחה לירוי!

דווקא באולם של פיאט בחיפה הייתי והתייחסו אלי מאוד יפה - אל תוותר ואם אתה רוצה לרכוש מהם רכב סע לשם שוב.

קח נסיעת מבחן בשתי המכוניות ואז תחליט.

פורסם

כי כל הרכבים חיביים לעבור בעלות עד סוף השנה . ראיתי שיש מגרשים שמוכרים את הפיאט 500 ב69000 שח ורציתי לברר עם גם באולם תצוגה של פיאט זה ככה .

משום מה מאוד אהבתי את הMG3 בצבע צהוב עם שילוב גג שחור. צבע הצהוב נישאר רק בדגם הבסיסי

אולי עם אקח אתפשר על אדום עם גג לבן בשילוב מדבקה של דגל אנגליה על הגג

בלי קשר שאקח נסיעת מבחן . יש משהו בפורום שיש לו אחת כזאת ויכול לתת קצת מידע על האוטו ?

פורסם

יש לך את החוות דעת כאן של קארספורום, נסיעת מבחן אישית תתן לך את ההבנה הכי טובה איך היא בשבילך, יחסית כי הזמן נסועה הוא מאוד קצר אבל זה עדיף על כלום.

פורסם
כי כל הרכבים חיביים לעבור בעלות עד סוף השנה . ראיתי שיש מגרשים שמוכרים את הפיאט 500 ב69000 שח ורציתי לברר עם גם באולם תצוגה של פיאט זה ככה .

מה שאתה חושב שאתה יודע פשוט לא נכון.

חייבים למכור את הרכבים שנה מיום הייצור שלהם, לא כאשר מתחלפת שנה קלנדרית. את כל השינוי הזה לשנות המודל עשו בדיוק בשביל שלא יהיה צורך למכור את כל המלאי עד יום מסוים.

אין לך מושג באיזה תאריך יוצרו הרכבים שיש עכשיו במלאי של לובינסקי ומתי יהיו חייבים לעשות להם ״גיול״. זה יכול להיות בינואר, פברואר או אפילו במאי 2016.

לגבי ה-500 - מוכרים אותה בהנחות בסוכנויות ה-0 קילומטר כי יש בקרוב מתיחת פנים וסמל״ת מנקה את המלאים של הדגם היוצא. אגב, לא נשארו עוד המון רכבים כאלו במלאי אז תמשיך להתלבט בכיף עד שיגמר המלאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב לדעת. כרגע לא סגור מה אני רוצה בכלל .אישתי לא מעונינת להחליף את הסובארו B4 שנת 2008 שלה ברכב קטן ועוד גיר רגיל .

אני מאוד רוצה את ה500 או הMG3 אפילו כרכב שלישי(לי יש רכב נכה פורד פוקוס).בהתחלה בכלל רציתי רכבי יוקרה ישנים ,

אעשה את השיקולים שלי בימים הקרובים וניראה במה אפתיע

פורסם

משום מה מאוד אהבתי את הMG3 בצבע צהוב עם שילוב גג שחור. צבע הצהוב נישאר רק בדגם הבסיסי

אולי עם אקח אתפשר על אדום עם גג לבן בשילוב מדבקה של דגל אנגליה על הגג

בלי קשר שאקח נסיעת מבחן . יש משהו בפורום שיש לו אחת כזאת ויכול לתת קצת מידע על האוטו ?

אתה מוזמן לחפש שירשור שלי שהשווה אותה ואת הדאצ'יה סאנדרו. בסך הכל מדובר ברכב חמוד עם המגרעות שלו בסכום מאוד נמוך.

לגבי המלאי, המלאי של ה3 חדש יחסית. בסה"כ בן אולי חודשיים וחצי. ככה שיש עוד זמן עד שתתחלף להם יד. וזה ממה שהיה כשאני ביררתי לגבי הדגם.

בהצלחה ותעדכן עם קנית בסוף.

פורסם

קיבלתי את הדגם המפואר ב64500 כולל מרימי שמשות . עכשיו אני צריך להחליט מה עדיף. בשילוב של שני הצבעים מה הכי יפה?

אדום לבן או אדום שחור? אני רוצה אותה עם המדבקה על הגג בקטלוג יש עוד כמה דגמים של מדבקות מה הכי יפה לדעתכם?

• תוכן חדש...