Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, מה הסיבה שאתה רוצה סטיישן דווקא?

צריך להכניס כלב וילד בנסיעות משפחתיות, ואני לא רוצה להשאיר את הילד בבית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צריך להכניס כלב וילד בנסיעות משפחתיות, ואני לא רוצה להשאיר את הילד בבית.

הבנתי [emoji3]

תצורת סטיישן לכלב זה באמת הפיתרון הכי טוב, אם כי (בהתעלם מעניין הכלב) באופן כללי אין הבדל גדול מבחינת השימושיות בין אוקטביה רגילה לסטיישן בגלל הבגאז׳ הענק בדגם הרגיל והתצורת האצ׳בק (ואני אומר את זה כמי שכרגע נוסע באחת שכורה, לאחר שנסעתי תקופה בדגם הרגיל).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי לראות היום את הRS. אז קודם כל, הצבע שיש להם באולם (נדמה לי שזה Meteor Gray ובעברית "מלט") נראה מהמם. האוטו בכלל כלבבי. תא הנוסעים ממש לא מדהים, מרגיש זול במופגן לעומת מה שמקבלים בVW, אבל לא אסון. אפשר לחיות עם זה, אבל אין ספק מי האחות המושקעת.

אבל כל זה לא משנה כי לפי נציג המכירות שלהם, היא עולה (בגרסת הקומבי\סטיישן) לא פחות מ240K על הכביש. חבל מאוד. זה לא מחיר הגיוני בשום קנה מידה - אפילו לפי השוואת מחירים מול דגמי סקודה אחרים, היא לא הייתה צריכה לעלות יותר מ200K. מה שמגוחך הוא, שפעם-פעם, כשחלקכם עוד הייתם רווקים והצעירים מביניכם עוד אכלו גרבר, כשקניתי אז את הGTI שלי, הvRS עלתה 177K והGTI 250K. עכשיו הGTI עולה 205K והRS עולה 240K...

המשכתי הלאה, אבל לא ברור לי לאן, כי אין באמת אלטרנטיבות. אז מה, עוד כמה שנים עם הGTI?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

חכה לקופרה 280. עוד כחודש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
איזה מאפיינים ספורטיביים יש ללאון Fr?

בדגם 1.8 מגיע מתלה אחורי זהה במבנה לGTI , בולמים מוקשחים עם קפיצים מונמכים ב15 מ"מ לעומת גרסאת 1.2 לדוגמה.

מערכת פליטה ספורטיבית יותר , ברקסים גדולים יותר ועוד כמה כיולים ספורטיבים.

אז לא 1.8 FR היא לא רק פוזה. היא לא גולף GTI אבל היא יותר טובה מGTI דור 6 בהתנהגות.

פורסם
אבל כל זה לא משנה כי לפי נציג המכירות שלהם, היא עולה (בגרסת הקומבי\סטיישן) לא פחות מ240K על הכביש. חבל מאוד. זה לא מחיר הגיוני בשום קנה מידה

האם הדגם הזה נמצא במלאי? אם כן למה לא התמקחת וכו'?

או שזה בכלל הזמנה מיוחדת\אין במלאי ואז הם בונקר כמו בזק?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הזמנה מיוחדת, מחכים שלושה חודשים. לא נראה שמעניין אותם במיוחד למכור אותה ואין כלכך מה לדבר על המחיר (אמרו לי הנחה של 10K, עדיין יוצא 230K על הכביש). הRS סדאן זו מכונית מיותרת לחלוטין בישראל, GTI עדיפה בכל פרמטר ותשאיר אותך עם עודף. הRS קומבי זו חבילה מיוחדת אבל בחייאת.

פורסם

אתה נמצא פשוט במצב ביניים, שvw הורידו מחירים, לאחר שהמכירות ירדו לרמות אפסיות.

לעומת זאת שאר מותגי טרם יישרו קו. אני חושב שתיתן לזה עוד קצת זמן ויהיה עדכון גם אצל האחיות (סקודה וסיאט).

פורסם
אתה נמצא פשוט במצב ביניים, שvw הורידו מחירים, לאחר שהמכירות ירדו לרמות אפסיות.

לעומת זאת שאר מותגי טרם יישרו קו. אני חושב שתיתן לזה עוד קצת זמן ויהיה עדכון גם אצל האחיות (סקודה וסיאט).

אני חושב שאתה צודק. נדמה לי שהאוקטביה 1.2TSI אשכרה עולה יותר מהגולף המקבילה (משהו כמו 147K לעומת 130-ומשהו). זו פעם ראשונה בהיסטוריה של הקונצרן שVW משמשת אלטרנטיבה זולה לסקודה.

פורסם

יתכן וההסבר לאנומליה הזו נעוץ בעובדה שסקודה מבוססת על ציי רכב (ליסינג) שמקבלים ממילא מחירון אחר ושימור המחירון הגבוה נועד לסייע להם בשוק המשני.

זה עיוות. מעניין כמה עולה סקודה 0 ק"מ מחברת ליסינג. אם יש דבר כזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...