Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מהמר שבדקת לפני הפחתת המחיר האחרונה. ואם זה אכן כך, ההפרש גדל. אך לא בטוח שלחברות הליסינג יש אינטרס להציע 0 קמ במחיר נמוך יותר. בסוף, זה יפגע בהם בשווי הצי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יכול להבין למה המחירון ישאר גבוה בגלל הליסינג, אבל עדיין הייתי מצפה להנחה פרטנית. כמובן שלשלם עכשיו 240K על VRS רק בשביל שהיבואן יחתוך את המחיר שלה ב40K תוך שנה זו לא בדיוק עסקת המאה, אלא אם אתה הולך להחזיק את האוטו במשך עשור. גם ככה אני לא מצפה שVRS סטיישן תהיה שיא הסחירות.

אני אבקר היום בסיאט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מעניין מה אמרו לך לגבי קופרה

לדעתי תעלה לא פחות מ 220אלף

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אם היורו בכזה שפל, למה שלא תלך על האופציה של ייבוא אישי.

חלפים יהיו כי הרכב כבר קיים בארץ ואחריות היא בינלאומית למיטב ידיעתי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הRS סדאן זו מכונית מיותרת לחלוטין בישראל, GTI עדיפה בכל פרמטר ותשאיר אותך עם עודף. הRS קומבי זו חבילה מיוחדת אבל בחייאת.

לא הבנתי איך הגעת למסקנה שהvRS הרגילה מיותרת ולמה כוונתך כשאתה אומר שGTI עדיפה ״בכל פרמטר״?

היא עדיפה למשפחה? בפרמטר של מרווח? היא עדיפה בפרמטר של מקום למטען? עדיפה באבזור?

ולגבי הנקודה האחרונה, אם תצייד את הגולף באבזור שהאוקטביה מגיע עימו כסטנדרט לא תמצא את עצמך עם עודף.

מבחינת הגה, שלדה וכו, זה סיפור אחר.

פורסם

באופן כללי אני חושב שהאצ'ים הרבה יותר שימושיים מסדאן (או נוצ'בק כמו האוקטביה הרגילה), ולכן מבחינת משפחה הייתי מעדיף את התצורה של הGTI בכל מקרה. מבחינת מרווח, הייתי אומר שמקדימה הGTI עדיפה עקב גג גבוה יותר ותחושה יותר טובה של מרחב, מאחורה האוקטביה נותנת יותר מרווח ברכיים אבל פחות מרווח ראש ותא הנוסעים קצת אפלולי יותר (בכל מקרה בגולף נכנסים ארבעה מבוגרים בקלות).

צרף לזה משקל נמוך יותר, ביצועים טובים יותר ותא נוסעים איכותי משמעותית. היתרון היחידי של האוקטביה הוא ג'נט 18 וקסנון כלולים במחיר, אבל אתה יכול להוסיף אותם גם לGTI ותקבל מחיר די דומה.

חווית חיפוש הרכב שלי רק חידדה כמה שהגולף GTI קרובה להיות הרכב הall around המושלם. זה ממש מרשים. מתי לא תקנה אותה? אם גולף מגעילה אותך או אם יש לך דרישה חריגה (כמו הסטיישן במקרה שלי, או רצון למשהו עוד יותר ספורטיבי במקרים אחרים).

אגב, הזדמן לי גם לנהוג בX3 וב135 (מחמאות לקמור - סליחה, דלק - על השירות והזמינות של רכבי ההדגמה). זה כמה עשיריות מעל התקציב שלי אבל אם כבר קונים, אז לפחות נראה מה הולך בגזרה הזו. הX3 מאוד נעים, שקט ומרווח, נראה כמו מיליון דולר ונוסע היטב (זה היה הxDrive28 הפחות פופולרי במחוזותינו). אבל הוא גם גבוה ורך. יש משהו מאוד מנחם בישיבה הגבוהה ושטח זכוכית נרחב. אני לא מרגיש שאני במקום שבו אני יכול לעשות את הוויתור על הפאן שמשהו מהז'אנר הזה דורש, אפילו אם הוא דינמי יחסית למה שהוא (כמו גמל מירוץ). הוא יתקדם בקצב טוב ולא יניא אותך מלנהוג, אבל גם לא יניע.

ה135 היא בדיוק ההפך של גבוה ורך. היא נמוכה וקשה (לפחות מבחינת דימוי; המתלים בסדר גמור, בטח במצב Comfort. היא נוחה). הנהיגה בה מאוד הזכירה לי את הזמן שלי עם הקורבט סטינגריי לפני חצי שנה. יש בה משהו מאוד שרירי, וולגרי וחד ששם אותה יותר על כיוון ה"ספורטיבית המרוככת" מאשר ה"משפחתית המגורזנת". כל האפקטים שזכורים לי מהקורבט נוכחים - החל בתנועה על המתלים במכות גז בניוטרל (שש בוכנות ושלושה ליטר נוסעים אנה ואנה) דרך הסאונד המטמטם ואפילו בתנוחת הישיבה היה משהו דומה.

איזו מכונה מדהימה ואני רק יכול לקנא באלו שיש להם אחת כזו ואת הזמן לחקור אותה ומה שהיא באמת יודעת לעשות.

עכשיו, תסלחו לי אם אטנף את החוויה עם זוטות פרקטיות: דווקא תא המטען דומה למדי לגולף, אבל תא הנוסעים צפוף משמעותית (בהרגשה, במרחב הברכיים מאחור ובגובה התקרה). מעבר לענייני מרחב, מדובר בתא נוסעים מעולה, עם הרגשה נכונה וחומרים נכונים. מבחינת הרגשה בפנים, ה135 די דומה לS3 (רק שהS3 הייתה לי עוד יותר צפופה); בS3 לא נהגתי אז לא אחווה דעה (אין באמת טעם, אני לא רואה את עצמי קונה אחת בכל מקרה). ב135 אתה כן רואה את העולם דרך letterbox לעומת הגג הגבוה שאני רגיל לו מהגולף (אולי אני יותר רגיש למה שקורה בגג עקב היותי 1.87).

אם רק היה אוטו שנותן קצת מאיכות החיים והשימושיות של הX3 ביחד עם משהו מהפאן של ה135, ואם הוא היה 100K פחות זה בכלל היה מדהים. אה כן, הגולף הארורה הזו.

אני רוצה את ה135, אני צריך את הX3, אני יכול את הGTI...

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אולי כלום? זה נשמע מצחיק אבל הMK5 והMK7 אינן באמת שונות כמו ה160K הפרש ביניהן כרגע. המידות דומות, האבזור דומה, הביצועים דומים, הגיר כמעט זהה, התחושה קצת שונה (לאו דווקא לרעת הMK5, ההיגוי שלה למשל עדיין מעולה). אין עוד אוטו (אולי חוץ מלנדקרוזר) ששלושה דורות ו10 שנים כלכך דומים בו. מה שכן, אני מתחיל לסוע יותר עכשיו והMK7 אמורה להיות חסכונית יותר ובא לי משהו חדש. עשיתי חישוב, ויצא לי בערך 1000 שקל לחודש הבדל בין להשאיר את הMK5 ולעבור לMK7. הMK7 כבר תהיה חמש דלתות וזה יתרון מבחינה משפחתית, הכלב יסתדר בבגאז' של שתיהן.

הזמן לא משחק לרעתי עם שערי היורו שלא עודכנו עדיין באופן נרחב. בחצי שנה האחרונה, היורו ירד מ4.6 ל4.1, זה 12% שהם המון כסף במכוניות של 200K וצפונה.

פורסם

כמו שאיציק הציע,למה באמת לא תנסה ייבוא אישי?

בעצם מצד שני,מישהו פה פעם כתב שייבוא אישי משתלם רק ביוקרה\מכוניות ב350K ומעלה,או לפחות הפרש משמעותי בין עלות כללית בייבוא לבין קניה בארץ.

ככה שנראה שגם אם תייבא,כל מה שתחסוך עלול להתבטל כשתגיע למוסך\חו"ח תהיה תקלה כלשהי..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
כמו שאיציק הציע,למה באמת לא תנסה ייבוא אישי?

בעצם מצד שני,מישהו פה פעם כתב שייבוא אישי משתלם רק ביוקרה\מכוניות ב350K ומעלה,או לפחות הפרש משמעותי בין עלות כללית בייבוא לבין קניה בארץ.

ככה שנראה שגם אם תייבא,כל מה שתחסוך עלול להתבטל כשתגיע למוסך\חו"ח תהיה תקלה כלשהי..

אני צריך משהו סולידי שקל לקנות, קל למכור ויש לו אחריות. אבל כן, זה זמן לא רע בכלל ליבוא אישי אם אתה בנוי לזה.

פורסם

דווקא VRS לדעתי יהיה קל בעתיד למכור,בטח ידנית,ובטוח יהיו עוד כמה כמוך ("משוגעים לדבר") שיחפשו בנרות סטיישן עם פלפל (אהמ,בר72? ;))

אפילו עכשיו מחיפוש זריז על סדאן רגילה,יש ביד2 רק שלושה אקזמפלרים,אז לא ממהרים להפטר ממנו.

לגבי אחריות - זכור לי ביקור במורשה לפני שנה וקצת ששאלתי את מנהל המוסך כמה עולה עוד שנת אחריות,ונדמה לי שהוא אמר שניתן לרכוש שנה שלישית וגם רביעית,משהו כמו 600-700ש"ח פר שנה (תלוי ברכב ושאר פרמטרים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סתם נכנסתי לבדוק.

אוקטביה RS קומבי נמכרת בגרמניה סביב 25-26 אלף יורו לאוטומטית.

ידנית עולה סביבות 24 אלף יורו.

הנה אחת לדוגמא:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=194553079&isSearchRequest=true&zipcode=&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&adLimitation=&categories=EstateCar&scopeId=C&zipcodeRadius=&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=184&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2015-01-01&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&pageNumber=1

המחיר כולל מס גרמני, בהנחה שזה לייצוא אז צריך לקזז את המס ומקבלים 21,600 יורו (90K אם הולכים לפי שער של 4.2).

אין לי נסיון בייבוא אישי, אבל גם אם נוסיף שילוח ומיסים, אני לא מאמין שתעבור את ה-200K.

אחריות היא בינלאומית לדעתי, כמו הפורדים של איילון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני קצת אפריע לדיון על ה-vrs, בקארטיוב פרסמו שהחל שיווק דגמים מעוכנים של האוקטביה עם מנועי יורו 6 ועדכוני אבזור כאן.

יש גם עדכון לראפיד עם גירסה חדשה ל-1.2 עם 90 כ"ס ו-dsg7 - פרטים.

אני חשבתי שהם יחכו להשקת הסופרב החדשה כדי לעדכן את המבחר שלהם, השינויים באוקטביה דיי זניחים אבל בגזרת הראפיד יהיה מעניין, ניסיון לחדש ולשמור על אטרקטיביות מול ה-2 דמיו.

פורסם

רועי - בדקת את האופציות של וולוו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

V40 נשמעת פושרת מאוד וגם לא גדולה במיוחד, V60 לא מביאים, ובשני המקרים נדמה לי שאלו לא מכוניות עם edge כמו שאני מחפש.

Mike808, תודה על העדכון לגבי האוקטביה. אלו הורדות מחיר מתונות מאוד ורחוקות ממה שהפרש שער המטבע לבדו היה מכתיב. אני מניח שיש עוד איזו הנחה במקום.

• תוכן חדש...