Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בנוסף, עם גלגלי 19" היא מענישה בנוחות שמכונית שבאה למכור פתרון גם למשפחה, לא יכולה להרשות לעצמה.

כסטנדרט היא מגיעה עם 18״ וה19 כאופציה.

לא חשבתי שהנוחות נסיעה נוראית...

בכלל אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלה זו אחותה האוקטביה 1.8 כי הפרש הביצועים ביניהם כמעט זניח אבל הפרש המחיר משמעותי ביותר.

פורסם

בדגם הקודם היה דגם עם 200 סוסים (זהה לGTI) ספורטיבית. לא רמת גימור בלבד. ממה שזכור לי, הייתה גם בחדשה גרסה כזו, לא? (מעין גרסת ביניים בין לאון רגילה לבין הקופרה, אשר היא גם ספורטיבית)

ולבחור מעליי - איך הבדל זניח בביצועים? אל תשווה נתונים על הנייר בלבד. לVRS מתלים שונים, בלמים שונים (היגוי שונה?) מושבים שונים, מערכת פליטה שונה ועוד. (דיפרנציאל מוגבל החלקה?)

ההבדל גדול. שני רכבים עם אופי שונה לגמרי. האחת ספורטיבית עם ערך משפחתי מוסף, השנייה משפחתית עם מנוע חזק.

פורסם

איך הבדל זניח בביצועים? אל תשווה נתונים על הנייר בלבד.

בדיוק על זה דיברתי, ההבדל בביצועים על הנייר קטנים, זה שיש הבדלים אחרים ושהן שונות באופי (עד גבול מסוים, הRS עדיין לא 911) לא פוסל את מה שאמרתי.

הפרש מחירים של 60,000 ש״ח ביניהן זה מטורף.

באנגליה (סליחה שאני משווה שוב) אתם יודעים מה הפרש המחיר בין אוקטביה 1.4 וvRS? כ3000 פאונד (כן, פחות מ20,000 ש״ח) כאשר ה1.8 מגיע אך ורק בגרסת Laurin & Klement מאובזרת ועולה 3000 פאונד יותר מהvRS.

פורסם

קודם כל הטעות שלך, שלא מסתכלים על כמה ההפרש, אלא מה היחד של ההפרש.

3000 פאונד הפרש יכול להיות בין 1000 ל-4000 וגם בין 100000 ל-103000 בשני המקרים היחס בהפרש שווה, אבל ביחס הוא מאוד שונה.

לגבי FR, נכון מעכשיו היא מגרסה ספורטיבית בין הגרסאות הרגילות לקופרה, היא הפכה לרמת גימור עם מאפיינים ספורטיביים.

השמועות מדברות על מחיר של כ-220 אלף ללאון קופרה בגרסת ה-265 כ"ס (גרסת ה-280 לא תגיע בגלל האקלים).

צריך לזכור שמדובר בהספק שנמצא בין ה-gti ל-R.

מנסיון העבר אני בטוח שתוצג גרסת קופרה R קיצונית יותר ללאון שתחלוק את המנוע שלה עם גולף R ואאודי S3.

ושאלה אחרונה לסיום, מה הסיפור עם ההגבלת הספקים ברכבי vag הספורטיביים בגלל האקלים בארץ, ואיך זה שכמעט כל רכב ספורטיבי שמגיע עם ההספק המוגבל יכול לעבור באחת הסדנאות, לקבל שינוי ץוכנה שיעלה את ההספק גם מעבר להספק המקורי ועדין לנסוע בכבישי הארץ?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק יש שמועה שרק ה 280 תגיע....

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
קודם כל הטעות שלך, שלא מסתכלים על כמה ההפרש, אלא מה היחד של ההפרש.

3000 פאונד הפרש יכול להיות בין 1000 ל-4000 וגם בין 100000 ל-103000 בשני המקרים היחס בהפרש שווה, אבל ביחס הוא מאוד שונה.

באמת שאני מנסה להבין, ואני לא טמבל אבל בו תסביר לי בבקשה איך הגעת לזה כאילו שאני כן...

פורסם

חברים, מאיפה כל השמועות האלא, כמה תעלה הקופרה וצ׳מפיון מתכננים להוריד את מחירי סקודה בצורה משמעותית?

זה שמועות מבוססות או שזה הספר שלכם ששמע מאמא של אשתו של סבא של קליינט שלו?

פורסם
בדגם הקודם היה דגם עם 200 סוסים (זהה לGTI) ספורטיבית. לא רמת גימור בלבד. ממה שזכור לי, הייתה גם בחדשה גרסה כזו, לא? (מעין גרסת ביניים בין לאון רגילה לבין הקופרה, אשר היא גם ספורטיבית)

כבר מזמן זה לא קיים. הגרסה הספורטיבית היא הקופרה.

FR אמיתית היא זו שכבר כאן.

פורסם
ה Vrs חזקה אוחזת ופראקטית. אבל, לא מספיק ספורטיבית במובנים של ריגוש שאינו קשור ליעילות. בנוסף, עם גלגלי 19" היא מענישה בנוחות שמכונית שבאה למכור פתרון גם למשפחה, לא יכולה להרשות לעצמה.

אבל הביקורת הזו של העדר ריגושים די חלה על כל רכבי הקונצרן, לא?

אני זוכר שאיפשהו בעשור הקודם, כשקניתי את הגולף שלי, דווקא נורא רציתי VRS ועשיתי נסיעת מבחן. היא הייתה הרבה יותר רכה ורופסת מהGTI למרות המכלולים הזהים, ואני מקווה שהפעם זה לא אותו הדבר. בכל מקרה אני אעשה נסיעת מבחן. אגב, אז הVRS עלתה 50K פחות מהGTI (משהו כמו 177K לVRS ידנית מול 230K לGTI ידנית חמש דלתות). איך זמנים משתנים.

הגולף R סטיישן זו יציאה מעניינת. כנראה שיקרה מדי בשבילי, וכנראה שהם לא יסכימו להביא כזו בכל מקרה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אבל הביקורת הזו של העדר ריגושים די חלה על כל רכבי הקונצרן, לא?

נכון ועדיין יש הבדלים. כמובן שענייני צליל ומראה הם אישיים, אבל קיים הבדל גם בתפקוד ההגה לרעת הסקודה וגם בהתנהגות על המגבלות. כאן הישבן פחות משתף פעולה.

בעיני, מכונית לגיטימית לחלוטין למי שחייב את הנפח ורוצה כלי מהיר ובטוח. המחיר הוא העניין.

יש לי תחושה שקופרה סטיישן תסגור את הפינות.

אין לי מושג אם דלק רכב יביאו את הפוקוס ST המתוחה בכלל ובתצורת סטיישן בפרט. שווה לבדוק אולי עם איילון. אבל כאן יהיה גיר ידני בלבד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...