Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב קבריולט ב-LA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו טסים לארה"ב (חוף מערבי) באוגוסט הקרוב ואני מפשפש בין אתרים להשכרת רכב. לא מזמן נדלקה לי נורה בראש והחלטנו ללכת על קבריולט, אתם יודעים - שמש, קליפוניה :)

המחיר באופרן הוא באזור ה-1500$ ל-3 שבועות (קמארו, מוסטנג, או דומה).

אשמח לשמוע על אתרים מומלצים נוספים מהם כדאי להזמין רכב, עדיף אתרים שיש נסיון איתם. חוץ מזה, האם בכלל מומלץ לקחת קברילט או שהתמונה שיש לי בראש היא אופטימית מדי?

תודה.

פורסם

~

רעיון מעולה לדעתי. אם אתם לא יוצאים מגבולות קליפורניה-אריזונה-נבאדה תעיפו מבט באתר של Sixt אמריקה, הם עובדים שם בשיטת זכיינות ומשלבים מחירים נוחים עם צי רכב חדיש ומתוחזק היטב. חשוב רק לשים לב לאותיות הקטנות בחוזה, בעיקר גבולות הגזרה שביניהם מותר לכם לנוע.

פורסם

תודה.

עד עכשיו הזול ביותר שמצאתי היה budget עם 1500 דולר ל-22 ימי השכרה. מוסטנג קבריו או דומה. נשמע לא נורא בכלל...

פורסם

בני הבכור הגיע לפני כ-3 שנים לסוכנות ההשכרה ב-SFO עם ואוצ'ר לניסאן טידה לשבועיים (שני נהגים צעירים, 1200 דולאר). הדגם היה חסר ואז החל מו"מ - שדרגו אותו לקאמארו (סגורה), אבל היה צריך לעבוד די קשה כדי שההשכרה תחשב כהחלפת הרכב בשל מחסור בדגם\קטגוריה המבוקשים ולא כשדרוג ביוזמת הלקוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ברוב המקרים, ברגע שאתה מגיע לחברת ההשכרה עם אוטו רגיל ששולם מראש - ינסו להגדיל אותך וניתן להתמקח איתם שם.

אם אתה אוהב "להמר" אולי זה מתאים לך ...

אז זהו, שגם האופציה הזו על השולחן למרות שאני לא רוצה "להמר".

מה לגבי תא מטען במכונית שכזו? אנחנו בונים לסיים את הטיול עם 3-4 מזוודות. אני צריך שיהיה לפחות סוג של מושב אחורי שיכול לאכלס כמה מזוודות.

פורסם

כמה אנשים אתם?

בשכירות של בני שהזכרתי קודם הסתדרו עם הציוד של שני אנשים בקאמארו, אבל לא ירדתי לפרטי הסידור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...