Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Smart Drive, מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיבלתי הצעת ביטוח ונאמר לי שאם אני משתמש בSmart Drive אז הם נותנים לי הנחה של 450 שקל במחיר הביטוח. (ההתקן והכל חינם, הם שולחים אותו והתקנה היא לבד...)

בגדול Smart Drive זה רכיב שמתחבר לOBD ובעצם משדר נתונים לאורנג׳ ולחברת הביטוח.

אני מתאר לעצמי שיש לו כנראה סים מובנה ורכיב GPS ושהוא משדר בצורה קבוע מידע ממחשב רכב, מיקום, מהירות וכו׳..ומכאן מנתחים את זה לצורת נהיגה ומידע סטטסטי כזה או אחר..

דבר נוסף, שאם אני מקבל ציון זהירות גבוה אז שנה הבא אני מקבל הנחה יותר גדולה בביטוח..

בגדול מה שמטריד אותי זה בעיקר נושא הפרטיות של הרכיב ושלא בא לי שכל פניה שאני לוקח מנתחים אותה..

אז מה דעת המומחים ? מישהו מכיר את זה? אני מתאר לעצמי שבטח משתמשים בזה בליסינג..

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

ה450 ש"ח האלה הם טיפה בדלי לעומת מה מצב שבו תפסיד אלפי ש"ח כי חברת הביטוח תתנער מאחריות ועוד תהיה לה עילה חוקית לכך.

יתרה מכך, אתה רוצה שמישהו יוכל לנטר כל תנועה ופעולה שלך עם הרכב? שמישהו יהיה במעקב תמידי אחרייך? (ואני מתכוון למהירות, מצב הרכב, אופי נהיגה וכו' וכו').

פורסם
ה450 ש"ח האלה הם טיפה בדלי לעומת מה מצב שבו תפסיד אלפי ש"ח כי חברת הביטוח תתנער מאחריות ועוד תהיה לה עילה חוקית לכך..

אשמח אם תרחיב, באיזה סיטאוציה חברת הביטוח תתנער מאחריות ?

פורסם

האם חברת הביטוח מתנערת מאחריות במקרים של נהגים שעשו תאונה ונמצאו שיכורים בבדיקה מוכחת?

לענ"ד הלא מבוססת, כל עוד אין החרגה מפורשת בפוליסה, חברת הביטוח לא מתנערת מאחריות.

פורסם

חברת הביטוח לא יכולה להתנער ממך אם עשית תאונה בזמן שביצעת עקיפה מימין על 200 קמ"ש.

לא מתפקידה של חברת הביטוח לאכוף עבירות תנועה וזה לא מעניין אותה.

בדרך כלל התנאים של הפוליסה הם:

מי רשאי לנהוג באוטו.

שיהיה לאוטו טסט.

רישיון נהיגה בתוקף של הנהג.

פורסם

בנושא הזה אני מסכים עם רועי, פעם אחרונה שקראתי את הפוליסת ביטוח שלי (לפני שנה אבל שאקבל את החדשה אקרא גם אותה..) לא ראיתי איך הם יכולים להתנער מאחריות יותר מידי..

פורסם

זה כי אתה יוצא מנק׳ הנחה שהם ישלמו בזמן. מכשיר כזה מהווה פתח לגרירה של תביעת הביטוח מצידם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אותי מעניין גם מי ואיך מבצע את ההתקנה.

לא הייתי רוצה שיפרקו לי חלקים ברכב ויחברו רכיבים חשמליים שאפשר בלעדיהם.

פורסם

חברת ביטוח לא יכולה לשלול פיצויים בתאונה גם אם עברת באדום על 250 קמ"ש, שיכור,ישן ומסטול מסמים קשים. אין קשר בין הדברים.

פורסם

אבל היא כן יכולה לגרור אותך דרך בתי משפט ובכללי להוציא לך את הנשמה מהאף עד שהם ישלמו, אם רק נראה להם שהם יצליחו (ע"ע שיטת מצליח).

צריך להפנים: חברת ביטוח היא לא חבר שלך ותנסה להשתמט מחובותיה כלפיך אם אפשר ואפילו אם נראה להם שאפשר. לא צריך לתת להם עוד כלים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טוב קצת בדקתי איך זה עובד והנה המסקנות:

מכשיר כזה כל מה שהוא גורר(כרגע), שאם הם יחשבו שאתה נהג מסוכן הם לא יבטחו אותך או ינסו לעלות לך את הפרימה, במצב של תאונה אין להם ברירה, יש חוזה כתוב וזה לא משנה שיטת מצליח או לא, חוזה משפטי חתום וכל מה שקורה בחוזה המשפטי תקף.

בנוגע להתקנה, ההתקנה היא פשוטה, פשוט מחברים את ההתקן ל OBD ברכב.

בגדול אחרי קצת בירור, אם אתה נהג רגוע ומתון זה יכול לבוא בטובתך כי אם תקבל שם ציון בטיחות גבוהה אז תזכה להנחה נחמדה בביטוח המקיף שנה הבא כל עוד אתה מסכים לוותר על הפרטיות שלך.

מבחינת פרטיות, חברת ביטוח לא מקבלת מידע כלל חוץ מכמות הק״מ שאתה עושה, ציון החיסכון שלך וציון הבטיחות שלך.

שרשרת המידור של השירות זה אורנג׳ ספקית השירות והיא מקבלת את כל הנתונים ממכשיר שמשדר, משם היא משתמשת בחברת טרפיקלוג בשביל לפענח את המידע ולנתח אותו, הם בעצם אלו שקובעים את כל הציונים ולסיום כמו שרשמתי מקודם, חברת הביטוח מקבלת את המידע הזה בסוף התהליך אז כל מי שחושב שחברת הביטוח יכולה לדעת איפה אתה נמצא בכל נקודה ונקודה, מסתבר שלפחות כרגע הם לא.

בנוסף, מסתבר שיש כל מיני חברות עם צי רכבים שמשתמשות בשירות הנ״ל בשביל לקבל פידבק אמיתי על הנהגים שלהם, לא מדובר על רכבי ליסינג שעובד מקבל הביתה אלה רכבי עבודה נטו, כמו רכב שליחויות, רכב טכנאי, רכבי הסעות פרטיים וכו׳..ולפי נתונים אלו הם מצ׳פרים את הנהגים הכי ביטחותים כל חודש, כמו כן זה גם גורם לעובדים לנוסע בצורה בטוחה יותר שהם יודעים שהם מנותרים בזמן אמת, בנוסף אם רואים עובד שנוסע במהירות חריגה, קצין רכב מקבל התראה מיד על העניין ואז בדרך כלל הוא מתקשר אליו..

ובנוגע אלי, כרגע לא החלטי אם אני מסכים להצעה הזו או לא..

• תוכן חדש...