Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר ברחוב מרכזי, אתמול בלילה (איזור 2-3) איזה ילד מטומטם נסע על על אופנוע שהרעיש ברמות לא נתפסות (בערך כמו D9). עבר פעם אחת לא התחייסתי חזרתי לישון, עבר פעמיים התעלמתי, הוא כנראה עשה סיבובים בעיר כך שהוא עבר ליד הדירה שלי כמה וכמה פעמים וכל פעם הצליח להעיר אותי מחדש. הרס לי את כל הלילה.

היום חיפשתי באינטרנט אם זה חוקי או לא, מצאתי שיש חוק לגבי אגזוזי לחץ ורמת רעש תקינה (אין מצב שזה רמה תקינה), השאלה היא האם המשטרה מטפלת בזה ובמידה והוא חוזר עוד פעם יש טעם להתקשר ולהתלונן? אני בטוח שהם לא יתקשו לתפוס אותו, הכבישים כמעט ריקים והוא נוסע בסיבובים כך שרק צריך לחכות לו.

תודה מראש.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע, הבעיה במקרים כאלו שאתה מתקשר למשטרה. עד שהמוקדנית עונה, מקלידה, שולחת ניידת והניידת מגיעה עוברים במקרה הטוב - 10דק׳.

תוך 10 דק׳ האופנוע רחוק מאוד ממך.

הניידת (ובאופן מובן) לא תשב לחכות כל הלילה לאופנוע שעושה רעש ואולי יבוא.

אם הוא לא עושה ממש סיבובים בחנייה או משהו בסגנון, אתה בבעיה

פורסם

השאלה היא אם זה בכלל משהו שהם מתעסקים בו, אם נגיד ניידת שבמקרה בסביבה נתקלת בבחור ושומעת את האופנוע, הם בכלל עוצרים אותו בצד? נותנים קנס? משהו?

פורסם

ברחוב שד' ויצמן בנתניה, לפי החישובים שלי גרים כ951 ילדים עם טוסטוסים שפתחו להם את האגזוז, זו הדרך היחידה שלי להסביר את הרעש שחוגג שם פשוט 24/7.

לכל בעלי הדירות שאני מכיר מסביב יש זכוכית כפולה בכל הבית, רק ככה מצליחים להתמודד עם התופעה.

אם למישהו בעירייה\משטרה היה אכפת היו מעמידים ניידת אחת בכל צומת מרכזית ברחוב הזה והיו ממגרים את התופעה תוך שבוע.

זה ככה כבר שנים, חושב שזה מזיז משהו למישהו?

• אהבתי 2

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כעיקרון כן. יש שוטרים שפועלים מתוך שליחות ומחויבות לקהילה שבהחלט עשויים לעשות את זה.

יתר על כן - אם השוטר מבחין שבאופנוע בוצעו שינויים שלא כחוק (אגזוז זרימה חופשית לדוגמא) הוא עשוי אף להשבית אותו עד הגעת בוחן רכב.

פורסם
ברחוב שד' ויצמן בנתניה, לפי החישובים שלי גרים כ951 ילדים עם טוסטוסים שפתחו להם את האגזוז, זו הדרך היחידה שלי להסביר את הרעש שחוגג שם פשוט 24/7.

לכל בעלי הדירות שאני מכיר מסביב יש זכוכית כפולה בכל הבית, רק ככה מצליחים להתמודד עם התופעה.

אם למישהו בעירייה\משטרה היה אכפת היו מעמידים ניידת אחת בכל צומת מרכזית ברחוב הזה והיו ממגרים את התופעה תוך שבוע.

זה ככה כבר שנים, חושב שזה מזיז משהו למישהו?

אני גר על וייצמן, בסוף ליד סוקולוב. למרות שבימי חול לא יוצא לי לשמוע רעש אני מכיר את התופעה המתוארת היטב מלילות שישי. לי אישית זה לא מפריע כי זה 2-3 סיבובים, אבל התופעה מוכרת ומעצבנת. בתקופה האחרונה עומדת ניידת ממש מתחת לבית שלי והשמ*קים הקטנים התפזרו, אבל מעניין מה קורה היכן שאין ניידות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בימישי שישי בנתניה ברחוב ויצמן זה פשוט חגיגה כל 2 דקות אופנוע עם אקזוז לחץ או טימקס שפשוט מעיר את כל האיזור

למזלי גבר בחלק השקט של נתניה :)

פורסם

דווקא בודקים והרבה. אבל לא בבדיקות על פי האוזן. אגזוז חייב להיות וחייב להיות תקני. הרבה פעמים עוצרים דו"ג לבדיקה של בוחן תנועה. עם יש שינויים לא חוקיים באופנוע (כמו אגזוז ללא תקן) מורידים מהכביש. תבדקו בפול גז כמה רוכבים זה קרה להם.

יש הרבה אגזוזים חוקיים למהדרין שמפיקים רעש בלתי נסבל

פורסם

הנושא מורכב. מצד אחד, בהחלט ישנה תקנה באשר לרעש חריג ושוטר יכול לעצור אופנוע כזה, לתת לו דו"ח וגם לעשות לו הורדה על ידי בוחן. מצד שני, למשטרת התנועה יש יעדי אכיפה (הכל סטטיסטיקה ומספרים) כמו למשל פלאפונים, עברות צומת, עברות ביריונות וכו' בהם היא מתמקדת. אם אתה שומע עוד פעם את המפגע הזה, רד לרחוב, תסריט אותו כולל מספר הכלי ותתקשר למשטרה ותדווח שאופנוע משתולל ברחוב וכמעט פגע בילד. אם המשטרה לא באה בזמן סביר, תתקשר שוב ותשאל למה המשטרה לא באה. כשהם יבואו אולי איזי רידר כבר לא יהיה אבל תוכל לתת להם את מה שצילמת. על סמך זה בהחלט אפשר לטפל בו

• רעיון טוב! 1
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אני גר ברחוב מרכזי, אתמול בלילה (איזור 2-3) איזה ילד מטומטם נסע על על אופנוע שהרעיש ברמות לא נתפסות (בערך כמו D9). עבר פעם אחת לא התחייסתי חזרתי לישון, עבר פעמיים התעלמתי, הוא כנראה עשה סיבובים בעיר כך שהוא עבר ליד הדירה שלי כמה וכמה פעמים וכל פעם הצליח להעיר אותי מחדש. הרס לי את כל הלילה.

היום חיפשתי באינטרנט אם זה חוקי או לא, מצאתי שיש חוק לגבי אגזוזי לחץ ורמת רעש תקינה (אין מצב שזה רמה תקינה), השאלה היא האם המשטרה מטפלת בזה ובמידה והוא חוזר עוד פעם יש טעם להתקשר ולהתלונן? אני בטוח שהם לא יתקשו לתפוס אותו, הכבישים כמעט ריקים והוא נוסע בסיבובים כך שרק צריך לחכות לו.

תודה מראש.

אתמול בלילה היה בדיוק אותו העניין, ילד מטומטם עשה רונדלים עם KTM ברחוב הלוך וחזור. האופנוע מוציא פיצוצים ורעש מטורף שמעיר את כל הרחוב.

לא התקשרתי למשטרה, ירדתי למטה ופניתי לחבורת הטמבלים עם האופנועים שהתאספה שם. הם סירבו להפסיק, אז הזמנתי משטרה.

רק כך ניתן ליתפוס אותם, כי כשהמשטרה שומעים שיש דין ודברים ואנשים נמצאים ברחוב הם שולחים ניידת.

דבר ראשון צילמתי את המספר ואז דיברתי איתם. כמובן חוצפנים ששולחים אותך לעזזל, כאילו מי אתה, סתם גר ברחוב, למה אתה מפריע להם...

הגיעו שוטרים שסיימו את הויכוח ושלחו אותם הביתה לישון, אך השוטרים לא מצויידים במכשירים למדידת רעש או כל יכולת אחרת לבדוק אם הסירו את משתיק הקול מהאגזוזים.

לדעתי רעש האגזוזים הפך למכת מדינה, וחייבים לטפל בזה כמו במכת מדינה.

• תוכן חדש...