Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קרה לי מקרה זהה - ילד עם איזשהו כלי סופר רועש עשה רונדלים ברחוב 5 פעמים עד שויתר.

גילוי נאות: אני גר בפתח תקווה צומת אחרי הצומת המדוברת שבה התקינו את המערכת המדוברת.

גילוי נאות 2: הילד נסע בדיוק באותה צומת ובכל יום באותה הצומת עוברים עשרות כמוהו.

וכמובן ששום דבר לא קורה והמטרד ממשיך. לצערי למדתי לחיות איתו, ואני פשוט שונא כל רוכב דו-גלגלי באשר הוא.

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעה, Fraysa כתב:

אתמול קרה לי מקרה זהה - ילד עם איזשהו כלי סופר רועש עשה רונדלים ברחוב 5 פעמים עד שויתר.

גילוי נאות: אני גר בפתח תקווה צומת אחרי הצומת המדוברת שבה התקינו את המערכת המדוברת.

גילוי נאות 2: הילד נסע בדיוק באותה צומת ובכל יום באותה הצומת עוברים עשרות כמוהו.

וכמובן ששום דבר לא קורה והמטרד ממשיך. לצערי למדתי לחיות איתו, ואני פשוט שונא כל רוכב דו-גלגלי באשר הוא.

וואלה, באמת הגזים אתמול הבחור. ראיתי את אותו חורש את גיסין. הפסיקו קצת להתפרע בגיסין כי יש שם עכשיו פסי האטה קטלניים, אז הם מתלהבים בגיסין. שלח הודעה לרמי גרינברג, אולי הבחור יככב בהודעת יח״צ של העירייה בנושא...

• אהבתי 1

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
לפני 7 שעות, Fraysa כתב:

כנראה הפיתרון הכי טוב זה להתנדב לסיירת הורים או שיטור משולב או משמר אזרחי או כל מסגרת אחרת בכדי להראות נוכחות. כל לילה מישהו אחר יקריב את הלילה שלו בכדי שיהיה לו אחרי זה לילות שקטים. נוכחות זה הפיתרון הכי טוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בתאריך 22.10.2022 בשעה 16:29, ניקו פ. כתב:

לרוב אין לי תאקלים או סיטואציות מסוכנות עם רוכבים, אבל כשכן יש לי זה בגלל שרוכבים מסוימים חושבים שלנסוע עם אור גבוה קבוע תורם לבטיחות שלהם. מעולם לא פספסתי רוכב בגלל חוסר אור. יותר מפעם אחת נקלעתי לסיטואציה לא אופטימלית כי סונוורתי. 

זה אחד הדברים שהכי משגעים אותי על הכביש!

כל כך הרבה אופנועים עם אור גבוה, אגזוז רועש, נוסעים כמו שהידים(זגזוגים ומהירות) ואחר כך מתפלאים שהם נהרגים על ימין ועל שמאל ואומרים לנו "תזהרו עלינו" 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 22.10.2022 בשעה 14:31, Cerebral Cortex כתב:

שלום לכולם, אני אופנוען מזה 30 שנים ונוסע ברכב. אני מתנייד בשניהם תלוי במידת הצורך של אותו יום.

אני אדגיש כאן ועכשיו שאני מוקיע, מגנה ונגד התופעה של אגזוזים רועשים. לי אישית יש אופנוע הארלי עם מנוע בנפח של מכונית. יש לי את האגזוזים המקוריים והפכתי עולמות בכדי להשיג אותם ולהרכיב אותם בחזרה על האופנוע שלי לאחר שהבעלים הקודמים החליפו לאגזוזים רועשים. האופנוע שלי כל כך שקט עד כדי כך שבשעת לילה מאוחרת שכולם ישנים ואין רעש מאף אחד, האופנוע שלי בסל"ד סרק יותר שקט מתינוק שבוכה מחדרו בדירה. האופנוע עומד בתקן של 83 דציבלים ב 3000 סל"ד

לרוכבי אופנועים ישנה מיסקונוסיפציה שלפיה אגזוזים רועשים מצילים חיים. מן הסתם יש אותה גם בשלל מדינות ברכבי העולם. רוכבי אופנועים מתרצים את החלפת האגוז המקורי לרועש לא בכדי לפצות על איבר מין או שחלות מוקטנות או צורך למשוך תשומת לב אלה בכדי להזהיר את נהגי הפחיות (המכוניות) שמתעסקים בזמן נהיגה עם כל דבר מלבד הכביש. 
אז בבקשה, בזמן  נהיגה:
א. עוד לפני שאתם מחליפים נתיב, תאותתו. תנו זמן לכל מי שמסביבכם לעכל את העובדה שאתם רוצים לשנות נתיב.
ב. לאחר שאותתם וננתם מספיק זמן לכולם להבין שאתם עומדים לשנות נתיב תסתכלו טוב טוב בכל המראות.
ג. אל תתעסקו ברדיו יותר מדיי.
ד. אל תסמסו או תשחקו בטלפון. 
ה. שימו לב טוב טוב לפני שאתם מתכוונים לפנות שמאלה או לעשות פניית פרסה.

ישנם לא מעט סירטונים שמראים איך רוכב אופנוע כמעט וסיים את חייו בגלל נהג מכונית שהחליט שמותר לו לעשות מה שהוא רוצה על הכביש. 

בכל מקרה, תמיד תמיד תזכרו שבכביש לא להיות צודק אלא חכם. 
דבר נוסף, תמיד תמיד תזכרו שבתאונה בין דו גלגלי לרכב רוכב הדו גלגלי הוא זה שתמיד ישלם את המחיר הכבד יותר. 

מוגש כשרות חינם מרוכב אופנוע ונהג פחית (מכונית). כמו שאני מציע הצעות כאן אני גם מציע להם שם בפורומים של רוכבי אופנועים.

לא קראתי את כל האשכול,בעיקר רפרפוף אבל חיכיתי לתגובה הזאת. 

יש לי xadv עם אקרבפוביץ,והיה לי ליפני את האגזוז המקורי. 

היחס בכביש אחר לגמרי,וזה נקרא עוד מנוע שקט יחסית גם עם אגזוז. 

קיבלתי הורדה מהכביש פעם אחת(שזה ממש שטיות,רק מעצבן)ואני לא מתכוון לשים את האגזוז המקורי שיושב בצד. 

עם אגזוז רועש הפסיקו בגדול לעבור עלי נתיבים,ומפנים מקום בפקק. 

וזה לא קרוב לרעש של ה4 צילנדרים עם פול סיסטם. 

בא לי לעשות סיבוב על איזה z900 עם מערכת פליטה מלאה,רק בישביל לתת פול גז לכל נהג עם טלפון ביד...זה יותר גרוע ממטוס סילון שעובר לידך. 

בשנה הבאה קונה אופנוע,דבר ראשון שעושה שם אגזוז,זה מציל חיים. 

מי שנותן סתם גז בשכונת מגורים הוא אינפנטיל....יש ויש.

עריכה:קראתי עכשיו את כל התגובות,הבעייתים שאתם מדברים אלהם אלה בעלי הmt07(דור המשך לטיל מקס) 

אלה רוב הרוכבים שנוסעים כמו מתאבדים,זה קהל שווה ערך לקופרות סטייג 3.(לא מנסה להיות גזען חלילה) 

הבעיה שמספיק 20 כאלה בכל עיר,וזה עושה שם רע לכל השאר. 

אני מדבר על אופנועים,קטנועים יש מתאבדים בשפע.... 

באופנועים הרבה פחות. 

ובנוגע להרוגים,זה בגלל הרכבים. 

4 פעמים אני זוכר שבכביש דו סיטרי קו רצוף הנהגת פתאום עברה להיות מולי אכשהו. 

או כמה פעמים שעברו בצומת באדום...שבירת הגה כי פספסה פנייה במחלף(איך זה תמיד היא?!)

כל ה״כמעטים״האמייתים בכביש זה בגלל נהגים. 

או פעם אחת(שוב...היא)עמדתי ברמזור אדום,והחמודה שהיית מאחורי נתנה לי נגיעה וכמעט נפלתי.

רוכבים הרבה יותר ערניים בכביש בפער,ואני גם רוכב וגם נוהג. 

עריכה אחרונה על ידי Ido12
  • רעיון גרוע 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 11 שעות, Ido12 כתב:

או כמה פעמים שעברו בצומת באדום...שבירת הגה כי פספסה פנייה במחלף(איך זה תמיד היא?!)

או פעם אחת(שוב...היא)עמדתי ברמזור אדום,והחמודה שהיית מאחורי נתנה לי נגיעה וכמעט נפלתי.

אוי, כמה שחיכיתי לחכמולוגים כמוך. לפי התגובה שלך, והבקיאות שלך בדו-גלגלי, ברור שאתה יותר רוכב מאשר נוהג.

זה לגיטימי שצד אחד יותר שונא את הצד שני ומעביר כלפיו יותר ביקורת. אתה לא יוכל לקבוע "זה בגלל הרכבים". אחריות יש לכולם.

אבל, בגלל שיש לי קצת זמן עכשיו וקהילת הדו-גלגלי אוהבת להעביר ביקורת ומבלי לקבל אותה - הנה, קח דוגמה ממש מיום שישי האחרון.

חילקתי את זה ל-3 חלקים כדי שתבין כמה רוכבים יכולים להיות מכה, בדיוק כמו שאתה חושב על נהגי רכב.

סרטון ראשון: הרוכב עומד על הנתיב השמאלי, כי הוא מניח שהוא יותר מהיר ממני (למרות שהוא לא) ושהוא חייב להיות ראשון.

הנחיה שגויה והזויה שאני לא מבין אותה, אבל ניחא. רק מה - האידיוט לא יודע שהרמזור לפנייה שמאלה שונה מהרמזור להמשיך ישר.

אז כמובן שהוא דפק המון רכבים שרצו לפנות שמאלה וקיבל מלא צפירות ועיצבן אנשים.

סרטון שני: הרוכב ממשיך להיות לא מרוכז ולהתעסק בשטויות, ומשום שהוא עומד בזווית ולא בצורה ישרה מול הרמזור,

הוא לא שם לב שהרמזור מתחלף לירוק וממשיך לעצבן אנשים. עובר לימני באמצע הצומת, ובשנייה האחרונה חוזר לשמאלי

ונצמד לרכב שלי.

סרטון שלישי: הרוכב ממשיך לעכב את הרכבים בנתיב השמאלי וחושב שהכביש שלו. בסופו של דבר אני נאלץ בלית ברירה

לעקוף אותו מימין אחרי שהוא ממשיך לא לשם לב שהוא מעכב אותי (ואחרים) ואפילו בולם לעיתים כי הוא לא מרוכז.

בקיצור, כולם אשמים ואתה לא יכול להכליל קבוצה אחת על פני השנייה. 

• אהבתי 2

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 10 דקות, Fraysa כתב:

אוי, כמה שחיכיתי לחכמולוגים כמוך. לפי התגובה שלך, והבקיאות שלך בדו-גלגלי, ברור שאתה יותר רוכב מאשר נוהג.

זה לגיטימי שצד אחד יותר שונא את הצד שני ומעביר כלפיו יותר ביקורת. אתה לא יוכל לקבוע "זה בגלל הרכבים". אחריות יש לכולם.

אבל, בגלל שיש לי קצת זמן עכשיו וקהילת הדו-גלגלי אוהבת להעביר ביקורת ומבלי לקבל אותה - הנה, קח דוגמה ממש מיום שישי האחרון.

חילקתי את זה ל-3 חלקים כדי שתבין כמה רוכבים יכולים להיות מכה, בדיוק כמו שאתה חושב על נהגי רכב.

סרטון ראשון: הרוכב עומד על הנתיב השמאלי, כי הוא מניח שהוא יותר מהיר ממני (למרות שהוא לא) ושהוא חייב להיות ראשון.

הנחיה שגויה והזויה שאני לא מבין אותה, אבל ניחא. רק מה - האידיוט לא יודע שהרמזור לפנייה שמאלה שונה מהרמזור להמשיך ישר.

אז כמובן שהוא דפק המון רכבים שרצו לפנות שמאלה וקיבל מלא צפירות ועיצבן אנשים.

סרטון שני: הרוכב ממשיך להיות לא מרוכז ולהתעסק בשטויות, ומשום שהוא עומד בזווית ולא בצורה ישרה מול הרמזור,

הוא לא שם לב שהרמזור מתחלף לירוק וממשיך לעצבן אנשים. עובר לימני באמצע הצומת, ובשנייה האחרונה חוזר לשמאלי

ונצמד לרכב שלי.

סרטון שלישי: הרוכב ממשיך לעכב את הרכבים בנתיב השמאלי וחושב שהכביש שלו. בסופו של דבר אני נאלץ בלית ברירה

לעקוף אותו מימין אחרי שהוא ממשיך לא לשם לב שהוא מעכב אותי (ואחרים) ואפילו בולם לעיתים כי הוא לא מרוכז.

בקיצור, כולם אשמים ואתה לא יכול להכליל קבוצה אחת על פני השנייה. 

וואו,מדובר ברוכב דביל,מסכים לגמרי,אבל אל תדאג...כמה רכיבות והוא לא איתנו. 

או שהוא רק הוציא רישיון ומסתבך עם הניוטראל/ראשון/שני,זה יכל לגרום להתנהגות כזאת...ואני בטוח ב99% שזה המצב כי הוא מעביר להילוך שני שהוא לא התחיל את הראשון+שים לב לרגל שמאל שלו העביר הילוך שני ב4 קמש,ולא זז....וזה למה התעצבנת עליו ואני מצדיק אותך.

כנראה נהג טרי שהוציא רישיון עכשיו. 

וגם לא נתן מבט ימינה שמאלה ליפני הכניסה לצומת. 

ציפיתי שוב בסרטון,זה נהג חדש שהוציא אתמול רישיון. 

נוסע באמצע הנתיב בידיוק(בידיוק איפה שכל הטיפות שמן מהרכבים)הוא ילמד בדרך הכואבת.

אבל זה לא משנה בפועל הוא בכביש בנתיים,אתה צודק. 

הרוכב הזה שווה ערך למבוגר בכביש שלא רואה כלום.

גם עם זה,אני מבטיח שרוכב אופנוע פשוט הרבה יותר ערני בכביש. 

הרוכב בסרטון לא יודע לתפעל את האופנוע,זה כמו ילד בן 17 על רכב ידני בשבוע הראשון,זה מקרה חריג. 

אני לא חושב שאני טועה בזה שרוכבים מרוכזים על הכביש הרבה יותר. 

אי אפשר להיות בטלפון על אופנוע בתוך העיר(צריך את יד ימין על הגז+יד שמאל על הקלאצ,ו2 הרגליים עובדות...לא קל בכלל) 

וזה כבר פתר את רוב הבעיה. 

אבל עדיין,שהרוכב בסרטון יפקיד את הרישיון,או שיתאמן במגרש וקורס רכיבה דחוף. 

אבל זה לא משנה את העובדה שרכבים חולמים בכביש,תראה את הרכב הלבן בסרטון האחרון..

יש רמזור ופנייה שמאלה והוא בנתיה הכי ימיני,איפה תכנון נסיעה? 

אם היה רכב בשמאלי,היה עושה משהו דיבילי כי ״חייב״לפנות כאן ועכשיו. 

• משעמם 3
פורסם

אבל זה מה שאתה מסרב להבין, שזה לא "מקרה חריג". אני רואה חכמולוגים כמוהו כל יום.

אני, בניגוד אליך, לא מכליל, כי אני יודע שבטוח שכמו שיש נהגים טובים, בטוח יש גם רוכבים טובים.

אבל להכליל אוכלוסיה מסוימת או להגיד "רוכבים זהירים יותר מנהגי רכב" - זה פשוט לא נכון.

• אהבתי 2

2016 BMW M235i.

פורסם

ושכחת את הרוכב שמתחזה להולך רגל. תרגיל שיכול להסתיים בקלות עם הגלגל על הולך רגל.

עידו - אני מצטער, אנינלא זוכר ב-20 השנים האחרונות רוכב שלא התחכם - זגזוג, עקיפות מימין,, חציית קוי הפרדה, כניסה לצומת באדום, רכיבה על המדרכה ועוד כהנה וכהנה. אז,זה לא שאין נהגי מכוניות שנוהגים כחלאות, אבל רוכבי הדו"ג הרבה יותר פגיעים - וזה לא מפריע ואף אחד מהם לנהוג בצורה מסוכנת ולהאשים אחרים.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

ושכחת את הרוכב שמתחזה להולך רגל. תרגיל שיכול להסתיים בקלות עם הגלגל על הולך רגל.

עידו - אני מצטער, אנינלא זוכר ב-20 השנים האחרונות רוכב שלא התחכם - זגזוג, עקיפות מימין,, חציית קוי הפרדה, כניסה לצומת באדום, רכיבה על המדרכה ועוד כהנה וכהנה. אז,זה לא שאין נהגי מכוניות שנוהגים כחלאות, אבל רוכבי הדו"ג הרבה יותר פגיעים - וזה לא מפריע ואף אחד מהם לנהוג בצורה מסוכנת ולהאשים אחרים.

אני חושב שאתה מתכוון לקטנועים ופחות לאופנועים. 

רוכב על אופנוע שמטייל על מדרכה כמו שליח?זה לא ראיתי...הרוכב שעבר במעבר חצייה זה בושה...זה קטנוע אבל. 

אני לא שולל מה שאתם אומרים. 

איפה שאני רוכב,אני באמת לא רואה את זה. 

אני שוב מניח שהבעייתים בכביש שרואים אלה בעלי האמטי בעיקר,אלה הרוכבים שעושים ווילי ב160 בכביש 4 או טסים על 150 בשוליים. 

זגזוג ועקיפה מימין זה לא להשתולל,ככה רוכבים וזה יותר בטוח מלרכב עם קצב התנועה,וזה כל מדריך יגיד בארץ או בעולם. 

לרכב מהר יותר מהתנועה ולהתעסק בבעיות מקדימה,אם עוקפים אותך יותר מידי,תן גז. 

לעקוף עם אופנוע מימין זה לא נורא,אתה לא כמו עם רכב שעקיפה לוקחת זמן ואין מרווח בטחון,לאופנוע יש. 

יש דברים מסוכנים שנראים מסוכן מתוך הרכב,אבל כרוכב אתה יודע שזה לא מסכן אותך. 

לפעמים אתה צריך לעקוף בישביל להתרחק מתנועה,תנועה צריכה להפחיד אותך כי זה יהרוג אותך. 

אי אפשר להסביר את זה בכתב,רק מי שגם רוכב וגם נוהג יבין. 

ואני שוב גם נוהג(וספורטיבי,היה שנה מיאטה)אני ראיתי את שני הצדדים. 

עדיין חושב שרוכבים ערניים יותר בכביש. 

כמובן שיש נהגים ברכב מעולים,אבל יש יותר מידי נהגים שאין להם מושג בנהיגה,והם הורגים. 

סטינו לגמרי מהנושא,הדיבור על אגזוז רועש זה בישביל הבטיחות שלך. 

מי שסתם עושה רעש בשכונה בסיבובים,הוא חלאה ולא רוכב. 

זה בידיוק ״אותו משחק״ברכבים,יש נהגים שסתם עושים רע בנס הרים/מפגשים,ויש את הנהגים שנוהגים ספורטיבי. 

מספיק כמה בעייתים בישביל להרוס לכל השאר. 

• רעיון גרוע 2
פורסם

מצטער, עידו. לעקוף מימין ב-120 קמ"ש ומעלה בדרך עירונית בעיקול ימינה זה טמטום. ואני מדבר על אופנוען שקלטתי באופן מקרי לחלוטין כשחזרתי מעקיפה, אילו הייתי מביט במראה חצי שניה יותר מאוחר היו מגרדים אותו מהכביש בשפכטל אחרי שהיה עף 150 מ'. או כל אותם אופנוענים שלא נאה להם לנסוע במהירות חוקית בנתיב שלהם, אז הם עושים ווילי בצד שמאל של קו ההפרדה בעיקולים עיוורים. ואפילו בכביש המהיר - מזגזגים בין רכבים ב-160 קמ"ש. נכון, אלה לא הזגזוגים של הוולטרים ברמזור, אלה זגזוגים אחרים, ובמהירויות האלה כל אבן חצץ, שלא לדבר על נגיעה במכונית, תשלח אותם במקרה הטוב ללווינשטיין ובמקרה הרע לאבו כביר.

אם אתה כטתב שלאופנוען בטוח לעקוף מימין אני ממליץ לך לרדת מהאופנוע לפני שיהיה מאוחר מדי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Ido12 כתב:

לא קראתי את כל האשכול,בעיקר רפרפוף אבל חיכיתי לתגובה הזאת. 

יש לי xadv עם אקרבפוביץ,והיה לי ליפני את האגזוז המקורי. 

היחס בכביש אחר לגמרי,וזה נקרא עוד מנוע שקט יחסית גם עם אגזוז. 

קיבלתי הורדה מהכביש פעם אחת(שזה ממש שטיות,רק מעצבן)ואני לא מתכוון לשים את האגזוז המקורי שיושב בצד. 

עם אגזוז רועש הפסיקו בגדול לעבור עלי נתיבים,ומפנים מקום בפקק. 

וזה לא קרוב לרעש של ה4 צילנדרים עם פול סיסטם. 

בא לי לעשות סיבוב על איזה z900 עם מערכת פליטה מלאה,רק בישביל לתת פול גז לכל נהג עם טלפון ביד...זה יותר גרוע ממטוס סילון שעובר לידך. 

בשנה הבאה קונה אופנוע,דבר ראשון שעושה שם אגזוז,זה מציל חיים. 

מי שנותן סתם גז בשכונת מגורים הוא אינפנטיל....יש ויש.

עריכה:קראתי עכשיו את כל התגובות,הבעייתים שאתם מדברים אלהם אלה בעלי הmt07(דור המשך לטיל מקס) 

אלה רוב הרוכבים שנוסעים כמו מתאבדים,זה קהל שווה ערך לקופרות סטייג 3.(לא מנסה להיות גזען חלילה) 

הבעיה שמספיק 20 כאלה בכל עיר,וזה עושה שם רע לכל השאר. 

אני מדבר על אופנועים,קטנועים יש מתאבדים בשפע.... 

באופנועים הרבה פחות. 

אתה מבין מה הבעיה כאן ?

אתה יוצא מנק הנחה שכולם מפנים לך את הכביש. יום אחד לא יפנו לך ואתה עוד תבוא בתלונות.

אגב, אני מפנה לפעמים לא בגלל הרעש, אלא אם אני רואה במראה.

אפילו להפך, אופנוע רועש סתם יעצבן אותי ואני לא אזוז לו ואולי אפילו אזוז לכיוון ההפוך בשביל שלא יעבור לידי.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django

• תוכן חדש...