Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, elera כתב:

שאלתי למה לא קנסות לפי צילום. אמר שהם מסתירים את לוחיות הרישוי.

ואני לא מבין למה לא עוצרים אותם על העבירה הזו. כשהחבר'ה האלה עוצרים ברמזור על מעבר חציה אפשר לצלם את הלוחית ולקנוס ב-500 ₪. ינסו לברוח? הזמנה לדין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

ואני לא מבין למה לא עוצרים אותם על העבירה הזו. כשהחבר'ה האלה עוצרים ברמזור על מעבר חציה אפשר לצלם את הלוחית ולקנוס ב-500 ₪. ינסו לברוח? הזמנה לדין.

מי שמסתיר לוחית רישוי,יתן גז שיסמנו לו לעצור. 

אופנוע בנוני פשוט מאיץ מ0-100 ב3 שניות,אין כל כך משהו שיכל לגרום לו לעצור. 

(להוציא בנפרד את “המרדפים״שמעלים במשטרה,עושים ״שרירים״על נינגה 300 קטנציק...שיעלו עצירה של mt10,לא יקרה ולא ינסו אפילו) 

איך יעקפו את זה? 

אופנוע שעשה רעש,לצלם לוחית רישוי ולשלוח דוח? 

אי אפשר. 

כמו שניידת לא יכולה לשלוח לך דוח מהירות לפי צילום. 

צריך פיזית לעצור אותך.

הדוח הזה יפול כל כך בקלות...

מה ניידת משטרה יכולה לעשות לאופנוע בכביש בן עירוני?פול גז והוא כבר ב200 בזמן שהגיר בניידת עוד לא הורידה הילוך. 

וגם אם אופנוע מקבל הורדה על אגזוז,זה לא כמו שהחלפה למערכת פליטה המקורית שרק העבודה עולה המון כסף. 

באופנוע להחזיר לאגזוז המקורי זה כמה שקלים לעבודה,אז גם הורדה זה לא כואב בכיס. רק כואב בכמה שעות מיותרות.  

שוב,אני באמת נגד רעש מוגזם,אבל אין לזה פיתרון.

הפיתרון לא להתעצבן מזה,ולסגור חלונות עם כמה שזה פיתרון מאוד מעצבן.

בסוף רוכב האופנוע לא מתעצבן,אלה המתעצבן...אז באמת חבל על הבריאות. 

פורסם (נערך)

החברה האלה דרך כלל עוצרים באדום. מהחלון של הניידת מצלמים את המספר (גם המקופל ניתן לצילום בזוית הזו). כבר כתבתי: לוחת רישוי שאינה קריאה מטווח 20 מ' (למכונית זה 40 מ') גוררת קנס של 500 ש"ח. ואז, אם הוא בורח כשהשוטר יוצא מהניידת, יבואו אליו הביתה ויקחו אותו לקלבוש. אי ציות לשוטר זו עבירה חמורה ביותר, ואם יעשה את זה תוך נסיעה באדום אז בגלל חגיגה.

טשטוש לוחית זו הזמנה לדין. @fatboy1340 - מה הסעיף למקפלי לוחית זיהוי?

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, vadim6385 כתב:

אם אתה רוצה שיכבדו אותך פה, תפסיק לקרוא למכוניות של אנשים "פחיות".

respect the man's car, and the man will respect you

ככה הם קוראים לכם. דבר איתם לא איתי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 10 שעות, Ido12 כתב:

מי שרגיש לרעש שיגור בקיבוץ. 

פעם זה שכנים עושים קריוקי,פעם מסיבת רווקים,רכבים משופרים,אופנועים,סתם צרחות של ילדים. 

אי אפשר לחנך את כולם. 

יש אגזוזים פתוחים רועשים מאוד והם חוקיים,אין מה לעשות נגד זה. 

זה מאוד בעייתי מה שאתה כותב. יש הרבה אנשים רגישים לרעש ואין להם אפשרות לעבור לגור במקום שקט.

הדיון פה הוא לא על רעש סביר, אלא על רעש קיצוני מאוד שמוציא גם אנשים שאינם רגישים לרעש משלוותם. זה גם דיון על אנשים שמתנהגים בחוסר התחשבות מוחלט במרחב הציבורי.

נכון שאי-אפשר לחנך את כולם, אבל צריך לשאוף להיות חברה עם ערכים של רחמים והתחשבות באחר.

ואם יש אגזוזים שהם רועשים (או כל דבר אחר שמהווה מטרד משמעותי), אז לציבור יש זכות למחות נגד זה ולדרוש לשנות את התקנות. מה שהתאים פעם, לא בהכרח מתאים כיום.

• אהבתי 3

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם
לפני 12 שעות, Ido12 כתב:

ובנוגע לתגובה למעלה,אי אפשר לתת פול גז במקום עם קטנוע.(אין דבר כזה ניוטראל בקטנוע) 

על קלאטש' שמעת?

מי דיבר על קטנוע ?

פורסם
לפני 12 דקות, ידני כתב:

על קלאטש' שמעת?

מי דיבר על קטנוע ?

אז תקרא מה הוא רשם,קטנוע.(רק בxadv אפשר,וזה לא האוכלסיה הזאת בעליל) 

לא בקטע רע,רואים שמי שכותב באשכול פה פשוט לא רוכב. 

נגיד ומשטרה אומרת לאמטי/זד900 לעצור?נו.... 

זה לנסות לתפוס טסלה פלייד עם סיזוקי אלטו. 

סופרים עד 5,והאופנוע נעלם מהאופק,הסיטואציה נגמרת ליפני שהתחילה.

והמשטרה יודעת את זה מצויין,רק הgs של המשטרה יכולים לעשות משהו אבל הם לא ירכבו על 250 קמש על השוליים,הרוכבים הבעייתים כן,אז גם הם לא מנסים בכלל. 

אין דרך לאכוף.

הייתי במפגשים,צלמו את המספר רישוי שלי(ולא עשיתי כלום,היה מכובה בכלל)לא עושים עם זה כלום. 

סהכ אומר שזה לא יגמר,ובמקום להתעצבן על זה,לסגור חלונות בבית פשוט,זה מוריד דרסטית את הרעש...זה יעשה את החיים יפים יותר. 

ואומר שוב,אני מסכים בהכל,אבל לזה אין פיתרון. 

כל עוד יש יש נייקדים/סופרספורט בנונים,יהיה רעש גם שהאופנוע חוקי. 

מי שרוצה לעשות רעש מוגזם ילחץ במנתק.(ובאופנוע זה לא עושה כלום)אין לזה פיתרון. 

הפיתרון היחיד הוא לאסור מכירת אופנועים,וזה לא יקרה.

פורסם
לפני 16 שעות, sperial כתב:

החברה האלה דרך כלל עוצרים באדום. מהחלון של הניידת מצלמים את המספר (גם המקופל ניתן לצילום בזוית הזו). כבר כתבתי: לוחת רישוי שאינה קריאה מטווח 20 מ' (למכונית זה 40 מ') גוררת קנס של 500 ש"ח. ואז, אם הוא בורח כשהשוטר יוצא מהניידת, יבואו אליו הביתה ויקחו אותו לקלבוש. אי ציות לשוטר זו עבירה חמורה ביותר, ואם יעשה את זה תוך נסיעה באדום אז בגלל חגיגה.

טשטוש לוחית זו הזמנה לדין. @fatboy1340 - מה הסעיף למקפלי לוחית זיהוי?

אפשר להתייחס לקיפול הלוחית כשינוי שלה על ידי הנהג. סס 3208, הזמנה לדין

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

אם יש מנגנון אוטומטי להסתרת לוחית רישוי קל לבדוק בכל אופנוע חשוד. השאלה אם יפעילו סנקציות נושכות (באיזה סיפור עם מכונית לא נשמע שעשו הרבה - אולי אזהרה ראשונה?).

לפני 20 שעות, Ido12 כתב:

לפני 15 שעות, Ido12 כתב:

הפיתרון היחיד הוא לאסור מכירת אופנועים,וזה לא יקרה.

הבעיה היא לא שאין פתרון אלא חוסר אכיפה.

שלב 1: במקומות שמדובר על רק כמה קילומטרים, רחפנים לתיעוד הנסיעה על הכביש המהיר, ותפיסת האופנוע כשהוא יורד לתוך יישוב.

שלב 2: אם זה לא עוזר, איסור נסיעה על כבישים רגילים לאופנועים, לפחות לסוגים מסויימים.

שלב 3: אם זה לא עוזר, אז מה שהצעת: לאסור מכירת אופנועים, לפחות מסוגים מסויימים.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

לפני מספר שנים עשו מבצע בכביש הסרגל - מדדו מהירות של אופנוע שכנראה התפרע מעבר למקובל, מסוק עקב אחריו, החליפו לו את הרמזור לאדום ושוטרים שעמדו בצד התנפלו עליו ושלפו את המפתח לפני שהיה יכול לברוח. אבל זה היה ארוע חד פעמי שבו הושקעו הרבה מאוד כסף וכוח אדם.

פורסם
לפני שעתיים, elera כתב:

שלב 1: במקומות שמדובר על רק כמה קילומטרים, רחפנים לתיעוד הנסיעה על הכביש המהיר, ותפיסת האופנוע כשהוא יורד לתוך יישוב.

שלב 2: אם זה לא עוזר, איסור נסיעה על כבישים רגילים לאופנועים, לפחות לסוגים מסויימים.

שלב 3: אם זה לא עוזר, אז מה שהצעת: לאסור מכירת אופנועים, לפחות מסוגים מסויימים.

ברור, אני כבר רואה איך עושים את זה עם אופניים חשמליים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, Ido12 כתב:

וגם אם אופנוע מקבל הורדה על אגזוז,זה לא כמו שהחלפה למערכת פליטה המקורית שרק העבודה עולה המון כסף. 

באופנוע להחזיר לאגזוז המקורי זה כמה שקלים לעבודה,אז גם הורדה זה לא כואב בכיס. רק כואב בכמה שעות מיותרות.  

בסוף רוכב האופנוע לא מתעצבן,אלה המתעצבן...אז באמת חבל על הבריאות. 

אהה באמת? לפי ההיגיון שלך אז אסור לבית משפט או לכל נציג חוק להורות על הריסה של בניה שהתבצעה ללא כחוק כי היא הייתה יקרה?

וואלה.

בתאריך 3.11.2022 בשעה 10:16, Ido12 כתב:

יש אגזוזים פתוחים רועשים מאוד והם חוקיים,אין מה לעשות נגד זה. 

לומר שיש אגזוזים רועשים שהם חוקיים זה כמו לומר שיש סיגריות בריאות.
בבקשה, אל תרשום דברים לא מדוייקים שהם בגדר שטויות.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex
  • אהבתי 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
לפני שעה, Cerebral Cortex כתב:

אהה באמת? לפי ההיגיון שלך אז אסור לבית משפט או לכל נציג חוק להורות על הריסה של בניה שהתבצעה ללא כחוק כי היא הייתה יקרה?

וואלה.

מה קשור לזה למה שרשמתי?

רשמתי שהורדה מהכביש על אופנוע,העבודה להחזיר אותו לכביש זה לא עולה כמעט כלום,בניגוד לרכב.

אז זה לא מרתיע.

לפני שעה, Cerebral Cortex כתב:

לומר שיש אגזוזים רועשים שהם חוקיים זה כמו לומר שיש סיגריות בריאות.
בבקשה, אל תרשום דברים לא מדוייקים שהם בגדר שטויות.

תתפלא,אתה אל תרשום שטיות.

cbr1000rr רועש בטירוף מקורי ברגע שיצא מהיבואן.

אני שמתי על הxadv שלי אקרפוביץ מהיבואן הונדה.

הורדה מהכביש בטלתי יום אחרי.

אפילו cb650r שזה נייקד בנוני-קטן הוא רועש סטוק לגמרי,בלי שום תוספת. 

תרכב על cb על המנתק.סטוק 100%...תראה לבד כמה הוא ״שקט״. 

אין דרך לאכוף את זה. 

מי שאומר שכן לא רוכב. 

הדרך היחידה זה לאסור מכירה של אופנועים עם רישוי צהוב. 

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, Ido12 כתב:

מה קשור לזה למה שרשמתי?

רשמתי שהורדה מהכביש על אופנוע,העבודה להחזיר אותו לכביש זה לא עולה כמעט כלום,בניגוד לרכב.

אז זה לא מרתיע.

תתפלא,אתה אל תרשום שטיות.

cbr1000rr רועש בטירוף מקורי ברגע שיצא מהיבואן.

אני שמתי על הxadv שלי אקרפוביץ מהיבואן הונדה.

הורדה מהכביש בטלתי יום אחרי.

אפילו cb650r שזה נייקד בנוני-קטן הוא רועש סטוק לגמרי,בלי שום תוספת. 

תרכב על cb על המנתק.סטוק 100%...תראה לבד כמה הוא ״שקט״. 

אין דרך לאכוף את זה. 

מי שאומר שכן לא רוכב. 

הדרך היחידה זה לאסור מכירה של אופנועים עם רישוי צהוב. 

חביבי, יש לי הארלי עם אגזוזים מקוריים. כאשר הוא עובד על סל"ד סרק המנוע כל כך שקט שאתה יכול לשמוע תינוק צורח מאחת הדירות בלילה. כמובן בסל"ד מסויים לפי התקן. התקן אמר בזמנו שב 3000 סל"ד הרעש לא יעבור את ה 83 דציבלים. אם מצליחים להשתיק מנוע של הארלי בנפח של מכונית אפשר בהחלט להשתיק CBR1000. אין מצב שחברה משחררת לשוק אופנוע שלא עומד בתקני זיהום אוויר או רעש. זאת אחת הסיבות אגב שכל ליין הספורטסטרים הישנים של הארלי ירדו מפס הייצור. הם לא עמדו בתקנים של האיחוד האירופי.
זה שיש אנשים שקודחים חורים באגזוזים מקוריים זה משהו אחר. 

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex
  • אהבתי 2

פורסם
לפני שעתיים, Cerebral Cortex כתב:

חביבי, יש לי הארלי עם אגזוזים מקוריים. כאשר הוא עובד על סל"ד סרק המנוע כל כך שקט שאתה יכול לשמוע תינוק צורח מאחת הדירות בלילה. כמובן בסל"ד מסויים לפי התקן. התקן אמר בזמנו שב 3000 סל"ד הרעש לא יעבור את ה 83 דציבלים. אם מצליחים להשתיק מנוע של הארלי בנפח של מכונית אפשר בהחלט להשתיק CBR1000. אין מצב שחברה משחררת לשוק אופנוע שלא עומד בתקני זיהום אוויר או רעש. זאת אחת הסיבות אגב שכל ליין הספורטסטרים הישנים של הארלי ירדו מפס הייצור. הם לא עמדו בתקנים של האיחוד האירופי.
זה שיש אנשים שקודחים חורים באגזוזים מקוריים זה משהו אחר. 

אני לא מבין על מה הדיון. 

שמעת cbr1000rr סטוק(כי אני שמעתי מלקוח שהוציא אותו מהיבואן בתל אביב,00 קמ עם ניילונים עליו) 

ואיך נשמע? 

כמו קורבט 7 ליטר. 

אם קשה לך להאמין שיש אופנועים מקוריים וחוקיים שעושים רעש פסיכי,שיהיה לך לבריאות. 

אסור להוריד אופנוע חוקי מהכביש סתם כי בא לשוטר. 

ויפה שאתה רוכב על הארלי,תנסה נייקד,ואז תבין שלא רואים אותך במראה ואתה לא יכל להיות עם מנוע שקט לגמרי. 

כי הארלי הוא בנפח של רכב,ואתה נוסע כמו רכב. 

אז באמת גם אם תשים עליו מנוע חשמלי זה בסדר.

• תוכן חדש...