Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 41 דקות, Ido12 כתב:

אולי לקחתי את זה אישית את ה״איחולי מוות לכולם״ ,כי לא כולם לוחצים בעיר בלילה/בוקר מוקדם אז זה נקודה רגישה

תחווה דבר כזה כל לילה בשעות מוזרות, גם אתה תאחל להם מוות איטי וכואב.

בדיוק כמו ששכן שלי הביא תרנגול, ואחרי יומיים של התעוררות ב4 בבוקר כבר הייתי קרוב לקחת פטיש שניצלים ולעשות מהייצור הזה צ׳יקן קייב.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

@Ido12אני לא יודע איפה זה צולם - אבל ב"כביש הפתוח" הזה יש צומת כל 200 מ'. מי שלוחץ שם, ולא משנה עם איזה כלי וכמה גלגלים יש לו, הוא, איך לומר בעדינות רבה, לא חכם. כבר לא מדבר על ההפתעות הצפויות בכביש עירוני. אם הוא יפגוש איזה אידיוט אחר שלא יציית לרמזור המפגש הבא שלו יהיה עם הקברן.

תראה, אתה בחור צעיר מלא הורמונים. וההורמונים האלה גורמים לך להיות לא שקול. יש סיבה טובה לכך שהביטוח לגברים צעירים יקר במיוחד. פשוט, יש להם נטיה מופרזת לקחת סיכונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 שעות, Ido12 כתב:

טוב הבנתי,אז פה ההבדל שלא הבנו אחד את השני. 

כל רוכב נייקד/סופרספורט לוחץ המון(זה לא אומר לטוס 200 במעברי חצייה,אבל כן לחיצות בראשון-שני/הורדות הילוכים אלימות ליפני רמזור עם גז בניים שההילוך יכנס חלק,כמו ברכב) 

אופנוע לא קונים בישביל התניידות.(טוב מלבד האופנועים ששוקלים חצי טון)

בישביל זה יש קטנועים 250. 

אני לא מכיר רוכב אחד שנוסע בעיר על 50. 

אתה צדיק בסדום. 

אף אחד לא קונה אופנוע 600-1200 בישביל לרכב על 50(כמו שאף אחד לא קונה רכב ספורט בישביל לסוע בנס הרים על 90) 

אנחנו בפורום רכב,לא אור ירוק. 

מי שקונה אופנוע בישביל לרכב 50 בשטח עירוני,ו90 בכביש מהיר שיקנה טוסטוס 125. 

כמו שרשמתי,רוכבי הארלי/גולדווינג וכל האלה לא ממש רואים את האופנוע כמו שאר הרוכבים כאדרנלין מסויים. 

כל האלה שנוסעים על 50 בשבת בנס הרים,אלה האופנועים בגודל של רכב.

זה קהילה שונה לגמרי,אין קשר. 

אם רוכבים היו נוסעים על 50 בשטח עירוני עם האצה עדינה,צודק. 

אבל זה לא יקרה לעולם. 

גם פה יש נהגים ברכב שנוסעים בתוך העיר ב100+++,ומבוגרים ואחראיים,תאמין לי.

אני יודע שזה יישמע כקלישאה מצוצה מהאצבע אבל בן פרקר, הדוד של פיטר פרקר הלוא הוא ספיידרמן אמר with great power comes great" responsibility" זה שיש לך טון של כוח ביחס למשקל באופנוע זה לא אומר שאתה צריך להשתמש בו כל הזמן ובצורה פזיזה. ואתה צודק בהחלט, האידיאל זה להתנייד בעיר על 50 סמ"ק או 125. מכר שלי נוסע על טייפון 50 סמ"ק שתי פעימות בעיר. את הנסיעות עם ההארלי שלי אני שומר לטיולים ארוכים מחוץ לעיר. לסידורים בעיר אני הולך ברגל או מבקש שיקפיצו אותי טרמפ. אתה מתאר כאן צורת רכיבה מסוכנת והרסנית. אני מאוד מקווה שאתה לא רוכב ככה. אתה צריך תמיד אבל תמיד לזכור שיש לך שני גלגלים בלבד וזה אומר יכולת בלימה פחותה מאשר רכב עם 4 גלגלים. כמו כן, ברכב אתה מוקף סביבך 4 קירות ואיזה 6 כריות אויר. באופנוע אתה חשוף להכל וגם אם אתה צודק, במקרה תאונה חלילה אתה זה שתשלם את המחיר הכי יקר מבין שניכם. רכיבה על אופנוע היא מסוכנת להחריד כשלעצמה. לא צריך להוסיף שמן למדורה.

רכיבות טובות. 

• אהבתי 2

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

במדינה שבה אוכפים איתות ביציאה ממעגל תנועה יאכפו גם תקנות חדשות.

במדינה שבה אין אכיפה אין טעם בתקנות ובסעיפי אישום מחדשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 5.11.2022 בשעה 14:05, Ido12 כתב:

את מי מעניין מה הטבלה אומרת? 

תעמוד ליד cbr/z900/mt09/קטמ 890 ועוד הרבה...גם שהם סטוק.

פול גז ונקרע עור התוף.

אין לי מושג מה זה רעש של 70 או 80 דיצבלים במציאות.

יודע שcb650r סטוק עושה רעש של קורבט 8 צילנדרים.

שקט זה לא,ולהעיר שכונה שלמה גם כסטוק זה לא בעיה. 

הנה סרטון של אופנוע שרכבתי עליו כסטוק(מפוצץ אוזניים)והוא סטוק 100%...

מה שוטר יכל לעשות עם זה?כלום.

הוא סטוק,מה יכולים לעשות? 

בגלל זה אני אומר,גם שאופנוע סטוק,יש כאלה שעושים המון פיצוצים ורעש,סטוק מהיבואן.

וזה עוד האח הקטנציק,הליטר באמת קורע עורי תוף במציאות,הטבלה לא מעניינת.

אז אין לזה פיתרון,איפה אני טועה? 

שרשום בטבלה מספר דיצבלים מסויים זה לא מעניין.שהאופנוע הזה יעבור בפול גז בשכונה כל השכונה תקפוץ לשמיים. 

ואין על מה לתת דוח,הכל חוקי באופנוע. 

ובגלל זה אני אומר שאי אפשר לאכפוף את זה. 

רק להפסיק למכור כלים עם רישוי צהוב. 

בסרטון הוציאו ליושימורה את המשתיק, גם אגזוז לחץ עם משתיק לא יעשה רעש חזק מידי.
אני החלפתי לCB500X שלי לאגזוז arrow והשארתי את המשתיק וזה עושה רעש רק טיפה חזק יותר(שלפעמים רכבים עושים יותר רעש עם הצמיגים שלהם) אבל ברכוב שלי יש אופנוען לפעמים ושומעים שהרעש חזק מידי והוא בלי משתיק.

פורסם
בתאריך 6.11.2022 בשעה 20:01, Cerebral Cortex כתב:

מכר שלי נוסע על טייפון 50 סמ"ק שתי פעימות בעיר

אם המכר שלך הוא הבחור המבוגר שעובר מדי פעם ברחובות כ.שמריהו והרצליה,

תגיד לו שהעשן שפולט מנוע הדו"פ הקטן שלו מסריח למרחקים,

חונק רוכבי אופניים וילדים, ומהווה מטרד סביבתי לא פחות מאותם אופנוענים רועשים.

אבל בכלל אני חושב שתופעת האגזוזים הפתוחים היא חלק בלתי נפרד

מתופעת ההתבהמות החברתית הכללית שמתפשטת כאן כבר די הרבה שנים

והיא רק הולכת ומתגברת.

אני גם לא חושב שאיזה פסיכופת עם סכין על טימקס

יותר מסוכן לי מאותה נהגת נורמטיבית לגמרי

שמסיעה לכיוון שלי טונה וחצי ברזל כשהעיניים שלה לא על הכביש, אלא בסמרטפון או במולטימדיה.

את הראשונים אני רואה בעיקר בטלויזיה, בסוג השני אני נתקל יום יום.

• אהבתי 1
פורסם

לפני שבוע/שבועיים בשכונה שלווה, אוטובוס ממולי נאלץ לחסום את כל מי שאחריו כי כמובן שמישהו חנה או נעמד בתחנת אוטובוס.

אז נהגת מאחורי האוטובוס, יצאה לנתיב הנגדי, עקפה ארבע מכונית , במהירות מטורפת יחסית לעומס בכביש ותוך כדי נסיעה חזיתית אלי (בסגנון של נראה מי צ'יקן) תוך כדי שאני מבצע בלימת חירום (ונסעתי כולה איזה 30), כמובן רק כדי לעצור במפרץ אוטובוס בצד שלי של הכביש, כדי להוריד ילדים לגן ילדים שנמצא ליד.

אני מניח שאם לא הייתי עוצר אלא מתנגש בה, הילד.ה שלה היה עף מהחלון הקדמי, מהכרותי עם החומר האנושי של יצורים כאלה, לא יהיה להם כסא או הילד לא יהיה חגור.

לא רק יש אופנוענים פסיכופתיים, יש גם הורים פסיכופתיים שממהרים לעבודה או יצאו באיחור עם הילד ולא רואים בעיניים. כמות הילדים שנכנסת לבית הספר אחרי 8 בבוקר מזעזעת וכולם זה ילדים שהקפיצו אותם. לא נתקלתי בכמעט בכאלה שמאחרים והלכו ברגל.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אולי התחלה של אכיפה בארץ:

https://www.zman.co.il/369516/popup

יש שם גם סרטון של מה שמציגה מצלמת רעש ישראלית (בלתי ניתן לקישור ישירות).

אבל זה נשמע מוזר:

ציטוט

עמדתי ברחוב מרכזי בבייג'ינג, עצמתי את העיניים, והיה שקט ... כמעט בלי צפירות ובלי נהמות אגזוזים של אופנועים. אותו דבר בשנחאי.

עריכה אחרונה על ידי elera

• תוכן חדש...