Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אני רוכב על על דו גלגלי מעל 30 שנים, אוהב מאד אופנועים אבל ממש שונא חלק מהאופנוענים. "הזכות" לרכב על אופנוע איננה מקנה זכות לפגוע בזכויות של אחרים. אין שום סיבה בעולם לאפשר רמת רעש שמהווה מטרד ואין שום הצדקה הזויה ככל שתהיה לאפשר לחרא הקטן שרוכב על "הכלי" שלו להקפיץ אנשים ממיטתם או לא לאפשר להם לנהל שיחה בביתם.

יש אנשים שגרים ליד כביש, יש להם זכוכית כפולה ואפילו מוכנים להיחנק בפלוצים של עצמם עם חלון סגור ובכל זאת הרעש נכנס ובגדול וגורם למטרד נורא, למבוגרים, לילדים וגם לחיות מחמד.  ויובהר, לא מדובר ברעש ופיצוצים פעם בשבוע או פעם ביום , זה קורה כל הזמן ובשעות הערב והלילה במיוחד.

ממתי מותר ליצור מטרד ועינוי לאחרים רק ש"ישמעו" אותי ויפנו לי את הדרך? היום זה רעש שיפנה את הדרך, מחר זה תת מקלע...  אני לא מותח תיל או שופך שמן על הכביש כדי לשמור על זכותי לשקט ולשלוות חיים. מחר יבוא מישהו ויגיד שהוא צריך לדחוף ידיים לחולצות של בחורות כדי שאלה ישימו לב אליו שאם לא כן יישאר חלילה רווק וחרמן שזה דבר נורא...כמו סוג של תאונה... נו באמת.  

ברור לי שאופנוע מרעיש יותר מרכב, זה בסדר אבל יש גבול והגבול הזה צריך להיאכף. כך גם לגבי אופנועים שמיועדים לשטח, הם לא אמורים לנסוע בכביש עירוני ואם נעשה בהם שימוש כפול, שיחליפו אגזוז כל פעם שהם יורדים מהכביש לשטח או שיורדו מהכביש לצמיתות שהרי הדרך היחידה להילחם בדבר הזה היא חילוט הרכבים והשמדתם , זה נכון גם לגבי רכבים על 4 גלגלים  "משופרים".

אבל אנחנו מדינה שמתדרדרת לצפיפות נוראית, האגואיזם פושה בכל מקום, יותר ויותר אנשים לא רואים ממטר את האחרים ולא מעניין אותם כלום, האכיפה והמשילות בשפל ולכן אין לי ציפיות, רק חלום על רילוקשיין שקשה מאד לעשות בגיל 60...

• אהבתי 8

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהגתי בערב בכביש עירוני רב נתיבי. הגיע אופנוע, ניסה להשתחל בין הרכבים לפני.

לדבר הנוראי הזה היה אגזוז שפשוט הוציא בק פייר. לא כמו איזה אונו מקולקלת של פעם, אבל ממש היה אפשר לראות ניצוצות, כחולים צהובים, שאמנם לא יצאו מתחומי האגזוז אבל זה היה רעש מחריד אוזניים. אגזוז קטן יחסית ונמוך, אני זוכר שפעם אגזוז היה מגיע כמעט עד הלוחית רישוי.

שתי שניות אחכ שני חברים שלו הגיעו. היה יופי של מסיבה.

פורסם (נערך)

כנ"ל נסעתי להנאתי עם חלון פתוח  עבר לידי אחד עם אגזוז פסיכי ונתן פול גז בניוטרל דווקא לידי חצי מטר מהאוזן שלי 

מה זה נבהלתי  והקטנה שלי התחילה לבכות

חצי סיבוב שלי  עם ההגה והוא מול אלוקים ..... כדאי שידע את זה 

מנסיוני מרבית החולרות האלו ערבים .כן .יש לחלקם  עזות  מקוממת בנהיגה שלהם ולא רק .....

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

צירפתי לכם סרטון שהצלחתי להסריט לפני 5 דקות. מזכיר - אני גר צומת אחת אחרי הצומת המדוברת בפתח תקווה שבה הותקנו

אמצעים לזיהוי רעשים מטרידים. אני גר בקומה 10, והתופעה הנ"ל קורית כל 5 דקות בערך ולא פוסקת גם בלילות. לצערי כבר התרגלנו.

מאחל לרוכב בסרטון להתהפך ולא לרכב יותר בחייו, ולכל הרוכבים שמתנהגים כמוהו. פשוט בושה וחרפה של התנהגות.

פשוט לא מבין את מי הם מנסים להרשים. פאקינג GT3 לא עושה כזה רעש.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם

גם בחולון יש לא מעט כאלה, ביום שתהיה יד שתאכוף את זה יהיו לי המון כתובות לתת לה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Fraysa כתב:

צירפתי לכם סרטון שהצלחתי להסריט לפני 5 דקות. מזכיר - אני גר צומת אחת אחרי הצומת המדוברת בפתח תקווה שבה הותקנו

אמצעים לזיהוי רעשים מטרידים. אני גר בקומה 10, והתופעה הנ"ל קורית כל 5 דקות בערך ולא פוסקת גם בלילות. לצערי כבר התרגלנו.

מאחל לרוכב בסרטון להתהפך ולא לרכב יותר בחייו, ולכל הרוכבים שמתנהגים כמוהו. פשוט בושה וחרפה של התנהגות.

פשוט לא מבין את מי הם מנסים להרשים. פאקינג GT3 לא עושה כזה רעש.

אני גר לידך ממש.

התופעה הזאת רחבה מאוד בעיר וכמעט שאי אפשר לעבור לילה מבלי לשמוע איזה אופנוע ב200 דציבלים…

תשימו לב גם לאלומות האור שלו. מסנוור פשוט את כולם.

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

כל פעם שעובר לידי קטנוע כזה של מישהו עם קטן מרעיש אני מאחל לו תאונה קשה בצומת הקרובה.

אישית גם מעצבן אותי מאוד הקטנועים הרגילים יותר עם הווריאטור שמיד מיד אחרי ההתנעה שמים פול גז (על המדרכה שבה חנו כמובן) וזה עושה מלא רעש, אני לא יודע אם זה מקורי ככה או לא אבל זה מטריד במידה כמעט דומה. יכול להיות שזה פשוט ככה, אבל כמובן שהנהגים של זה ישימו פול גז מיד ולא יתחילו נסיעה בעדינות כדי לא להפריע לכולם בסביבה.

לא יכול לחכות שיפסיקו למכור קטנועי בנזין כבר.

• אהבתי 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

איזה שנאה לרוכבים,לאחל מוות....גם לשונאים שלי אני לא מאחל מוות נו באמת. 

אז ילד בן 18-20 מתלהב,ביג דיל,על זה יש להוציא את המרמור של החיים?

אני גם רוכב,ונגד רעש שהוא כבר מוגזם.(יש רעש ויש רעש) 

מעניין אם אתם מאחלים מוות גם לכל בעלי הספורטביות עם אגזוז,או רק לאופנועים.

ובנוגע לתגובה למעלה,אי אפשר לתת פול גז במקום עם קטנוע.(אין דבר כזה ניוטראל בקטנוע) 

אולי לפמפם חצי שנייה נגיעה בגז,וזהו,יותר מזה פשוט יטוס קדימה. 

אני מבין שזה מעצבן,גם אותי זה מעצבן,אבל לאחל להפצע קשה או למות בגלל רעש זה מוגזם. 

מי שרגיש לרעש שיגור בקיבוץ. 

פעם זה שכנים עושים קריוקי,פעם מסיבת רווקים,רכבים משופרים,אופנועים,סתם צרחות של ילדים. 

אי אפשר לחנך את כולם. 

יש אגזוזים פתוחים רועשים מאוד והם חוקיים,אין מה לעשות נגד זה. 

פורסם

גם רכב ספורטיבי לא מרעיש ברמה כזו. אופנוע זה כלי שעובד על טורים גבוהים, והם מנצלים את זה.

כשתחווה את התופעה בסרטון שפרסמתי למעלה על בסיס יומי, גם ב-3 בלילה, וגם כשאתה מנסה להרדים ילדים קטנים, גם אתה תאחל להם מוות.

אתה סתם מתעצבן כי אתה מהקהילה שלהם.

• רעיון טוב! 2

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 22.10.2022 בשעה 14:31, Cerebral Cortex כתב:

שלום לכולם, אני אופנוען מזה 30 שנים ונוסע ברכב. אני מתנייד בשניהם תלוי במידת הצורך של אותו יום.

אני אדגיש כאן ועכשיו שאני מוקיע, מגנה ונגד התופעה של אגזוזים רועשים. לי אישית יש אופנוע הארלי עם מנוע בנפח של מכונית. יש לי את האגזוזים המקוריים והפכתי עולמות בכדי להשיג אותם ולהרכיב אותם בחזרה על האופנוע שלי לאחר שהבעלים הקודמים החליפו לאגזוזים רועשים. האופנוע שלי כל כך שקט עד כדי כך שבשעת לילה מאוחרת שכולם ישנים ואין רעש מאף אחד, האופנוע שלי בסל"ד סרק יותר שקט מתינוק שבוכה מחדרו בדירה. האופנוע עומד בתקן של 83 דציבלים ב 3000 סל"ד

לרוכבי אופנועים ישנה מיסקונוסיפציה שלפיה אגזוזים רועשים מצילים חיים. מן הסתם יש אותה גם בשלל מדינות ברכבי העולם. רוכבי אופנועים מתרצים את החלפת האגוז המקורי לרועש לא בכדי לפצות על איבר מין או שחלות מוקטנות או צורך למשוך תשומת לב אלה בכדי להזהיר את נהגי הפחיות (המכוניות) שמתעסקים בזמן נהיגה עם כל דבר מלבד הכביש. 
אז בבקשה, בזמן  נהיגה:
א. עוד לפני שאתם מחליפים נתיב, תאותתו. תנו זמן לכל מי שמסביבכם לעכל את העובדה שאתם רוצים לשנות נתיב.
ב. לאחר שאותתם וננתם מספיק זמן לכולם להבין שאתם עומדים לשנות נתיב תסתכלו טוב טוב בכל המראות.
ג. אל תתעסקו ברדיו יותר מדיי.
ד. אל תסמסו או תשחקו בטלפון. 
ה. שימו לב טוב טוב לפני שאתם מתכוונים לפנות שמאלה או לעשות פניית פרסה.

ישנם לא מעט סירטונים שמראים איך רוכב אופנוע כמעט וסיים את חייו בגלל נהג מכונית שהחליט שמותר לו לעשות מה שהוא רוצה על הכביש. 

בכל מקרה, תמיד תמיד תזכרו שבכביש לא להיות צודק אלא חכם. 
דבר נוסף, תמיד תמיד תזכרו שבתאונה בין דו גלגלי לרכב רוכב הדו גלגלי הוא זה שתמיד ישלם את המחיר הכבד יותר. 

מוגש כשרות חינם מרוכב אופנוע ונהג פחית (מכונית). כמו שאני מציע הצעות כאן אני גם מציע להם שם בפורומים של רוכבי אופנועים.

אם אתה רוצה שיכבדו אותך פה, תפסיק לקרוא למכוניות של אנשים "פחיות".

respect the man's car, and the man will respect you

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 23 דקות, Fraysa כתב:

גם רכב ספורטיבי לא מרעיש ברמה כזו. אופנוע זה כלי שעובד על טורים גבוהים, והם מנצלים את זה.

כשתחווה את התופעה בסרטון שפרסמתי למעלה על בסיס יומי, גם ב-3 בלילה, וגם כשאתה מנסה להרדים ילדים קטנים, גם אתה תאחל להם מוות.

אתה סתם מתעצבן כי אתה מהקהילה שלהם.

יש לי משתיק,ויש לי הונדה,אז אני לא יכל להתקבל לקהילת האמטי וזדים.(לפי הרעש בסרטון,זה אמטי טרייסר כלשהו כנראה...מהמר על טרייסר 900)

אני לא מתעצבן,האופנוע שלי יותר שקט מקופרה במצב ספורט אם אני לא על פול גז.

אז אין לי על מה להתעצבן.

וברכיבה רגילה ברחוב אני לא יותר רועש מרכב. 

ובשכונת מגורים בשעות הערב/לילה נוסע מאוד רגוע,רק אולי בשעות שלא מפריעות לוחץ פה ושם. 

מוזמן לראשון לאזור נווה ים/דקלים,תשמע את הרייסים שרכבים עושים פה במשה דיין רכבים ב3 בלילה. 

לא פחות גרוע מסופר ספורט ליטר. 

עדיין לא מאחל מוות לאף אחד. 

במוו 3 ליטר שהיא באמת לוחצת ולא סתם מפרפרת מרמזור,עושה הרבה יותר רעש מאופנוע עם אקרבופיץ. 

הוט אצ סטוק שקטה,לא לזה הכוונה שלי בספורטיבית.

רכבים משופרים זה אללה אסטור רציני.(ובא מהתחום הזה גם,אפילו המיאטה שהיית לי עשתה יותר רעש מהאופנוע שלי עכשיו)

פורסם
לפני 54 דקות, Ido12 כתב:

במוו 3 ליטר שהיא באמת לוחצת ולא סתם מפרפרת מרמזור,עושה הרבה יותר רעש מאופנוע עם אקרבופיץ.

זו נבלה וזו טרפה.

אני אישית מאוד רגיש לרעש. אם יקרה מצב שאני מקבל גולף GTI לידיים, הדבר הראשון שאני הולך לעשות זה לבטל את הsoundactor או איך שקוראים לזבל הזה שעושה רעש מזויף.

שיישמע כמו אוקטביה ליסינג, לא אכפת לי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באזור כאן הרועשים לרוב על כביש ראשי שצמוד לאזורי מגורים.

שאלתי שוטר תנועה לגבי זה. הוא אמר שטיפלו בכמה מהם. שאלתי מה עם כל האחרים. אמר שצריך יחידות אופנוענים של המשטרה, וזה פחות זמין.

שאלתי למה לא קנסות לפי צילום. אמר שהם מסתירים את לוחיות הרישוי.

אני לא מבין למה לא עוצרים אותם כשהם יורדים מהכביש הראשי, כשהמהירות מוגבלת, וגם קלה יותר להגבלה באופן יזום.

לפני 3 שעות, Ido12 כתב:

מעניין אם אתם מאחלים מוות גם לכל בעלי הספורטביות עם אגזוז,או רק לאופנועים.

לא מאחל מוות לרועשים, אבל כן קנסות או הורדה מהכביש. גם לאופנועים וגם למכוניות רועשות.

ציטוט

מי שרגיש לרעש שיגור בקיבוץ. 

גם שם יכול להיות בעייתי אם זה קרוב ליישובים אחרים, ויש כבישים מעניינים מבחינת הרעשנים.

ציטוט

יש אגזוזים פתוחים רועשים מאוד והם חוקיים,אין מה לעשות נגד זה. 

אני לא בטוח שכל אלה שרועשים מהיצרן חוקיים.

אבל חוץ מחוקי תעבורה ספציפיים יש גם חוקי רעש כלליים.

• תוכן חדש...