Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה לכולכם על התגובות, העצות ושפע הדעות... אני כנראה אלך עם דעת הרוב ואתקין דוד מקורי

רק השאלה הנשאלת כרגע היא שוב מקום טוב להתקנה במרכז רצוי באזור ראשון, מקום טוב ואמין וכמובן עדיף לא יקר, ורק שאני אדע מה אמור להיות סדר גודל המחיר?

אהה כן ושאלה כמו שהציעו להרכיב דוד מקורי ורק פיה ליופי איפה עושים את זה? ומה סדר גודל עלות של זה?

מצטער מראש על השאלות הבסיסיות אבל לצערי כרגע אין לי יותר מידי מושג אבל ככה לומדים לא? :-)

פורסם
לא קיים דוד "חופשי" אשר "עובר" טסט.

בכדי שיקבל גושפנקא, יש צורך לרושמו ברשיון הרכב כשינוי מבנה, ואני לא מכיר עדיין רכב אשר קיבל אישור שכזה.

נא לא לקפוץ עם כל האישורים המונפקים ע"י היצרן/יבואן, אלו אולי עובדים על ה"כחולים", אך מבחינת הטסט הם אינם תקפים.

אולי פה ושם עוצמים עין, אך זה עדיין לא נותן להם תוקף.

עמית

עמית,

זה באמת נחמד כשמקפידים על כל דקויות החוק אבל אם זה באמת היה מתבצע - 50% מכלי הרכב היו עפים כבר מהכביש.

האם בולמי קוני וקפיצים ספורטיבים נחשבים גם הם לשינוי מבנה? ומה עם דוד תחליפי שאנשים מתקינים בעשירית המחיר מהמחיר הנקוב במוסכים מורשים? מה עם דיסקים תחליפיים?

הדוד האחורי בריכבי נרקב ודוד מקורי חדש עולה הרבה יותר מאגזוז ה super sprint שהתקנתי.

גם יותר יפה וגם, תתפלא, לא מרעיש יותר מדוד מקורי והוא נבחר במיוחד מפאת תכונתו הנ"ל. האם אני יכול לקבל אישור לדוד אחורי כזה? האם אני יכול לעשות מבחן עוצמה ולהוכיח שהדוד עומד בתקני עוצמת הרעש בארץ?

קשה לי להאמין.

אני מבטיח לך שאם היה אפשרי לעשות את המבחן הנ"ל, הייתי הראשון בתור ולא אכפת היה לי לשלם סכום סימלי עבור הבדיקה והאישור. אם האגזוז היה נכשל בבדיקה, הייתי מוריד אותו ללא ניד עפעף וחוזר בטענות למוכר. הרי כל המוכרים מבטיחים שבדוד "עומד בתקנים ויש לו אישור יבוא" ושאר ירקות. בדיקה מסודרת מטעם משרד התחבורה ותקן מתאים היו מזמן מחסלים את תופעת האגזוזים שמעירים את כל השכונה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עדיין לא קיבלתי תשובות ואני באמת אשמח למי שיכול לעזור ויודע אם יוכל להגיב...

רק השאלה הנשאלת כרגע היא שוב מקום טוב להתקנה במרכז רצוי באזור ראשון, מקום טוב ואמין וכמובן עדיף לא יקר, ורק שאני אדע מה אמור להיות סדר גודל המחיר?

אהה כן ושאלה כמו שהציעו להרכיב דוד מקורי ורק פיה ליופי איפה עושים את זה? ומה סדר גודל עלות של זה?

מצטער מראש על השאלות הבסיסיות אבל לצערי כרגע אין לי יותר מידי מושג אבל ככה לומדים לא? :-)

פורסם

מומלץ מאוד אגזוזי סלינס ברחוב הפלד 25 א.ת חולון !

..בכל מקרה לאן שלא תלך אל תסכים שירכיבו לך דוד תחליפי בשום מצב , תדרוש אורגנלי אם אין אז תשיג/ תזמין ההבדל הוא משמעותי ביותר !

JDM :twisted:

פורסם

הבנתי אבל שהבדלי המחירים בין דוד תחליפי למקורי הם מאוד גבוהים

האם זה באמת עד כדי כך חשוב ושווה את ההשקעה?

• תוכן חדש...