Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,

שאלה די פשוטה אבל מכיוון שאני לא מבין בנושא זה כלום אני פונה אליכם ואשמח לעצות...

ברכב שלי (קליאו B שנת 99 1400) הלך הדוד האחורי ואמרו לי שאני לא עובר איתו טסט כמו שהוא כרגע, השאלה היא כזאת האם כדאי להתקין דוד רגיל סטנדרטי או ללכת על דוד זרימה חופשית לא מרעיש מידי כי אני לא מחפש לעשות פוזות אולי קצת לאוזן שלי רעש נעים יותר ומראה יפה יותר מאחורה אבל חשוב לי מאוד החוקיות, מעבר הטסט וכן תצחקו אבל גם איכות הסביבה... אז מה אתם אומרים? סטנדרטי או זרימה חופשית?

ובכל מקרה לא משנה מה תייעצו אני אשמח גם לייעוץ של מקומות זולים וטובים להתקנה באזור המרכז רצוי ראשון והסביבה.

תודה לכולכם מראש!!!

פורסם

פרייייייייייייי פלואוווווווווווווווווווווו!!! ברור!!

זה מוסיף פוזה, צת פוזה, עוד טיפה פוזה, ובכללי זה מסיף פוזה!!!

אה וזה גם יותר בריא למנוע או משהו...(אני נמנע מלומר "משפר" את ביצועי המנוע, כי יסקלו אותי כאן...)

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
לילה טוב לכולם,

שאלה די פשוטה אבל מכיוון שאני לא מבין בנושא זה כלום אני פונה אליכם ואשמח לעצות...

ברכב שלי (קליאו B שנת 99 1400) הלך הדוד האחורי ואמרו לי שאני לא עובר איתו טסט כמו שהוא כרגע, השאלה היא כזאת האם כדאי להתקין דוד רגיל סטנדרטי או ללכת על דוד זרימה חופשית לא מרעיש מידי כי אני לא מחפש לעשות פוזות אולי קצת לאוזן שלי רעש נעים יותר ומראה יפה יותר מאחורה אבל חשוב לי מאוד החוקיות, מעבר הטסט וכן תצחקו אבל גם איכות הסביבה... אז מה אתם אומרים? סטנדרטי או זרימה חופשית?

ובכל מקרה לא משנה מה תייעצו אני אשמח גם לייעוץ של מקומות זולים וטובים להתקנה באזור המרכז רצוי ראשון והסביבה.

תודה לכולכם מראש!!!

Very nice (really!) but has no relationship with the muffler since the muffler does not determine the amount of pollution, that is something that the catalitic converter does

.I would go with a street legal free flowing muffler with the addition of a resonator if you find it to be too loud

.Moti

פורסם

מוטי,

איכות סביבה זה לא רק זיהום אויר, אלא גם מפגעי רעש.

כך שדוד "זרימה חופשית" הוא אכן מפגע סביבתי.

אין כל טעם להשקיע בדוד "חופשי", אני הייתי מרכיב דוד סטנדרטי.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אה וזה גם יותר בריא למנוע או משהו...(אני נמנע מלומר "משפר" את ביצועי המנוע, כי יסקלו אותי כאן...)

מישהו פעם רשם :

דברי הבלים מזיקים מאוד כאשר יש אוזניים לשמעם...

תעשה טובה, בפעם הבאה שאתה לא בטוח במשהו, אל תגיב.

פורסם

אני רואה שאין ממש דעה אחת רווחת לגבי הנושא אבל השאלה היא בכל מקרה על איזה מתקינים מאזור המרכז אתם ממליצים מישהו אמין ולא יקר יותר מידי ואם בכל זאת זרימה חופשית של איזו חברה כזה שיעבור טסט ויהיה חוקי

פורסם
...ואם בכל זאת זרימה חופשית של איזו חברה כזה שיעבור טסט ויהיה חוקי
לא קיים דוד "חופשי" אשר "עובר" טסט.

בכדי שיקבל גושפנקא, יש צורך לרושמו ברשיון הרכב כשינוי מבנה, ואני לא מכיר עדיין רכב אשר קיבל אישור שכזה.

נא לא לקפוץ עם כל האישורים המונפקים ע"י היצרן/יבואן, אלו אולי עובדים על ה"כחולים", אך מבחינת הטסט הם אינם תקפים.

אולי פה ושם עוצמים עין, אך זה עדיין לא נותן להם תוקף.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

למה לך דוד פתוח? למשוך תשומת לב? תתקין דוד מקורי ותקנה פיה!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
לילה טוב לכולם,

תודה לכולכם מראש!!!

תחסוך לעצמך כאבי ראש ולחץ מיותר בטסט ובפגישות עם כחולים וגם קצת כסף.

לדעתי, בעקרון כל אחד מעדיף משהו אחר אבל בגלל שאתה שואל בעצם לא ממש מעניין אותך.

אם אתה לא מחפש פוזה, רעש. להוציא על משהו כסף, סיכונים של הורדה מהכביש אם יתחשק לשוטר אז למה בעצם לעשות את כל זה?

פורסם
לא קיים דוד "חופשי" אשר "עובר" טסט.

בכדי שיקבל גושפנקא, יש צורך לרושמו ברשיון הרכב כשינוי מבנה, ואני לא מכיר עדיין רכב אשר קיבל אישור שכזה.

נא לא לקפוץ עם כל האישורים המונפקים ע"י היצרן/יבואן, אלו אולי עובדים על ה"כחולים", אך מבחינת הטסט הם אינם תקפים.

אולי פה ושם עוצמים עין, אך זה עדיין לא נותן להם תוקף.

עמית

אני די מתפלא שעדיין לא ראית דברים כאלה, כמובן הכל עניין של כסף ויש לך הכל.

לגבי האגזוז היתי מיעץ לך לעשות מה שבא לך ולא מה שאנכנו אומרים.

מה שכן, זה הרכב שלי.

37614272.S1010012.jpg

פורסם

אם אתה אוהב סאונד מהדהד וחופר בראש אז בבקשה..

זה חביב, זה מושך תשומת לב, זה פוזה לא רעה - אבל בטווח הארוך, אותי לפחות, זה מעצבן.

אצלי הלך הדוד האחורי (קיבלתי עם הרכב דוד פתוח של Ansa). החלפתי אותו בדוד סטנדרטי של ראלי ואני מרוצה עד הראש, אחת ההחלטות הנכונות ביותר שקיבלתי.

אפשר לעמוד בסרק ברכב בלי לשמוע "האמממם" מציק, אפשר לעבור במגרש חניה בלי לגרום לאזעקות לצפצף, אפשר להגיע הביתה בלילה בלי לפחד מטורים גבוהים שירימו את כל השכנים לשמיים (ולא, אני לא נהנה להתעלל בשכנים שלי) :-)

אם בכל זאת הינך מעוניין בדוד פתוח אבל שקט, רוב ההמלצות ששמעתי הן על Supersprint. אם יום אחד בכל זאת אחליף לדוד פתוח, כנראה זה יהיה השקט ביותר - Supersprint.

בהצלחה.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

מנסיון - דוד פתוח זה דלת לצרות צרורות שיבואו בצרורות !

שוטרים מחפשים דודים כאלה, אני קיבלתי 4 הורדות כואבות בגלל דוד במהלך ה"קריירה" שלי .

..לך תסביר להם למה יש לך דוד ומה זה נותן , לא !

לך לשלם קנס ,תשלם הורדת ממיר והחזרת המקורי אח"כ לך לבוחן שימצא לך עוד 30 סיבות לחזור אילו שוב לביקורת אחרי שחיכית לו 3 וחצי שעות שיבוא לראות את הרכב שלך .

לסיכום - לא כדאי ולא נותן כלום חוץ מכאבי ראש תרתי משמע !

JDM :twisted:

• תוכן חדש...