Jump to content

Mafteah

  • הודעות

    169
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Mafteah

  1. איזה דייטסו שרייד ישנה יחסית. בעקרון השמטתי מהסיפור עוד משהו, היו לי רק 200 שקל, ושלחתי אותו לפרוט והוא חזר והחזיר לי 100.
  2. זה מה שהוא עשה לבד. צלצל וניתק ויש לי את המספר שלו.
  3. הוא הוציא את הטלפון שלו ישר והתקשר אלי שיהיה לי את המספר שלו. תודה, על התגובות הטובות.
  4. שלום, חזרתי עכשיו מנסיעה מהצפון למרכז דרך כביש 6, בדרך עצרתי לתדלק בתחנת דלק, ראיתי איזה אוטו מסתובב קצת וכשהתחלתי לתדלק בא לקראתי הנהג שלו. הוא סיפר לי שהוא במקור מירושלים ושהוא עצמאי ומוכר אביזרים לבית או משהו כזה, ושלצערו הוא שכח את הארנק איפשהו ואין לו כסף לתדלק ולחזור הביתה. כל הזמן הוא הדגיש שהוא יחזיר את הכסף ובשום פנים שזה לא תרומה או משהו. למרות שהיו תקדימים לא טובים בקולבוטק וכל העניין היה טיפה מוזר עדיין הרגשתי שהדבר יכול לקרות לכל אחד. ובסוף הבאתי לו את הכסף. מה דעתכם? יצאתי טמבל או בן אדם טוב? (אולי מישהו נתקל בו כבר ואז יצאתי הטמבל של הטמבלים)
  5. בדקתי ב-2 תחנות..
  6. ברשותי סיריון 2010 מהשכרה. הלכתי למלא אוויר - 31PSI כמו שרשום בספר רכב. נדהמתי לגלות שבצמיגים הקדמיים הלחץ היה 41PSI ובאחוריים 36PSI. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה רבה.
  7. יש אלוהים! אפשר להזרוק עכשיו את הסאני 93 לגריטה! זה יצא לפועל כבר?
  8. היי, בעיקרון הכיוון הוא ללכת על ה-C3. מה דעתכם?
  9. אין יותר גרסאות ספורט כמו שהיו בעבר? (2004)
  10. שלום, הדרישות הן בעיקר שיהיה נוח באוטו בגלל שהאוטו משמש לנסיעות ארוכות. וחשוב שהאוטו יהיה אמין. עדיפות לאוטו ידני. כיוונים שחשבתי עליהם: אלטו, איביזה, יאריס. מה דעתכם? תודה רבה.
  11. מצטער לא הסברתי את עצמי נכון. המיים נעלמו בבוקר עכשיו נסעתי 30 קמ ונראה שהם לא נשפכים.
  12. נעלמו כל המיים!! האם זה לא מסוכן להמשיך לנסוע ככה?
  13. היי, בבוקר נסעתי נסיעה של כחצי שעה עם מזגן, כשיצאתי מהאוטו שמתי לב לטיפות מלמטה וחשבתי שמדובר במים מהמזגן. כשחזרתי בערב הסתכלתי וראיתי את כל המכיל ריק, מילאתי מיים עד הסוף - בערך ליטר. ונסעתי בזהירות הביתה כ-30 ק"מ. לאורך הנסיעה החום לא עלה וכמו כן בדקתי בסוף והמיים בסדר. מה זה יכול להיות? אשמח להמלצה למוסך שפתוח מחר מוקדם באיזור הצ'ק פוסט. האם זה שיש כרגע מים מעל ה-MAX מסוכן? תודה רבה.
  14. שלום, אני בן 23 בעלים גאה של ניסאן סאני 93 יד ראשונה! אני שוקל בחודשים הקרובים להחליף את האוטו ולהתקדם לאוטו ספורטיבי מהנה יותר האוטו בעיקר משמש לנסיעות ארוכות וחשוב לי שיהיה לי כיף לנהוג בו. (ראשון-חיפה-קריות). חשבתי ללכת בכיוון של קליאו ספורט אבל מה שקצת מדאיג אותי זה יחס של מחיר טיפולים להנאה. אני אסביר, [הבעיה היא כמובן לא שטיפולים נניח יקירים וכו' (למרות שיש כמובן שיקול)] אני מצפה לא ללכת כל יום למוסך ולהוציא אלפי שקלים על טיפולים ודלק ורציתי לדעת אם זה מוריד אותי מהקליאו ובעצם עלי לחפש משהו אחר? בנוסף היתי שמח לדעת מה עלי לשים לב ולדעת כמה זמן יקח לי למצוא אוטו בתנאים טובים ואיזה שנים מומלץ לחפש. תודה רבה.
  15. היי, אשמח לשמוע מה יכול לגרום לתקלה, וכמו כן המלצה למוסך למחר בבוקר באיזור נשר-צ'ק פוסט-קריות. הוצאתי את הפיוז - האם עדיין יש סכנה למצבר ועדיף לנתק מצבר לגמרי? תודה רבה.
  16. שלום, נפתחו פה הרבה הודעות על הנחות תדלוק אבל רובן ישנות. רציתי לדעת אם יש משהו חדש בנושא ואם יש הנחות של מעל 35 אג' (ל-95). שקלתי לעשות ספידומט אבל ההנחה המירבית שמצאתי הינה 33 אג' - לא כזה משתלם. אשמח לשמוע אם מישהו פה מצא דברים זולים יותר. תודה.
  17. שלום, החלפתי פאנל ובחיבורים שמתי לב שהאדמה לא היתה מחוברת. האם זה יכול להסביר את העובדה שכשחיברתי משהו לAUX וגם למצת נשמעו רעשים ברמקולים? יש לי כמה חוטים ואני לא יודע מה מהם הוא האדמה (ניסאן סאני 93), איך אני יכול לבדוק? האם בכלל צריך אדמה? תודה.
  18. שלום, לא מזמן חיברתי את האייפון שלי בעזרת כבל AUDIO למערכת ושמעתי להנהתי מוזיקה ברמקולים. (רדיו דיסק ישן של נקמיצ'י, ניסאן סאני 93). היום קניתי מטען לאייפון ולהפתעתי ברגע שהמכשיר מחובר גם למערכת וגם למטען יש רעשים מציקים ברמקולים. הבנתי שזה קשור איכשהו לאדמות ואשמח לדעת אם יש מה לעשות בנושא. תודה רבה!!
  19. האוטו טויוטה קורולה 2008. (שנה שעברה ביטחתי דרך הסוכנות שקניתי את האוטו) עומדות לפני 2 הצעות ביטוח: 1. מהעבודה, 2000 שקל מקיף עבור 13 חודשי ביטוח. (שנה הבאה כבר לא אוכל לבטח במחיר זה למרות שקיבלתי הצעה מ-9000000 במחיר זהה עבור 12 חודשים). 2. מהסוכנות שקניתי את האוטו - כאשר אם מבטחים שם 4 שנים אז שנה רביעית אני מקבל אחריות על האוטו. הביטוח בסוכנות הוא 2300 שקלים עבור 12 חודשי ביטוח. טוענים שהחלקים מקוריים, ההשתתפות עצמית ב-300 שקל יקרה יותר. השאלה אם שווה להשקיע כסף בשביל הרחבת האחריות? מה דעתכם? תודה רבה!
  20. שלום, האנטנה שלי שבורה כבר שנים ולאחרונה מצאתי אנטנה דומה שנראית לי תואמת (אותו חיבור). מה עלי לפרק עבור החלפה של האנטנה? האם זה מסובך? איך עובר הכבל בעצם? תודה רבה.
  21. שמעתי על מוסך האחים קצב בחולון, אבל אישית לא טיפלתי בו, תבדוק עם החברים פה מה הם אומרים עליו.
  22. אף אחד לא יכול לעזור? תודה!
  23. שלום, ברצוני לקנות רכב, בעיקרון התכנון הוא שהרכב ייסע 25K ק"מ בשנה. לפחות למשך 3 שנים. השיקולים המרכזיים הם: 1. חסכוני בדלק. 2. אמין. 3. שמירת ערך. 4. חלפים לא יקרים מידי. 5. עדיפות לרכבים זריזים. חשבתי על יאריס ספורט, סוויפט החדשה, פאביה ספורט החדשה ואיביזה. כרגע יש מבצע בחבר על פאביה חדשה מהניילונים שזה שיקול נוסף לקנות רכב מהסוכנות. אשמח לשמוע תגובות לגבי הרכבים הנ"ל והצעות על רכבים שלא כתבתי פה. כמו כן לשמוע על בעיות ידועות של הרכבים האלו ודברים שחשוב לברר לפני קניה. תודה.
  24. שלום, היום בבוקר האוטו עבר טיפול 10K פשוט ואשמח לדעת אם לא עבדו עלי במחיר. האוטו ניסאן סאני 1600 שנת 1993. האוטו עבר החלפת שמן. מילוי מיים במצבר. החלפת פלאגים. פילטר אוויר. הטזה של איזה חומר על הברקסים. בערך שעה וקצת של עבודה. המחיר 600 שקל. האם זה תקין? אמרו לי שהמחיר אמור להיות בסביבות 400 שקל. מה זה החומר שמטיזים על הברקסים? תודה!
×
×
  • תוכן חדש...