Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חושב שמגיעה ליעקב מילה טובה על העזרה שלו ועל המקצועיות והפדנטיות. זוהי כבר פעם שניה שאני מגיע ליעקב כדי לטפל ברכב. אני שוכר ממנו מקום כדי לעבוד על הרכב כיוון שיש לי מכונת פוליש ושם אפשר לעבוד בשקט.

אצל יעקב לא מקבלים את מה ששילמתם עליו, מקבלים הרבה יותר. כשאני מגיע אליו אני מקבל בנוסף תאורה חזקה על הרכב, עצות למכביר מיעקב, פדים אם אני צריך, מודד צבע וכו'. על חלק מהדברים אני משלם וחלק יעקב נותן ללא תשלום נוסף. כשסוגרים חשבון המחיר מאוד מאוד נוח, לפי דעתי לפחות. לדוגמא היום, השתמשתי בחומר פוליש שיעקב המליץ לי עליו ושילמתי רק על החלק היחסי, לא הייתי צריך לקנות את כל המוצר כדי להשתמש בו. בנוסף, אומנם יש לי קצת ידע וטכניקה ואני יודע מה לעשות, אבל אין מה להגיד, הידע של יעקב פשוט אדיר וכל דבר שאני שואל יש לו תשובה. אם הייתי מודע לעזרה שיעקב נותן לא הייתי רוכש הרבה מהחומרים שרכשתי, החומרים של יעקב כגון Polish angels, Scholl עדיפים ונותנים תוצאות טובות יותר ממה שאי פעם יכולתי לקבל. כמובן שכאשר זה מלווה בהדרכה של יעקב התוצאות מגיעות הרבה יותר מהר ועם פחות עבודה. יעקב מוכן לתת למי שמעוניין הדגמה עם החומרים שאיתם הוא עובד, אפשר לקבל גם דוגמית קטנה. המלצה אישית שלי, כדאי מאוד. יעקב פדנט מאוד ואני בלב שלם סומך עליו ב 100%, אם הייתי צריך להשאיר את הרכב שלי אצל מישהו לעבודת דיטיילינג זה רק אצלו.

לאנשים שמתלוננים על המחירים לעבודות דיטיילינג, לאו דווקא אצל יעקב, תנסו פעם לעשות פוליש לרכב עם מכונה במשך כמה שעות, הבטחה שלי, אתם תעדיפו לשלם כסף למישהו שיעשה לכם את העבודה. זו עבודה קשה מאוד, מעייפת, מייגעת וקשה מאוד להגיע לתוצאות משביעות רצון בלי ניסיון. עדיף לקבל עצות פעם אחת ממקצוען ולעשות עבודה טובה מאשר להתבחבש עם חומרים זולים שלא יתנו תוצאות משביעות רצון.

מצורפות תמונות של מוצרי Scholl שאיתם יעקב עובד. בטבלה אפשר לראות את סוגי הפוליש של Scholl, את רמת הברק ואת רמת החיתוך שכל פוליש נותן.

הנה לינק לשרשור המתעדכן עם תמונות אחרי העבודה אצל יעקב.

IMG_20150501_154720.jpg

New Doc 6.pdf.jpg

New Doc 5.pdf.jpg

IMG_20150501_191948.jpg

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

זה בלתי אפשרי לתת מחירים, הכל פונקציה באיזה mode אתה רוצה את יעקב, פדנט או פדנט מאוד. אתה יכול לבחור להשתמש בחומרים יקרים יותר או פחות, שלב אחד של פוליש או יותר וכו'. כך שהכל עניין של תקציב וכמה אתה מוכן להשקיע ברכב. להצעת מחיר עדיף לדבר עם יעקב.

פורסם

האמת לא שמתי לב מתיי פורסם השירשור הזה אבל אפשר את הטלפון של היעקב הזה ואיפה הוא נמצא?

תודה

• תוכן חדש...