Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצאתי סך הכל 7 ממסרים ברכב והוצאתי את הראשון ואח"כ פתחתי סוויטש כדי לשמוע אם המשאבה נכנסת לעבודה וכן את כולם ורק כשהוצאתי את שני הממסרים (אחד אחד) שבתמונה המשאבה הושבתה

המשאבה לא צריכה לפעול כאשר המנוע דומם. אם היא כן פועלת, אז עשו מעקף.

באופן מקורי יש ממסר מיוחד (שמתקלקל הרבה) שדוגם את האות ממערכת ההצתה, ויודע אם המנוע מסתובב. אם המנוע נעצר (נניח בתאונה), אז הוא מנתק את משאבת הדלק.

כנראה שאצלך הממסר הזה התקלקל, ובמקום לתקן עשו מעקף. כל זמן שאין תאונה זה בסדר...

דני

פורסם

בתי ממסר מקוריים לעולם לא תלויים על החיווט כמו בצילום שלך, אלא מקובעים למשטח קשיח. רואים שיש לך קומבינה ברכב..

יום טוב גם לך

פורסם

דני, מיד כשאני מסובב חצי סוויטש שומעים את המשאבה עובדת לשתי שניות ואז מפסיקה ומן הסתם היא נכנסת שוב לעבוד מייד עם ההנעה, זה לא תקין? (נראה לי שזה תקין...)

יגאל, הממסרים מחוברים לקופסא והם לא תלויים, לא חושב שעשו אצלי קומבינה...

:-P
פורסם

אם היא מתחילה ומפסיקה זה תקין. ואת זה עושה ממסר מיוחד ולא מה שהראית בתמונות כאן.

דני

פורסם

באופן מקורי יש ממסר מיוחד (שמתקלקל הרבה) שדוגם את האות ממערכת ההצתה, ויודע אם המנוע מסתובב. אם המנוע נעצר (נניח בתאונה), אז הוא מנתק את משאבת הדלק.

דני

לפי מה שידוע לי יש כפתור שחור שאחרי תאונה צריך ללחוץ עליו כדי שיחזיר את אספקת הדלק, התכוונת אליו?

:-P
פורסם

ממה שאני זוכר -

ממסר משאבת הדלק ב 205 היה בתוך הרכב, בצד הנוסע, היכן שאמור להיות איזור תא הכפפות.

כמדומני מדובר בממסר ארוך, דומה למה שהוצג בשירשור כאן אבל כפול בגובה שלו.

בשלב ראשון הייתי מחפש את הממסר באיזור זה (בדופן הימנית של הרכב קרוב למשקוף ובאיזור תא הכפפות...). כדאי להיעזר בפנס.

ידוע לי בוודאות שהממסר בדגמי הספורטיביים היה שם, אבל בדגמי ה 1.4\1.1 לא זוכר בוודאות אם הוא באותו מקום או לא.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפי מה שידוע לי יש כפתור שחור שאחרי תאונה צריך ללחוץ עליו כדי שיחזיר את אספקת הדלק, התכוונת אליו?

לא. זה דבר אחר שמותקן במערכות הזרקה שונות ממה שיש ברכב המדובר.

וחוץ מזה אני חושב שהממסרים שבתמונות הם או לא קשורים למשאבה, או תוספת/שינוי/מעקף שנעשו ברכב.

דני

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...