Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 205 פוראבר 1400 ידנית 97'

אז ככה:

בדרך כלל אין בעיות אבל מידי פעם כשאני בא להניע המשאבה לא עובדת, חיברתי כבל קבוע מהמשאבה לכיוון המצבר וכשהרכב לא מניע אני מחבר את הכבל למצבר ואומר למישהו להניע ואח"כ מנתק את הכבל בחזרה ונוסע, לאחרונה זה קרה לי שוב אבל מייד כשניתקתי את הכבל מהמצבר הרכב נכבה, אז חיברתי את הכבל למצבר קבוע והעברתי את הכבל בתא הנהג ושמתי בית פיוז על הכבל וכשיש בעיות אני מכניס את הפיוז ונוסע ובסוף הנסיעה מוציא את הפיוז...

מקווה רק שלא יכבה לי באמצע נסיעה (לבנתיים זה לא קרה) כמובן שהקומבינה הזאת זמנית עד שימצא פתרון...

יש למישהו מושג איפה הבעיה?

תודה!

:-P
פורסם

ההיגיון הבריא שלי אומר של מגעים רופפים.

אני הייתי עובר על כל החיווט שקשור למשאבה.

אבל חכה לתגובות המומחים!

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

מאייד או הזרקה?

אם הזרקה - בדוק / החלף ממסר משאבת דלק. בדרך כלל ניתן לפרק את הממסר ולהלחים את המגעים מחדש. בדוק גם את המגעים (התושבת) של הממסר.

דני

פורסם

אכן הזרקה, תודה דני! גם אתה וגם מאור המלצתם לי לבדוק את הממסר,

הצלחתי למצוא את הממסר של המשאבת דלק אבל איך אני בודק אם הוא תקין?

פורסם

תקרא באינטרנט זה באמת שטויות בעיקרות צריך לתת 12v ואז לתת "פקודה" ולראות אם הוא מעביר.

אני יודע שזה נשמע כמו סינית אבל תקרא על זה יש על מלא חומר

פורסם (נערך)

אז ככה אתה בודק:

רגל 30 פלוס קבוע

רגל 85 מינוס קבוע/הארקה

רגל 86 פיקוד פלוס (הפיקוד פלוס זה בעצם מפתיחת הסוויץ צריך להיות פיקוד רצוף)

רגל 87 פלוס יוצא למשאבה (הפלוס למשאבה צריך להיות רצוף כל עוד הסוויץ פתוח)

עריכה אחרונה על ידי shai0705

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

תודה חברים!

אבל בגלל שבד"כ המשאבה עובדת ורק לעיתים מפסיקה אז יכול להיות שבזמן הבדיקה הממסר יהיה תקין אבל בזמן אמת לפעמים יתפקד ולפעמים לא...

השאלה אם יש אפשרות לפתוח את הממסר ולעשות בדיקה ויזואלית לראות אם משהו שם רופף או משהו כזה?

פורסם

אבל בלי קשר הייתי שמח להעשיר את ידיעותי (בלי קשר למקרה הזה) ולהבין איך עושים את הבדיקה הזאת...

מה שלא הבנתי זה לאיזה רגליים אני צריך לחבר מתח?

(אגב, אצלי בממסר יש 5 רגליים) ולא הבנתי מה זה המספרים שכתבת?

אצלי כתוב על הרגליים ליד כל רגל ספרה אחת מאחד עד חמש...

IMG_20150420_143107.jpgIMG_20150420_143140.jpgIMG_20150420_143214.jpg

פורסם

הממסר שבתמונה הוא ממסר פשוט, החלף אותו וזהו.

אני חושב שיש עוד ממסר, מיוחד, של משאבת הדלק.

דני

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל אני מצאתי סך הכל 7 ממסרים ברכב והוצאתי את הראשון ואח"כ פתחתי סוויטש כדי לשמוע אם המשאבה נכנסת לעבודה וכן את כולם ורק כשהוצאתי את שני הממסרים (אחד אחד) שבתמונה המשאבה הושבתה, אגב, שניהם בול אותו דבר...

פעלתי נכון או שפיספסתי משהו?

להחליף את שני הממסרים הנ"ל?

IMG_20150420_161157.jpg

פורסם

יש לי בדיוק אותה הבעיה בדייהטסו שרייד שלי.

מה שאני עשיתי זה שפשוט פתחתי את הדש בורד ליד ההגה וחיברתי את הפלוס מהמצבר שעובר שם בשביל לספק מתח לדברים אחרים לכפתור של הפנסי ערפל ( במקרה שלי זה סבבה כי יש כפתור אבל אין פנסי ערפל :lol: ) אני מניח שבפיג'ו החיווט אולי מוסתר טוב יותר אבל אם תפתח ותמצא כבל אדום עם פס צהוב - זה הפלוס של המצבר . פשוט חבר הסתעפות ממנו להדק של המשאבה בנקודה קרוב לדש בורד ודרך איזשהו כפתור/ מתג . יחסוך לך הרבה כאב ראש (אני ככה כבר כמה חודשים - החלק הטוב הוא שבגלל שזה אורות זה תמיד מצפצף אם אני יוצא מהאוטו ומשאיר דלוק :lol:).

פורסם

אבל ביטלת את פעולת הממסר, אני לא סגור לגמרי מה הוא עושה אבל בטח זה לא סתם...

אם אני מבין נכון התחברת לפלוס קבוע, לא עדיף לך להתחבר לפלוס שנפתח אחרי סוויטש?

אני מעדיף קודם בלי קומבינות אא"כ אין ברירה...

פורסם (נערך)
אבל ביטלת את פעולת הממסר, אני לא סגור לגמרי מה הוא עושה אבל בטח זה לא סתם...

אם אני מבין נכון התחברת לפלוס קבוע, לא עדיף לך להתחבר לפלוס שנפתח אחרי סוויטש?

אני מעדיף קודם בלי קומבינות אא"כ אין ברירה...

אז תנסה להחליף את כל ה7 ממסרים - אצלנו למשל יש חנות של רכיבים חשמליים לרכב שמוכרת דברים כאלה הרבה יותר זול מאוטודיפו ושות' . אם זה לא יקר מדי נסה להחליף . אם זה לא מצליח / נמאס לך. לך על ההצעה שלי - רק תחבר גם איזה נגד בקו (אצלי למשל הכפתור עצמו עם נגד) .

-אין לי מושג כמה ההתנגדות צריך להוסיף לקו , אני פעלתי לגמרי מתוך אינטויאציה ואם זה עובד אז זה עובד :lol: ככה אני רואה את זה .

עריכה אחרונה על ידי חתחתול
  • תוכן חדש...