Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר עם אאוטלנדר בת שנה הגיע הבוקר למורשה בירושלים, ובהצעת המחיר הופיע שמן, מסנן שמן ומסנן מזגן (סה"כ כ-1300 ש"ח, מתוכם 540 על חלקים).

ההצעה ניתנה בלי לבדוק את הרכב ובטח לא את מצבו של המסנן.

מישהו מכיר הנחיה כזו, ואם כן מה הסיבה?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה רשום בספר רכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסנן מזגן מחליפים לפי המצב שלו. אפשר לרוב לנקות לבד, אבל עובדה שלא עשית את זה לפני הטיפול, אז עליך להודות להם על כך שבדקו והחליפו. בישראל כדאי לנקות בתדירות גבוהה - יש לנו כמות אבק באוויר שמסוגלת לפגוע בתפקוד המזגן באופן משמעותי, ובפרט אחרי היומיים האחרונים שכיסו הכל באבק סמיך. ואם יוצא לך לנהוג בשבילי עפר, אז זה אפילו גרוע יותר. אצלי בג'יפ בטיפול הראשון הפילטר כבר נקרע, כי היה סתום לגמרי והמפוח שאב אותו פנימה.

פורסם

שהוצאתי את המיצובישי הסוכן באמת אמר לי משהו על פילטר מזגן ושכדאי שהמזגן יעבוד על סירקולציה פנימית בגלל עלות גבוה של החלפה. עכשו אני מבין למה...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

גם אצלי באוטו (ברלינגו) יש הנחיה להחליף מסנן מזגן בכל טיפול (20.000 ק"מ), בזמן שמסנן אוויר מנוע יש להחליף בכל טיפול שלישי (60.000 ק"מ).

המזגן אצלי תמיד פועל על מצב יניקת אוויר מבחוץ (ולא סיחרור פנימי) ואחרי 20.000 ק"מ פילטר מזגן יוצא די שחור. תמיד אחרי התקנת פילטר חדש זרימת אוויר מפתחי המזגן משתפרת באופן מורגש.

לא מאמין בניקוי פילטרים ולא עושה את זה אף פעם. מתקין חדש בזמן שקבע היצרן וזהו.

פורסם

יכול להיות שבהצעה הם כותבים את זה, כי לפי מפרט הטיפול צריך להחליף.

השאלה אם בפועל, בודקים ומחליפים רק אם יש צורך, או שבכל מקרה מחליפים.

פורסם

החבר עדכן אותי לאחר קבלת הרכב. החליפו את המסנן והשאירו לו את הישן ברכב. נקי כמעט כמו חדש.

אני ממתין שיגיד לי מה מופיע בשגרת הטיפולים לרכב.

פורסם

יש העדפות לכאן או לכאן בנוגע לסירקולציה פנימית או שאיבה חיצונית? מלבד נושא האבק.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
יש העדפות לכאן או לכאן בנוגע לסירקולציה פנימית או שאיבה חיצונית? מלבד נושא האבק.

סירקולציה חיצונית מכניסה לרכב אויר צח (עד כמה שאפשר, בהתחשב בזה שאתה באמצע כביש). אני תמיד מעדיף אויר צח מבחוץ אלא אם אני באיזור נורא מסריח או שהאויר בחוץ נורא חם

יום טוב גם לך

פורסם
גם אצלי באוטו (ברלינגו) יש הנחיה להחליף מסנן מזגן בכל טיפול (20.000 ק"מ), בזמן שמסנן אוויר מנוע יש להחליף בכל טיפול שלישי (60.000 ק"מ).

המזגן אצלי תמיד פועל על מצב יניקת אוויר מבחוץ (ולא סיחרור פנימי) ואחרי 20.000 ק"מ פילטר מזגן יוצא די שחור. תמיד אחרי התקנת פילטר חדש זרימת אוויר מפתחי המזגן משתפרת באופן מורגש.

לא מאמין בניקוי פילטרים ולא עושה את זה אף פעם. מתקין חדש בזמן שקבע היצרן וזהו.

למה אתה לא מפעיל על

סיחרור פנימי?

פורסם

העדפה אישית. אוהב אוויר טרי ולא ממוחזר.

מפעיל סחרור פנימי רק כשעומד אחורי אוטובוס מעשן. בשאר הזמן אוויר חיצוני.

פורסם

אוויר מבחוץ בימים חמים, אינו תורם ליעילות המזגן, לאומת אוויר שכבר הספיק להתקרר בתוך הרכב.

וזו כבר שאלה של עדיפות. במיוחד בימי קיץ חמים ולחים. אוויר קר יותר{ממוחזר}, או אוויר חם ולח יותר מבחוץ.

בנוסף אצלנו בערים הגדולות, גם ככה קיים זיהום אוויר לא קטן, וזה לא מה שישנה את תמונת איכות האוויר בצורה קיצונית.

• תוכן חדש...