Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה המסנן שהוחלף. אני לא רואה סיבה להחלפה, אני טועה?

מעבר לכך, מוציאים פילטר במצב כזה, אני מצפה ממוסך אמין שיגיד לבעל הרכב שאין צורך בהחלפה.

אני ממתין לשמוע מה רשום בספר הרכב.

outlander_filter.jpg

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במצב של סירוקלציה פנימית הוא ישאר נקי, אם הבורר כוון על אוויר חיצוני המסנן יתלכלך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם לא הפעלת מזגן, לא הפעלת חימום ולא הפעלת איוורור פנימי, הפילטר ישאר נקי.

כמו כן אם הפעלת את המזגן/איוורור על מצב סיחרור פנימי, הפילטר יתלכלך פחות או לא יתלכלך כמעט בכלל, תלוי במיקום הפילטר במערכת.

עריכה: איתמר הקדים אותי...

פורסם
סליחה על השאלה אם היא טיפשית, אם לא הפעלתי את המזגן, אז הפילטר ישאר נקי?

גם בלי מזגן הפילטר מתלכלך כי סביר להניח שתתן לאויר חיצוני להכנס לרכב.

גם במצב סירקולציה פנימית האויר עובר דרך הפילטר, לפחות ברכבים הפרטיים, יש כאלו שהפילטר הוא רק על אויר חיצוני, במיוחד ברכבי שטח אז בטח שאם יש רק סירקולציה פנימית אז הפילטר לא יתלכלך.

פורסם
חבר עם אאוטלנדר בת שנה הגיע הבוקר למורשה בירושלים, ובהצעת המחיר הופיע שמן, מסנן שמן ומסנן מזגן (סה"כ כ-1300 ש"ח, מתוכם 540 על חלקים).

ההצעה ניתנה בלי לבדוק את הרכב ובטח לא את מצבו של המסנן.

מישהו מכיר הנחיה כזו, ואם כן מה הסיבה?

שאלה כמה רצו במוסך עבור החלפת מסנן האוויר ?

פורסם
שני הצדדים אותו דבר. נראה יותר כלכלוך מהידיים של המכונאי שטיפל ברכב...

באמת נראה חדש...שמור אותו לפעם הבאה שבאמת תצטרך להחליף.

פורסם (נערך)
שאלה כמה רצו במוסך עבור החלפת מסנן האוויר ?

164 ש"ח לפני מע"מ ועבודה.

בספר הרכב אכן מופיעה הנחיה (תמוהה) להחלפת מסנן המזגן כל 20K ק"מ או שנה. הרכב נסע 8342 ק"מ, רוב הנסיעות עם סירקולציה פנימית. ושוב אני שואל, למה (עובד) מוסך לא מפעיל שיקול דעת האם להחליף מסנן כמעט נקי.

outlander_book.jpg

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

סביר להניח שאם לא תחליף את הפילטר בטיפול הוא ייסתם לאורך השנה.

ואז תרוץ למוסך להחליף.

בשביל השקט הנפשי 200 ש"ח בשנה לפילטר אוויר תחליף אותו במעמד הטיפול .

פורסם
164 ש"ח לפני מע"מ ועבודה.

בספר הרכב אכן מופיעה הנחיה (תמוהה) להחלפת מסנן המזגן כל 20K ק"מ או שנה. הרכב נסע 8342 ק"מ, רוב הנסיעות עם סירקולציה פנימית. ושוב אני שואל, למה (עובד) מוסך לא מפעיל שיקול דעת האם להחליף מסנן כמעט נקי.

[ATTACH=CONFIG]420363[/ATTACH]

לא...לרוב אין שיקול דעת כי זה המפרט של הטיפול לפי היצרן והמוסך רוצה לפעול לפי הנחיות אלו כלשונם.

שוב אני אומר, המסנן חדש שמור אותו לפעם הבאה שבאמת תצטרך החלפה כי הוא ממש דיי חדש ואז לא בזבזת כסף לחינם.

פורסם

דנידין, תסלח לי, זו הוכחה חיה למה לאנשים אין אמון במוסך. במקרה הזה זה שילוב של הקטנת ראש של אותו פועל מחד וניפוח החשבון של הלקוח מאידך. אין תירוצים.

אני לא הייתי שותק על המקרה הזה, זו פשוט גניבה לאור היום. פנה בכתב אל הנהלת המוסך ושירות הלקוחות של כלמוביל וציין בפניהם גם על קיומו של שרשור זה.

עריכה: אני רואה שיש כוכבית בשורה המדברת על החלפת המסנן, מה רשום בביאור שלה בתחתית העמוד?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצד אחד אני מסכים שהמסנן מצבו ונקי והיה אפשר לוותר על ההחלפה שלו (אני כזה מסנן הייתי מחזיר לרכב) אבל מצד שני יש הנחיה של היצרן להחליף בלי שום הוראות בדיקה..אז מה המוסך עשה לא בסדר? הוא פעל לפי הוראות היצרן כלשונן!

רגע....יש שם כוכבית ליד הפריט של המסנן מזגן...מעניין מה ההערה של הכוכבית הזאת.....!!!!

פורסם

זה הכי הכי הכי הכי הכי ראש קטן שאפשר.

אתה בעצמך ציינת בשרשור אחר שלא עובדים עם מפתח מומנט בסגירת כל בורג ברכב, למה? זה הנחיות יצרן, לא?

• תוכן חדש...