Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשקה נפשי במכונת קפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אעזור קצת מידיעותי ונסיוני.

אם כבר החלטת ללכת על מכונת קפסולות (דבר שאני אישית נגד בגלל בעיית טריות) אז.

קפסולות זולות תחלפיות שנמכרות היום, הרבה פחות טעימות מהמקור, וגם כמות הקפה שבתוכן כנראה קטנה יותר.

הקפסולות של נספרסו לטעמי הכי טעימות במסגרת מגבלת הקפסולות, וגם יש להם מגוון תערובות גדול יותר.

תמיד, אבל תמיד תשתמש במים נטולי אבן, או מים מטופלים, זכור האבנית היא האוייב הגדול ביותר של כל מכונה, בפרט למכונה עם מחליף חום (קפסולות), ולכן מים מינרלים הם הכי גרועים למכונת קפה-הרבה סידן.

אין קשר בין אחוז השומן בחלב לרמת הקצף, הקצף נוצר מהפרוטאינים ולא מהשומן.

הכי כיף זה מכונה מקצועית וקליה עצמית של התערובות שלך, אבל בשביל זה אתה צריך להיות משוגע.

תהנה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחזק ואף מקצין, תואמי נספרסו זה גועל נפש ובזבוז כסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כל, אם כבר אז בואו נשמור על ביטויים באותה שפה, התחלתם עם שומן, בואו נמשיך עם חלבונים ולא פרוטאינים.

עניינית, ככל שאחוז השומן נמוך, כך קשה יותר להקציף וההפך.

ניתנה פה דוגמא על חלב 1% שמאוד קש/ה להקצפה, בכיוון ההפוך לחלוטין יש שמנת 32% שומן שמאוד קלה להקצפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מתיימר להיות טכנולוג מזון ואף לא קרוב לזה.

הוסבר לי בעבר שבחלבון יש מטען חשמלי מסויים שבזמן עירבולו הוא לוכד את מולקולות האוויר ויוצר את הקצף.

וכאשר שאלתי את השאלה המתבקשת ומה עם השומן?, הוסבר לי שאין קשר, וההסבר היה שבחלבון של ביצה אין כמעט שומנים ולמרות זאת הוא מקציף היטב.

לא יודע לגבי יחס השומן והחלבון, אבל אני יודע בוודאות שהחלב יוצא מהרפתות בכ-3.5% שומן, ומוציאים ממנו שומן לצורך הפקת שמנת חמאה וכיוצא בזה, ובחלבון לא נוגעים כלל.

מבחינת הקצפה לקפה, אני מצליח להקציף חלב דל שומן ללא בעיה, הקצף יוצא קרמי יותר, ואף טעים יותר לטעמי.

פורסם

הקצפת חלב דל שומן יוצרת פחות קצף אבל קצף יותר קשיח.

החלב שיוצא מהרפתות שונה מהחלב שנארז. הוא עובר הרבה תהליכים חוץ מהוצאת חלק מהשומן.

גם אני לא טכנולוג מזון אבל יצא לי לעבוד מול כמה רפתות ומול זה שתכנן את המחלבה החדשה של תנובה בנועם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אחת המכונות שרכשתי בשופרסל ב199 שח עובדת בעסק. מדובר על לא פחות מ30 כוסות ביום. היא מתפקדת מעולה. המים חמים תוך 15 שניות. מבחר הטעמים של הקפה גדול. אחלה מבצע .לא שווה להשקיע ולהתחייב למספר קפסולות בחודש

אני מעוניין גם לרכוש מכונת קפה לעסק.

אפשר לינק/תמונה של מכונת הקפה?

תודה.

פורסם

בתור אחד שעבד בבית קפה כמה שנים, אם יש מכין קפה ברמה שיודע להקציף לא תשימו לב אם זה דל או לא וניתן לעשות להקציף הרבה קצף ללא בעיה.

1קפה.jpgשנה טובה.jpgקפה.jpg

תמיר.

פורסם

לא צריך רמה גבוה כדי להכין קצף מעולה ביאלטי טוטוקרמה עושה את העבודה. זה מעין סיר קטן בגודל פינג'אן גבוה שמחממים את החלב על הגז, סוגרים עם המכסה שעליו יש בוכנה ולמטה שתי רשתות מפמפמים כמה פעמים והחלב מוכן. החלב יוצא אוורירי ומאוד ויציב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בקיצור או נספרסו או מכונה חצי מקצועית שאם אתה יודע להשתמש בה תביא לך תוצאות מצויינות, אישית אני אוהב את המאורו דה לוקס אם אני לא שותה את הארפג'יו או הריסטרטו של נספרסו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מבחינת מכונות נספרסו עם מקציף נפרד + אמינות - לך על ה CITIZ & MILK. סוס עבודה אמיתי.

ה U מאכזבת מבחינת אמינות, יצא לי לפרק אחת ולתקן שם כשל מכאני ששפך את הקפה אל תוך המכונה במקום החוצה.

פלסטיקה זולה ומתפוררת גרמה לכך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לנו כבר כמה שנים את הפיקסי של נספרסו שעלתה פחות מ1000 שקל כולל מקציף בנפרד שקיבלנו ושוברים של 200-250 שקל (שאיתם קנינו מלאי של קפסולות)

מכונה קטנה (לא תופסת הרבה מקום בשיש), זריזה, עושה את העבודה מעולה ו אפילו נראית טוב (טיטניום).

פורסם

הניסיון שלי:

בבית- לטיסימה + שעובדת לא מעט (לפחות 2 כוסות קפוצ'ינו ביום). הסיבה שקניתי אותה היא הנוחות של קפוצ'ינו בלחיצת כפתור אחת והיא עושה זאת בגדול! מאוד נוחה לניקוי והרעיון של מיכל חלב נפרד שנשמר במקרר הוא נכון מאוד למשתמש הביתי.

בעבודה- citiz & milk שעובדת כבר 3 שנים קשה מאוד ולא מראה סימני עייפות. המקציף הנפרד (אירוצ'ינו) עושה עבודה מעולה וטובה יותר מהמכונה שלי בבית אבל ההתעסקות בניקוי לאחר כל שימוש מייאשת לדעתי.

בשני המקרים עושים שימוש רק בקפסולות מקוריות של נספרסו ובמים ישירות מהתמי 4.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...