Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשקה נפשי במכונת קפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסקר שביצעתי עולה כי הלטיסימה פלוס היא המומלצת ביותר בין המכונות של נספרסו. הזולות יותר סובלות מתקלות.

חשוב לי שתהיה בעלת מקציף.

יש אפשרות למצוא את הלטיסימה במחירים נמוכים יותר מ-1300-1400 ש"ח? יש אולי מכונות זולות יותר של חברות אחרות שכדאי לבדוק?

תודה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבדוק מכונה של לואצה בתחנות של פז. היא טובה בהקצפה ויותר פשוטה בשימוש מלטיסימה.

לחילופין תקנה מכונה הכי פשוטה של נספרסו וכוס-מקציף בנפרד.

פורסם

יש לי את המכונה של לואצה. מכונה נחמדה ופשוטה. החסרון בה שההכנה לוקחת יותר זמן ממכונות נספרסו, ויש פחות טעמים מלנספרסו. סה"כ מכונה לא רעה, במעט כסף יחסית למכונות של נספרסו. אגב, ממה שזכור לי, דווקא ההקצפה במכונות נספרסו בהן כוס ההקצפה נפרדת לא משהו.

פורסם

מכונות עם כוס הקצפה נפרדת זולות יותר. אין לי עם זה בעיה כל עוד זה עובד, אבל אם אתה אומר שלא אז אולי כדאי לוותר - מה שמשאיר אותי שוב עם הלטיסימה היקרה יותר.

זמן הכנה ארוך יותר לא ממש מטריד אותי. שוב, חשוב לי שתהיה אופציה לקפה עם חלב מוקצף (בין אם מובנה במכונה או מיכל הקצפה ייעודי).

פורסם

יש לי לוואצה blue.

מכונה מצויינת ואני מאוד אוהב את הטעמים של הקפסולות. אבל אין את המבחר טעמים שיש לנספרסו.

ההקצפה במכונה נעשית באופן ידני עם קיטור. מאוד ממליץ

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תודה על הטיפים.

איפה רוכשים את הקפסולות למכונות לוואצה? כמה טעמים יש? מחירים?

פורסם

בבקשה:

http://www.pauza.e-shop.co.il/pl_products~7~20.htm

אני באופן אישי מזמין דרך מי עדן, גם את המכונה קניתי דרכם. יותר נכון לומר שבת הזוג שלי קנתה לי את המכונה ומנוי 50 קפסולות בחודש לשנה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אתה מתרכז במכונות של הקפסולות (לוואצה, נספרסו) ואחד החסרונות במכונות האלה הוא שאתה מגביל את עצמך לקפסולות מאוד ספציפיות ולכן לפני שבוחרים את המכונה, עליך לבצע טעימות ולבחור את הקפה.

אישית, אני מאוד לא אוהב את הטעם החמצמץ של הלוואצה.

בחזרה לנספרסו, יש לי לטיסימה פלוס בבית ואיניסיה עם מקציף נפרד בבית העסק.

שתיהן מקציפות מעולה, שתיהן משיגות פחות או יותר את אותה תוצאה עם ייתרון קל בהקצפה דווקה למקציף החיצוני (פראפוצינו 3).

ייתרון נוסף למקציף החיצוני הוא שהוא עושה את השוקו הטוב ביותר ביקום (פשוט בנוסף לחלב שמים גם כפית שתיים שוקולית או קקאו טוב +סוכר), במקציף של הלטיסימה זה בילתי אפשרי.

מצד שני, יש נוחות אדירה בלטיסימה של הכנת קפוצינו בלחיצת כפתור כאשר במכונה עם המקציף הנפרד זה קצת (אבל ממש קצת) יותר מורכב.

תכלס, שתי האופציות מצויינות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האיניסיה אמינה? ממה שהבנתי הדגמים הזולים יותר לא אמינים. בגדול היא כן מתאימה לי בתקציב וגם לא אכפת לי ממקציף חיצוני.

פורסם

באגירה ציין נקודה חשובה מאוד. ההבדל בין הטעמים של הלוואצה לאלו של הנספרסו משמעותיים מאוד!

לפני שאתה מתחיל לחשוב ולבדוק מחירים מציע לך לטעום את הקפסולות. את הנספרסו זה לא בעייה מ2 סיבות:

1) יש להרבה מאוד אנשים

2) אתה יכול לבקש לטעום בכל חנות שלהם

בנוגע ללוואצה, לא יודע איפה אפשר לטעום. אבל לא הייתי מוותר. אם הלשון שלך מעדיפה טעם של ערביקה אמיתית במקום רובוסטה (או בלנד שלהם) אז לא תוכל לוותר על הלוואצה.

באופן אישי, עשיתי הרבה טעימות של הרבה קפסולות וסוגי קפה. ברגע שטעמתי את הלוואצה ידעתי שזו המכונה. עכשיו כל פעם שמכינים לי מנספרסו זה מרגיש לי כמו קפה נמס (טעים, אך עדיין לא זה).

פורסם

לנו בבית יש את הנספרסו מאסטריה, עלתה באיזור 1700 לפני שנתיים ואנחנו מאוד מרוצים. ההקצפה היא לא עם כוס אלא עם פיית קיטור, בתיאוריה התוצאה המתקבלת צריכה להיות קרובה יותר לזו של בתי קפה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אחת המכונות שרכשתי בשופרסל ב199 שח עובדת בעסק. מדובר על לא פחות מ30 כוסות ביום. היא מתפקדת מעולה. המים חמים תוך 15 שניות. מבחר הטעמים של הקפה גדול. אחלה מבצע .לא שווה להשקיע ולהתחייב למספר קפסולות בחודש

• תוכן חדש...