Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

אשמח מאד אם תמלאו הסקר הבא - זה יקח שתי דקות אבל יעזור לי מאד לסיים המחקר שלי בתואר שני בטכניון.

הקישור: https://technion.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8k8MrgLBIQTH80t

מדובר על מחקר

במכון לחקר התחבורה בטכניון על מערכת התחבורה העתידית במטרופלין תל אביב. אנו נשאל אותך על העדפותיך ועל אילוציך כנהג בעת בחירת נתיב הנסיעה. הנתונים שיתקבלו יעזרו לנו לחזות טוב יותר את השימוש בדרכים. הסקר מיועד לנהגים וייקח רקכמה דקות (כ 2 דקות)

הערה: לאנשים שמלאו בפעם שעברה, הסקר הזה הוא המשך אז אשמח מאד אם תמלאו שוב, תודה :))

תודה רבה!!

Eng_Heb_Hor_Blue.jpg

שיימה

פורסם

עניתי.

בהצלחה!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כנל (חמישה תווים )

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

עניתי. אבל...כשאני חושב על מנהרות הכרמל, אני כל הזמן נוסע בהן. כשאני חושב על הנתיב המהיר בכביש 1 - הוא מוקצה מחמת מיאוס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עניתי אבל זה טיפה מוזר. אם המעסיק משלם לי את הנסיעות, אז ברור שלא משנה כמה זמן אני חוסך [כל עוד אני חוסך]. הרי תמיד אבחר בדרך הקצרה ביותר ללא התחשבות בעלות [כי כאמור, המעסיק משלם].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...