Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםם זה המגבר שיש לי http://sizmedia.com/my.php?i=zz4hjmykyttz.jpg

עכשיו אין לי מושג מה רוב הדברים בתמונה אומרים כיוונתי את המגבר בערך לפי שמיע הייתי רוצה לדעת איך זה טוב מה כל מילה שם אומרת ומה הכי כדי

יש לי דאבל דין שמחובר לקידמיים

ומגבר מחובר לסאב של קיקר 400 RMS ורמקולים שש תשע 80 RMS

תודה

פורסם

אני יגיד את המשפט הבא בציניות לא כדי לפגוע חס וחלילה.

"תלמדני כל התורה כולה כשאני עומד על רגל אחת"

להתחיל להסביר מה זה קרוס אובר,איך הוא בא לידי ביטוי,ההשתלבות שלו עם הh.u.(המערכת) שלך,והכיוונים שלהם בחפיפה עם רמקולים אחרים והמגבר,מה זה גיין,איך לכוון אותו שלא יהיו עיוותים,שהכל יעבוד נכון זה כמו להסביר לך "בקצרה" איך באים ילדים לעולם :-D

זה הרבה חומר והדרך שבאמת הכי קלה בשבילך להבין את זה,היא פשוט לקרוא על זה וללמוד את זה.

לגבי מה הכי טוב ומה הכי כדאי,זה גם כן משהו שרק אחרי שתדע את תפקידם של הhpf,lpf,gain וכו',בשיתוף עם הרמקולים שלך,תדע לכוון את הכל כדי שיתאים למערכת שלך ולאיך שהכל עובד וחופף/נחפף עם השני.

כל מי שבעולם הזה של הסאונד מת שיגיע כבר היום שנוכל לכוון את מגבר x על גיין x..את הקרוס על x תדר ונקבל את המערכת המושלמת.

אבל זה לא הולך לקרות.לא בקרוב לפחות.:-D

איך אתה עם אנגלית?אני יכול לתת לך המון קישורים אם אתה מעוניין.

תבין גם שאני לא עונה תשובה יותר שימושית כי באמת שאין כזאת.אלו שאלות שקשה לענות עליהן מבלי שתדע את הבסיס.

שבת שלום!

פורסם

לפי הבחירה שלך בחיבורים למגבר אני מניח שלא ביצעת חיפוש טוב בפורום (סט אחורי מוגבר וקדמי מחובר לHU)

תעשה חיפוש קטן יש פה כמה מדריכים טובים.

לגבי כיוון המערכת, תוכל ללכת למתקין או לחלופין למצוא מישהו מהאזור שלך שמשתמצא בכיוונים.

בהצלחה

פורסם

חפש שרשור שלי שעדיין נמצא בתהליך כתיבה לפחות למשך החודש חודשיים הקרובים, שם השרשור

המדריך המלא לאודיופיל המתחיל.

תתחיל משם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף להמלצה של אדי , תקרא את המדריך לאודיופיל המתחיל , יש תשובות לכל מה ששאלת.

אם אין לך כוח לקרוא אז תיגש לבעל מקצוע.

2017 Type R

• תוכן חדש...