Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב קטן ומהנה ב-80k~

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בימים אלו אני שוקל אפשרויות לגבי החלפת הרכב הנוכחי (ישן, אמין אך מעט מאוס).

אני נוסע היום במסלול משולב בקצב של בערך 22k לשנה, והחלטתי להשקיע קצת יותר שנתית/חודשית בשביל שיהיה לי יותר נחמד בנהיגה (וגם כי הרכב הנוכחי הגיע ל160 ואני לא אוהב מוסכים).

אפשרות אחת היא ליסינג מהעבודה, אבל אחרי הרבה חישובים הבנתי שזה שלפחות במקרה שלי זה שקול כמעט לגמרי לקניית רכב חדש ומכירתו לאחר 3 שנים.

מצד שני, אם יכולתי לקנות רכב יד שנייה שהוא נחמד, אמין ולא יקר מדי ולחסוך 20k לעומת קניית רכב חדש זו אפשרות מעניינת.

חשבתי על משהו בסגנון פולו 2013 עם פחות מ40k, שראיתי שיש באזור ה80, וזה כיוון מעניין.

בעיקרון אני מוכן גם להשקיע קצת יותר/פחות (60-100) אם תהיה אופציה משתלמת יותר.

מה שאני לא מוכן להתפשר עליו הוא אמינות וחוויית נהיגה נחמדה לכל הפחות (ולכן מעדיף שלא לקחת פיקנטו או רכב בסגנון).

אשמח מאוד להצעות לדגמים רלוונטים או נקודות שרלוונטי במיוחד להתייחס אליהן לקנייה מסוג זה.

תודה מראש :)

פורסם

100 אלף ש"ח - כבר ניתן לקבל רכבים חדשים, הבנתי מחברי הפורום ששווה לשקול פיאט בראבו ויש דגם חזק ומשתלם.

אם היו לי 100 אלף ש"ח, הייתי מחפש A1 משומשת או קונה רנו קליאו חדשה 1.2 טורבו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

תודה על התגובה :)

בראבו - לא ראיתי דגמים ביד 2 עם קילומטראז' נמוך ונשמע שהיא צורכת יותר מדי דלק..

קליאו חדשה - ב108 אלף אני חושב שאני כבר מעדיף לקחת טויוטה יאריס היברדית (איך היא אגב?), אבל כרגע שתיהן לא מצדיקות את העלייה מאזור ה80 לדעתי

A1 - אופציה מעניינת אבל מרגיש לי שזה יהיה יותר מדי כסף על טיפולים... וגם רחוקה כמובן מה80

עריכה אחרונה על ידי nrgz
פורסם

ביקשת רכב מהנה, יאריס זה רכב משעמם, הקליאו יותר מתנהגת ויותר סוחבת.

אתה יכול גם לשקול קליאו כזאת מ2013, אני מאמין שהיא תכנס לך בתקציב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הקליאו נראה אפשרות מגניבה אחרי קצת קריאה, אבל לא מצאתי משומש בפחות מ100, ובמחיר הזה פולו ב80~ נשמעת עדיין עדיפה... (יש משהו שאני מפספס..?)

איך האיביזה לעומת שתיהן?

פורסם
הקליאו נראה אפשרות מגניבה אחרי קצת קריאה, אבל לא מצאתי משומש בפחות מ100, ובמחיר הזה פולו ב80~ נשמעת עדיין עדיפה... (יש משהו שאני מפספס..?)

איך האיביזה לעומת שתיהן?

כן אתה מפספס הרבה, הקליאו יותר מאובזרת, יותר מודרנית, יותר חזקה, יותר זולה באחזקה, אחריות ארוכה יותר, בנתיים הגיר הרובוטי שלה מציג אמינות עדיפה על הDSG7. עוד משהו?

פורסם
כן אתה מפספס הרבה, הקליאו יותר מאובזרת, יותר מודרנית, יותר חזקה, יותר זולה באחזקה, אחריות ארוכה יותר, בנתיים הגיר הרובוטי שלה מציג אמינות עדיפה על הDSG7. עוד משהו?

אוקי אלה נקודות טובות תכלס...

מה לגבי 208 אוטומטית? (כל בוקר יש לי לפחות 10 דקות סשן של פקקים ולפעמים גם בערב, אז נראה לי שאני מעדיף להימנע מזה)

פורסם

הגיר האוטומטי די מסרס את הרכב ומדובר בגיר אוטומטי מיושן ולא חסכוני במיוחד.

פורסם
הגיר האוטומטי די מסרס את הרכב ומדובר בגיר אוטומטי מיושן ולא חסכוני במיוחד.

יש רק את גרסת ה82 כ"ס בידני בסביבות המחיר שאני מחפש... :\

מה עם איביזה/פיאסטה? (השמות שלהם גם עולים בכתבות שאני קורא)

פורסם

איביזה מוצפת בשוק, לא מתלהב מהרכב הזה בכלל, גם גיר DSG7 שאמינותו בספק (למרות שאומרים שתיקנו, אני לא הייתי קונה רכב כזה יד שניה), חוץ מזה שהבטיחות נמוכה יחסית למתחרות.

פיאסטה נחמדה, אבל ה1.6 היא גם רובוטית, ולא חזקה במיוחד.

פורסם

הייתי לוקח את היונדאי I20,גיר פלנטרי פשוט,מאוד אמינה.

מזדה 2 חדשה 0 ק"מ יד 1:

http://www.motori.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_2_-_2015/22

רכב זריז,אמין ובמחיר טוב.

הרובוטי של פורד לדעתי עדיין לא נעים בעיר ומורגשת השהייה שמאפיינת גיר חד מצמדי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה לגבי 208 אוטומטית? (כל בוקר יש לי לפחות 10 דקות סשן של פקקים ולפעמים גם בערב, אז נראה לי שאני מעדיף להימנע מזה)

ההחלטה היא שלך, אבל 10 דקות של פקקים, גם אם פעמיים ביום, ממש זניחה כאשר אתה נוסע 22K בשנה. החיסכון שתקבל בצריכת דלק שווה את המעבר לגיר ידני.

פורסם

בפועל יש ימים גם עם 30 דקות פקקים, אבל בכל מקרה נראה שזה פחות רלוונטי כי 208 ידני עם מנוע לא פח אין ביד2...

יש עוד מקום טוב לחפש בו חוץ מיד2 אגב?

מזדה 2- לפחות לפי המפרט הטכני נשמע אוטו בינוני ביותר ולא נחמד לנהיגה...

פורסם

לפי מפרט לא פוסלים,תנסה אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...