Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש תקציב עד 145K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכב נכתב כאן לא פעם, לא ניתן לדעת מה יהיה ערכה של מכונית מסוימת בעתיד. בוודאי שלא על מכונית חדשה לגמרי כמו פיג'ו 308 שפרט לשמה אין קשר בינה ובין קודמתה.

פורסם

זה אכן רכב חדש לחלוטין. אבל סביר להניח שהתדמית הרעה לא תועיל גם לנוכחית. הרבה יותר קל לשפר את הרכב מאשר את השם שלו. גם אם לא בצדק.

אבות אכלו בוסר...

פורסם
דווקא התדמית של הנוכחית מצויינת.

אולי אצל חובבי ועיתונאי רכב.

האזרח הפשוט חושב עדיין שזו פיז'ו בעייתית, ומרחם על מי שנוהג בה.

לא משקמים תדמית ביום אחד.

פורסם

אז אולי הגיע הזמן שגם כאן בפורום ננסה להפגין קצת הבנה ולהסביר להדיוט ש-308 החדשה למשל היא מכונית שונה לחלוטין ללא קשר לדגם הקודם. הרי בדיוק לשם כך קיים הפורום.

השוק (או יצחק לוי :twisted:) כבר יעשה את שלו. אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם

אהלן חברים,

אני קורא פסיבי מזו תקופה של כמה שנים והפורום שימש עבורי כר פורה בעיקר בתחום הדיטיילינג.

היום עשיתי את הצעד ונרשמתי לאתר וזו הודעתי הראשונה.

אז ראשית שלום לכולם.

שנית אני ממליץ בחום לגשת לכמה שיותר סוכנויות רכב ולנסות לקחת לנסיעות מבחן את מגוון הדגמים שהוצעו לך פה.

ממליץ בחום לבדוק את המאזדה ספיריט החדשה בהחלט נותנת פייט להרבה מתחרות בקטגוריה וגם מעליה עם תוספת של אמינות יפנית.

נכון שכמו כל דבר בחיים יש פלוסים ומינוסים לכל חברה, אבל מנסיון אישי לאחרונה עם הדגם הנ"ל אני חייב לציין שהתרשמתי עמוקות מהיכולות וטיב המכונה הזו.

בהצלחה וחיפוש נעים.

• תוכן חדש...