Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

10968825_10202764184459386_714940234_o.jpg

המליצו לי להחליף את הברגים האלו כי הם ארוכים מדי וזה יכול להיות מסוכן (הם בולטים החוצה מהג'אנט)

מה הדרך הכי משתלמת קודם כל מבחינה בטיחותית ואז מבחינה כלכלית? ללכת למוסך להחליף אותם לקצרים יותר? לנסר אותם?

מה העלות המשוערת לדעתכם? ואיך הייתם פועלים?

מנהלים סליחה התבלבלתי בגלל שהיו פתוחות אצלי המון לשוניות :oops:

נא להעביר לפורום טכני בבקשה.

עריכה אחרונה על ידי matanff

פורסם

מי החכמולוג ששם כאלה גוז'ונים ארוכים? ניתן להחליף גז'ונים. עלותו של גוז'ון הוא סביב ה 20 ש"ח. העבודה במוסך יכולה לנוע סביב ה 200 ש"ח. ניתן לביצוע גם בצורה עצמאית אך רוב הסיכויים שתיאלץ לפרק את הנאבה ולעבוד עליה בחוץ.

פורסם

האם פנצ'ריות/צמיגיות מחזיקות בגז'ונים בדרך כלל?

או שבכלל כדאי להזמין מאיביי?

החכמולוג אני מניח זה אחד הבעלים הקודמים של הרכב..

פורסם

זה מידות סטנדרתיות ומתאים לכל רכב? או שצריך לחפש משהו ספציפית לרכב שלי?

אני בצבא ולא ממהר, אם איביי יחסוך לי משמעותית אני אזמין משם.

פורסם
כל דגם זה משהו אחר וחבל להזמין מאייבי.

אגב מאיפה הגיע הגוזו'נים האלו לרכב שלך?

שוב, הרכב עבר פרויקט מסוים אצל הבעלים הקודם, מאמין שממנו.. בכל מקרה האם באמת כדאי לקצר וזהו? איפה יש מקום שיעשה את זה בצורה סימטרית ?

פורסם
שוב, הרכב עבר פרויקט מסוים אצל הבעלים הקודם, מאמין שממנו.. בכל מקרה האם באמת כדאי לקצר וזהו? איפה יש מקום שיעשה את זה בצורה סימטרית ?

ברגע שאתה סוגר את הברגים עד הסוף, וחותך משאיר5 ס''מ בכל בורג, זה כבר לא משנה כמה, אבל קודם שהמומחים יאשרו את זה, שאין כאן בעיה בטיחותית, כל דיסק יעשה את העבודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מי החכמולוג ששם כאלה גוז'ונים ארוכים?

מי שרוצה לשים ספייסרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...