Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפה. אז עכשיו מאחורה היא נראית כמו גולף...

+1

זו היתה המחשבה הראשונה שלי, החליפו העתק של פולו בהעתק של גולף.

אני עדיין הכי אוהב את הסדרה 1 המקורית - אחרי שנהגתי כמה אלפי ק"מ בכזו באירופה, בכלל התאהבתי.

פורסם

ראיתי כמה תגובות שמתייחסות לזה שעכשיו מאחורה היא נראית כמו גולף.

באמת שניסיתי, אבל לא הבנתי מה בדיוק גולף פה? עצם העובדה שהפנס ממשיך לדלת תא המטען?

BMW-1-Series_3-door_2016_800x600_wallpaper_10.jpgtext1_golf.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

צודק, הגולף נראית יותר טוב.

מה קורה במחלקת העיצוב של BMW? כשאני משלם על מוצר פרימיום, אני מצפה שישקיעו בעיצוב. לא נראה לי שיש דגם של BMW מהעשר השנים האחרונות ( אולי פרט ל M6 ) , שגם בעוד 30 שנים יהיה רכב אספנות נחשק ובעל עיצוב אלמותי.

הם כולם וולגרים, מנופחים, בעלי צלליות מוזרות ולא מעבירים שום תחושה נחשקת.

פורסם

לא מבין על מה אתם מתווכחים בכלל. אי אפשר להתווכח על עיצוב! אחד אוהב, השני לא. זהו. תסלחו לי אבל זה ויכוח מפגר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

באמת? על איזה קונצנזוס אתה מדבר? אני לא שמעתי עד היום בן אדם אחד שחושב שהסדרה 4 מכוערת. להיפך. אני שומע המון אנשים שאומרים שזה אחת המכוניות היפות שמסתובבות היום על הכביש.

כבר הרסתי לך את הקונצנזוס שלך.

אתה יכול לקבוע שאני טועה? אתה לא יכול. למה? כי זה עניין של טעם!

אני חוזר, ויכוח על עיצוב, הוא ויכוח מפגר. שום קונצנזוס ושום נעליים.

Always go sideways

פורסם

הלוואי עלי העיצובים האלו. Oh, wait..

ברצינות, תפסיק להביך את עצמך. אם היה קונצנזוס סביב זה שהעיצובים של BMW

הם כולם וולגרים, מנופחים, בעלי צלליות מוזרות ולא מעבירים שום תחושה נחשקת

, כנראה שהחברה לא הייתה במצב טוב.

לענייננו, מדובר במכוניות מרהיבות, שהעין חושקת בהן לא פחות משהיד מבקשת למשש אותן, משהגוף רצונו להיחבק במושבים העוטפים שלהן ומשגאוות הבעלות מעוניינת לשים את ה-FOB שלהן על מחזיק המפתחות. תענוג לשבת בהן, עוד יותר לנסוע בהן ובוודאי לנהוג בהן.

:idea:
פורסם

להגיד שהן יפות זה להיות מסונוור מהסמל. נכון הן איכותיות, נכון הם נוסעות מעולה, נכון המנועים לא פחות ממדהימים. אבל זה לא משנה את העובדה שהעיצוב לא מוצלח במיוחד.

זו דעתי.

פורסם

סדרה 1 ודגמי ה X מהווים חריג בנוף העיצובי של ב.מ.וו, ששומרת על קו עיצובי מובחן מאז שהוצגו דגמי "הסדרה החדשה" ב 62', ולכן עיצובן שנוי במחלוקת.

לוח המחוונים והנדסת האנוש היו, לפחות ב 40 שנה האחרונות, מופת ראוי לחיקוי, וחבל שדווקא כאן ב.מ.וו כשלה, לפחות בדגמי סדרה 7 של תחילת שנות ה 2000.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

תמונות נוספות להמחשת ההבדלים של מתיחת הפנים, שלטעמי היא יותר ממוצלחת;

http://www.bmwblog.com/2015/01/16/photo-comparison-bmw-1-series-facelift-vs-pre-facelift/

צריך לפתוח את הקישור הזה בגוגל כרום.

ועדיין מאותו אתר, תמונות ראשונות של M135i, הלקוחות מפרוספקט של ב.מ.וו שמופיע באתר הגרמני של החברה(תמונות של דגם זה, להבדיל מה-M פאקט, לא פורסמו בשום מקום). לטעמי הוא נראה נהדר, גם בצבע הזה;

http://www.bmwblog.com/2015/01/16/2015-bmw-m135i-looks-great-valencia-orange/

ונקודה מעניינת נוספת, הקשורה ל-M135i; המכונית קיבלה גם את ההגה המשופר מה-M235i, לעומת ההגה בעל יחס ההעברה המשתנה טרום מתיחת הפנים.

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

דווקא לטעמי הדור האחרון של סדרות 3, 5, ו-7 הוא מהמם ויותר יפה מכל האאודי המתחרות, וה-5 גם יותר יפה מה-e class.

פורסם
להגיד שהן יפות זה להיות מסונוור מהסמל. נכון הן איכותיות, נכון הם נוסעות מעולה, נכון המנועים לא פחות ממדהימים. אבל זה לא משנה את העובדה שהעיצוב לא מוצלח במיוחד.

זו דעתי.

כשאתה אומר שזו דעתך, זה מקובל. אף אחד לא יכול להתווכח עם זה שאתה חושב שמשהו יפה או מכוער.

זה שונה מאוד מהמילה קונצנזוס.

אני לא מסכים עם הקביעה שאנשים מתעוורים מהסמל. לפחות לא באופן גורף. אני בטוח שיש אנשים שמתעוורים מסמל, לאו דווקא בהקשר של רכב. אני פשוט לא חושב שזה מה שגורם לבן אדם לחוות את דעתו בעניין עיצוב של מוצר כלשהו.

גם כאן אני בטוח שיש חריגים, אבל שוב, כל אחד זכאי לדעתו, בטח כשמדובר בעניין סובייקטיבי כמו עיצוב.

Always go sideways

• תוכן חדש...