Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרונט בסדר, אבל הרסו את החלק האחורי שדווקא אהבתי. כלומר, בm135 אהבתי, האחרות נראות קצת אנמיות וחסרות פרופורציה בלי הבאדיקיט.

העיצוב של ב.מ.וו היום די לרוחי, למעט הX4 שנראה כמו גרסה מכוערת של X6 בשביל להצדיק את קיום האח הגדול. ה2, 3, 4 ו6 יפות בהחלט, הX5\X6 וה7 מרשימים - אם לא יפים - כמו שהם צריכים להיות ורק הג'יפים הקטנים יותר שלהם מכוערים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור אחד שלא אוהב בימריות מי יודע מה-

שיחקו אותה, הייתי רואה עצמי קונה אותה.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
להגיד שהן יפות זה להיות מסונוור מהסמל. נכון הן איכותיות, נכון הם נוסעות מעולה, נכון המנועים לא פחות ממדהימים. אבל זה לא משנה את העובדה שהעיצוב לא מוצלח במיוחד.

זו דעתי.

מה הקשר לסמל?!.

ב.מ.וו מייצרים את הרכבים ברמה הגבוהה ביותר שיש,על זה אין עוררין,אתה יכול לאהוב או לאהוב עיצוב,אבל אתה הפכת את העיצובים שלהם למקררים של טויוטה..

פורסם (נערך)
דווקא לטעמי הדור האחרון של סדרות 3, 5, ו-7 הוא מהמם ויותר יפה מכל האאודי המתחרות, וה-5 גם יותר יפה מה-e class.

מסכים איתך למעט A5 שלדעתי יפה יותר מכל ההיצע של במוו ( אולי סדרה 6 מרשימה יותר אבל לא בנוק אאוט).

בנוסף אני לא אוהב בכלל את העיצוב של מרצדס אלא אם זו סדרת ה SL-R/K/S.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

גם ה5 יפה מאוד לדעתי. במיוחד בגרסאות הספורטיביות, מה שב.מ.וו, בדור הזה של הליין, עושה בצורה רבת טעם והגיונית (למעט אולי הX-ים).האודי משעממות להחריד (והTT החדשה בנאלית), והמרצדס - למעט הA - נראות כאילו שלקחו עיצוב טוב, השרו אותו בחומצה והוציאו מעין blob. נכון לCLA, CLS, והC החדשה.בקיצור, הבווארים עושים את זה נכון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)

אין קונצנזוס, בבעלותי כאלו, אחת רגילה ואחת M. אוהב את שתיהן, הרגילה מובן מעט לא כל כך יפה מקדימה ויותר חזרזירית, אך הM יותר יפה מהחדשה (לטעמי). הF20 החדשה משלבת פנסים חלביים של סדרה 2 (מזכיר לי עיצובים יפניים מהם אני סולד) והעיצוב האחורי פשוט גרוע (מזכיר גולף).

בכל אופן, שתיהן הנעה אחורית, מאובזרות היטב, חזקות מאוד (האובססיה למספר כוחות הסוס באשכול גורמת לי לפקפק ברמת הידע הטכני של החברים, במיוחד במנועים כאלו), חסכוניות מאוד, כיפיות מאוד לנהיגה ועוד.

מכל הנסיונות של BMW לייצר סדרה אחת יש לי 2 אהובות, הBMW סדרה 1 הראשונה E87 בתצורה רגילה וכמובן הF20 בתצורת הM.

הבשורות הרעות הנוספות הן: דלק מוטורס ימשיכו לייבא את ה116i (כאשר כעת הECU אף מוגבל יותר ומופחת גדישה) אך המחיר יעלה.

ה118i תהיה בעצם ה116i הנוכחית וה116i שנמכרת היום בארץ תהיה בעצם ה114i שעדין לא נמכרת פה.

כמובן הפרסומת מלאה בקיטים של M, ג'אנטים, פנסי קסנון ועוד. זכרו שאתם מקבלים את ה116i ערומה לחלוטין דרך "דלק מוטורס".

אין קסנון, אין ג'נאטים ואין שום קיט.

מה שאומר שרוכשי סדרה 1 מעתה לא רק ישלמו הרבה יותר כסף אך גם יקבלו פחות תמורה.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

לא ברור לי מקור המידע שלך ועד כמה הוא מדויק.

אני נמצא בתחילתו של תהליך להחלפת הרכב השני בבית, אחת המועמדות המובילות היא ה- 118 מתוחת פנים, כל הניסיונות שלי לקבל פרטים הותירו אותי עם סימני שאלה וללא תשובות סגורות.

גם החלשות היורו איננה תומכת בטענות שלך - נחכה ונראה.

פורסם
לא ברור לי מקור המידע שלך ועד כמה הוא מדויק.

אני נמצא בתחילתו של תהליך להחלפת הרכב השני בבית, אחת המועמדות המובילות היא ה- 118 מתוחת פנים, כל הניסיונות שלי לקבל פרטים הותירו אותי עם סימני שאלה וללא תשובות סגורות.

גם החלשות היורו איננה תומכת בטענות שלך - נחכה ונראה.

גם החלשות חבית נפט ב50% לא תמכה בטענות של ביבי והומרה להנחה של כ10% בדלק, אז מה?

אתה חושב שהמנהלים ביבואניות הישראליות יושבים בחדר ורק מחכים שמחיר היורו ירד כדי שהם יוכלו להוריד את המחיר של הרכב?

זה כל הקסם. 95% מהאנשים שקונים רכב חדש - אין להם מושג מה זה יורו\יין\דרכמה ומה הקשר לרכב שלהם ואת זה היבואניות מנצלות היטב, כבר 66 שנים.

תחשוב על היבואן. אם כל הקהל שלו יודע שהמחיר הוא 100,000 והמכירות שלו טובות (והן טובות מאוד), היורו יורד ב10%, אז הוא לא יתפנק בעוד 10% רווח במקום לתת הנחה של 10% ולהעלות את המכירות ב1% בלי ההתחשבות בפגיעה במוניטין היוקרתיות עקב ירידת מחיר?

העניין הוא פשוט. BMW בתור מותג אינה יכולה לרדת מתחת לרמת מחיר מסוימת, ככל הנראה מדובר על כמה עשרות אחוזים מעל גולף (אני מניח שזה המדד). זה לא משנה מה הם מספקים, הם פשוט לא יכולים לרדת מרף מסוים של מחיר - כדי לשמור על המותג כמובדל מאחרים.

פורסם

מחיר הדלק במשאבה הקרובה לביתך מורכב ממספר רכיבים. מחיר הנפט בחו"ל הוא רק אחד מהם. יחד עם זאת, החלשות היורו כן תשפיע לטובה, בסופו של דבר, על מחירי מכוניות אשר נרכשות במטבע זה.

מעבר לכך, ישנם מנועים חדשים ושמות חדשים, זה רק מספר.

אני רק לא מצליח להבין מאיפה אתה יודע שהמחיר יעלה והאבזור ירד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
דורקי, מתי החלפת את הלקסוס בסדרה 4? יכול להיות שממש לפני שבועיים בחיפה..? תתחדש, אוטו מדהים.

לפני שבועיים כן, חיפה ממש לא...

העניין הוא פשוט. BMW בתור מותג אינה יכולה לרדת מתחת לרמת מחיר מסוימת, ככל הנראה מדובר על כמה עשרות אחוזים מעל גולף (אני מניח שזה המדד). זה לא משנה מה הם מספקים, הם פשוט לא יכולים לרדת מרף מסוים של מחיר - כדי לשמור על המותג כמובדל מאחרים.

בקיצור, אין לך שמץ של מושג ומדובר בספקולציות על ספקולציות.

פורסם

הבשורות הרעות הנוספות הן: דלק מוטורס ימשיכו לייבא את ה116i (כאשר כעת הECU אף מוגבל יותר ומופחת גדישה) אך המחיר יעלה.

ה118i תהיה בעצם ה116i הנוכחית וה116i שנמכרת היום בארץ תהיה בעצם ה114i שעדין לא נמכרת פה.

כמובן הפרסומת מלאה בקיטים של M, ג'אנטים, פנסי קסנון ועוד. זכרו שאתם מקבלים את ה116i ערומה לחלוטין דרך "דלק מוטורס".

אין קסנון, אין ג'נאטים ואין שום קיט.

אולי כשיושבים בהונג קונג נדמה שהכל כאן שחור, אך יש גם הפתעות :lol:

דווקא התנהלות דלק מוטורס עם ב.מ.וו ראויה להערכה. האיבזור הבסיסי מכובד, המחירים הגונים יחסית וישנה גמישות להזמנת חבילות/תוספות ככל אשר תחפוץ.

לא מכבר הוצעה ה-M ספורט פאקט לסדרות 1 ו-3 ללא תוספת תשלום (החבילה שווה כ-2500 יורו באירופה), בצעד שיווקי שראוי להערכה.

ולעניין כל מה שכתבת על 116i מוחלשת, עשית סלט לא ברור מהכל :roll:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

דווקא התנהלות דלק מוטורס עם ב.מ.וו ראויה להערכה. האיבזור הבסיסי מכובד, המחירים הגונים יחסית וישנה גמישות להזמנת חבילות/תוספות ככל אשר תחפוץ.

מחזק. באודי עשו טובה שהתייחסו אלי, שאלו אותי שאלות פרטיות לגבי מקום המגורים והרכב ממנו אני משדרג (על מנך להעריך סיכויי רכישה) וסירבו לנסיעת מבחן לפני הגעה לאולם על מנת להראות רצינות. כמו כן, התמחור שלהם לא טוב. רמות האבזור הבסיסי נמוכות והגבוהות נמכרות תמורה לפרמייה שמנה.

ב-BMW המצב היה הפוך: השרות בגובה העיניים, ענייני, נעים ונותן תחושה מזמינה. רמות האבזור הבסיסי מכובדות. יופי!

מה המצב במרצדס ביחס לשתי אלו?

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם
אולי כשיושבים בהונג קונג נדמה שהכל כאן שחור, אך יש גם הפתעות :lol:

לא מכבר הוצעה ה-M ספורט פאקט לסדרות 1 ו-3 ללא תוספת תשלום (החבילה שווה כ-2500 יורו באירופה), בצעד שיווקי שראוי להערכה.

ולעניין כל מה שכתבת על 116i מוחלשת, עשית סלט לא ברור מהכל :roll:.

המחיר אחרי מיקוח שהציעו לי בישראל על המבצע (M) הוא 14 אלף ש"ח יותר מהמחיר הרגיל.

זה עדין יותר טוב מ30 אלף ש"ח תוספת שהם רצו על הקיט M לפני כמה שנים, אבל זה לא בחינם.

בכל אופן, אני אעשה קצת סדר: בישראל מוכרים היום 116i ו 118i. באירופה מוכרים 114i, 116i, 118i ועוד כמה דגמים.

הגרסה של 116i תהיה מעתה 118i והגרסה של 114i תהיה מעתה ה116i.

מה שאומר שבארץ ימכרו את ה116i כגרסת בסיס, זו תהיה חלשה מה116i הנוכחית.

זו ירידה בכח וברמה - אך המחיר לא יכול לרדת, כי אסור להם למכור בהפרש גבוה מידי ממכוניות יותר עממיות כמו גולף - הסיבה היא מיתוג.

מסקנה: הדגם הבסיסי יהיה חלש יותר ובאותו מחיר לפחות או יותר גבוה. מהנסיון שלי, זה יהיה יותר גבוה ככל הנראה בעוד 5 אלף ש"ח כתירוץ לתוספת אבזור מינימלית (בטח כל מיני הדגשות פלסטיק\קרום למיניהן).

אני אשמח אם נעקוב אחרי המחיר ונדביק אותו בשרשור כשיתקבל.

• תוכן חדש...