Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוכמת ההמונים של דה מרקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
חוכמת ההמונים נשמעת במקרה הזו כמו חוכמת אנשי הליסינג ויחסי הציבור.

בדיוק. הכתבה מסריחה מפרסום ויח"צ.

אסטרה והיונדאי במקומות 1-2, אבל קורולה במקום 4? אני לא קונה את זה (no pun intended).

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני דווקא ממש לא רואה שזו כתבה מוזמנת. אני חושב שהיא פשוט מסתמכת על נתונים חסרי משמעות. בערך כמו לשאול 30000 איש מהו לדעתם גילו של היקום, ואז לקבוע: "הציבור קבע! היקום בן 67 מיליון שנה בלבד! מדענים טוענים שהוא בן 14 מיליארד שנה אבל הציבור הוא זה שמשתמש ביקום ביום-יום ולכן דעתו חשובה יותר".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שני הסנט שלי:

1. סחירות ואמינות ראשונות, כמובן.

2. פסקה מהכתבה: "ועוד משהו לסיכום: למדנו הרבה מחוכמת ההמונים, בעיקר שהטעם שלנו לא תמיד משקף את דעת הקהל. אנו מנסים לבחון מכוניות ביסודיות, ולבדוק את צריכת הדלק, הנוחות והתאוצות. בכל הנוגע לצריכת דלק ולאמינות אנחנו אוספים נתונים מהישראל ומהעולם. אלא שדעות המשתמשים ביומיום חשובה יותר. אתם אלה שנוהגים במכונית". ותרגום שלי: "למדנו שההמון מטומטם, אבל החלטנו בכל זאת ללקק לו כי הוא זה שקונה את העיתון".

תיקנתי לך.

אני דווקא ממש לא רואה שזו כתבה מוזמנת. אני חושב שהיא פשוט מסתמכת על נתונים חסרי משמעות. בערך כמו לשאול 30000 איש מהו לדעתם גילו של היקום, ואז לקבוע: "הציבור קבע! היקום בן 67 מיליון שנה בלבד! מדענים טוענים שהוא בן 14 מיליארד שנה אבל הציבור הוא זה שמשתמש ביקום ביום-יום ולכן דעתו חשובה יותר".

כבר כתבתי קודם - לא מדובר במדגם שמייצג משהו, אלא המי שענה לשאלון. אן לדעת את מי העונים מייצגים ועל מה הם מסתמכים. לא מדובר בפני, נניח, לבעלי מאזדה 3 דגם 2012 בשאלות על הרכב שבידם, אלא בפניה כללית לקהל, וכיון שהעונים אנונימיים אין לסקר שום בסיס סטטיסטי אמין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...