Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נרכשה S63 AMG ב2.3 מליון ש"ח בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מדהים..

ירידת ערך כל חודש ברכב הזה שוות ערך לקורולה חדשה:lol:

שאפו..

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד, אנחנו בדרך להיות רוסיה - עם מכוניות על מפוארות מצד אחד, וקקמייקות מיני וסופר מיני (שבהן עשו טובה ששמו גלגלים) מצד שני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא הבנתי את הטענה שלך לגבי עשר האצבעות.

אתה לא מקנא בבן אדם שיש לו את האמצעים לקנות רכב ביותר משני מיליון שקלים?

ציינתי שאם הוא עשה את הונו בצורה ישרה ובזעת אפו אזי שמגיע לו להנות מהכסף. כנ"ל אם הוא ירש אותו מסבא עשיר.

הכל הולך אלא אם הכסף נעשה במרמה או ע"י גרימת נזק או סבל כזה או אחר לאחרים.

את האצבעות אתה הבאת, כסף כשר, גם חוקית, גם מוסרית, הוא כמעט תנאי מובן מאליו, השאלה אם מישהו חפר במשך שנים עד שמצא זהב, או המציא תעלול טכנולוגי מזהיר, או סיכן את מעט כספו בכדי להשיג הרבה מאותו דבר, או סתם ישב והמתין בנחת למות דודו הזקן והעשיר ובמיוחד הערירי, היא שאינה רלבנטית לטעמי ומסתבר שגם לטעמך, הגם שמעט באיחור. לענין הקינאה, היא בכלל לא שייכת לכאן, גם לא רואה טעם רב באמירה שלא, אני בהחלט מזהה אפשרות של פיקפוק בתגובה. אולי רק ראוי להזכיר שגם מר בוזגלו החביב ציין שהוא מודע לקיומם של עשירים מופלגים שאין להן ענין מיוחד בדבר הזה שעולה המון ועיקר מהות קיומו היא הצהרה. בכל מקרה בהחלט מרשים מאוד האוטו הזה וסביר שגם מאוד מהנה, לפחות עד שמתרגלים והצרה הכי גדולה היא שזה קורה צ'יק צ'אק.

פורסם

בן אדם חביב, כל הכבוד לו. הוא אחד שתורם ועוזר להמון אנשים.

הוא איש מאד נחמד, הוא אוהב רכבים, בעיקר מרצדס-בנץ.

שיתחדש ויהנה מכל רגע ורגע.:-)

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

אני אישית לא מבין איך אדם רצה להיחשף כך שכל המדינה תראה שיש לו רכב כזה וכמה הוא שילם עליו. האם הוא אינו פוחד מאנשים רעים עם עין צרה? ולא רק, יש אנשים שיכולים לקחת את זה לאזורים לא טובים ולנסות להזיק לו או לשדוד אותו או אלוהים יודע מה. אני לא מבין את זה. ההיפך, לדעתי צריך במקרה כזה לשמור על פרטיות ולא להיחשף בעיני הרבים.

בכל אופן, מכונה מדהימה! שיהיה לבריאות.

פורסם
לענין הקינאה, היא בכלל לא שייכת לכאן, גם לא רואה טעם רב באמירה שלא, אני בהחלט מזהה אפשרות של פיקפוק בתגובה.

קנאה זה יצר טבעי של האדם,

אם זה בא ממקום טוב ומפרגן אין שום בעיה עם זה.

יש אנשים שיכולים לקחת את זה לאזורים לא טובים ולנסות להזיק לו או לשדוד אותו או אלוהים יודע מה.

אתה היית שודד בחור בשם בוזגלו שנוסע במרצדס?

אני לא מכיר אותו באופן אישי אבל תהיה בטוח שהבחור פיתח אי אילו קשרים עם הרבה חבר'ה במהלך פעילותו העיסקית.

אין לו מה לפחד בוא נגיד.

פורסם

לא מכיר אותו אבל יש אנשים עם רכבים סופר יקרים שכן, אנשים מסוימים יכולים לסמן אותם כמטרה.

כל אדם עשיר הוא בעל קשרים עם העולם התחתון? ממש לא.

בכל אופן אני לא הייתי מפרסם את עצמי בפרהסיה. אבל כל אדם עושה מה שטוב לו.

פורסם

רכב מדהים בכל קנה מידה שלמעשה מייבך בלי אי אלו תוספות.

שבוע הבא נמתין לכותרת ב"פורום שיפורים".קניתי מרצדס s65 וחסר לי כוח,איזה צ'יפ אני יכול לשים באוטו?? [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לא מכיר אותו אבל יש אנשים עם רכבים סופר יקרים שכן, אנשים מסוימים יכולים לסמן אותם כמטרה.

כל אדם עשיר הוא בעל קשרים עם העולם התחתון? ממש לא.

בכל אופן אני לא הייתי מפרסם את עצמי בפרהסיה. אבל כל אדם עושה מה שטוב לו.

קוראים לו בוזגלו, והוא נוסע במרצדס של 2 מיליון שקל, מתאים את האוטו בבוקר לפי הצבע תחתונים. לא, לא ישדדו או יאיימו על הבנאדם הזה, אין להרבה אנשים מספיק ביצים,לפחות לא אנשים שפויים, כי בנאדם עם האמצעים לרכוש דברים כאלה, יש לו האמצעים להעלים אנשים שמאיימים עליו כאילו לא היו מעולם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הו, נהדר. אז בנאדם שעשה את כספו ביושר בהכרח מקושר לארגוני פשע, רק משום שיש לו הרבה כסף? :| מה זאת החשיבה המארקסיסטית הזו?

וזה שקוראים לו בוזגלו... אז מה? למי לעזאזל אכפת? איך זה קושר אותו לכל מיני כוחות אפלים ששומרים לו על הרכב/מעלימים אנשים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איזה פוסט חשוך.

לא מכיר את הבנאדם, 2 דברים בלבד אני יודע לגביו-

1.הוא התעשר מספיק כדי לאפשר לעצמו כל מיני צעצועים נחשקים

2.יש לו טעם לא רע במכוניות

זכותו להחליט אם בא לו להחשף או לא, לפי החשיפה של מרצדס ואנשיה בכתבה בכלל לא בטוח שרוכש המכונית הוא זה שהזמין את הכתבה, סביר להניח שמרצדס הזמינו את הכתבה בהסכמתו.

מה רצתם להפוך אותו לבעל קשרים בעולם תחתון, כן מפחד או לא מפחד, יכול להעלים אנשים ועוד שלל פנטזיות.

אין סיכוי שבסה"כ מדובר בבנאדם עם יכולות כלכליות שנהנה מהכסף שלו בין היתר בבניית אוסף "צנוע" של מכוניות?

מה שכן, עצם זה שהוא לא חושש להחשף בטלויזיה עם הרכב- כנראה שיש לו רואה חשבון מעולה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...