Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נרכשה S63 AMG ב2.3 מליון ש"ח בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ינעל שורלוק! איזה רכב, אבל אין לי מושג מי הבן אדם, כמו כן שאפו וכל הכבוד לו, כיף לראות אנשים עם טעם טוב

עכשיו אתה יודע.

כן, כמו ש-FF זה סטיישן...

הלו, FF זה האצ'בק.

פורסם
אין מילים, איזה אוסף מרשים! הבנאדם הוציא על מכוניות מיליונים על גבי מיליונים!

ינעל ראבק מערכת בלמים קרמית בשווי 85K?! זה מחיר של רכב סופר מיני חדש!

מעניין אותי איזו עמלה עשה סוכן המכירות שטיפל בו בכלמוביל...

בכל מקרה, אם הוא עשה את הונו בעשר אצבעותיו, לא נותר לי אלא לקנא בו ולפרגן לו.

פחות לענין האוטו, יותר לענין של עשר האצבעות, למה זה משנה אם הוא עבד קשה והוא גם מוכשר וחריף כשד, או שסתם התמזל מזלו להיות יורש עשיר, גם לענין הפירגון, ודאי לענין הקינאה, קצת לא ברור לי הענין הזה, שכמעט תמיד חוזר על עצמו כשאנחנו נתקלים במישהו שהחליט לקנות משהו שהוא בעיקר פומפוזי ובמיוחד יקר לאללה.

פורסם

באמת אי אפשר לא לפרגן לבן אדם בארץ על אוטו כזה, אבל תחשבו על כותרת אחרת לנושא:

"תרם מיליון שקל למדינת ישראל" :roll:

פורסם
פחות לענין האוטו, יותר לענין של עשר האצבעות, למה זה משנה אם הוא עבד קשה והוא גם מוכשר וחריף כשד, או שסתם התמזל מזלו להיות יורש עשיר, גם לענין הפירגון, ודאי לענין הקינאה, קצת לא ברור לי הענין הזה, שכמעט תמיד חוזר על עצמו כשאנחנו נתקלים במישהו שהחליט לקנות משהו שהוא בעיקר פומפוזי ובמיוחד יקר לאללה.

לא הבנתי את הטענה שלך לגבי עשר האצבעות.

אתה לא מקנא בבן אדם שיש לו את האמצעים לקנות רכב ביותר משני מיליון שקלים?

ציינתי שאם הוא עשה את הונו בצורה ישרה ובזעת אפו אזי שמגיע לו להנות מהכסף. כנ"ל אם הוא ירש אותו מסבא עשיר.

הכל הולך אלא אם הכסף נעשה במרמה או ע"י גרימת נזק או סבל כזה או אחר לאחרים.

פורסם (נערך)

יצא לי לנהוג על S63 בארץ. אמנם לא כזה שנרכש בארץ אלא ייבוא אישי לפני כשנה לערך...

רכב מטורף. אין לי דרך אחרת לתאר אותו.

שיתחדש הבעלים.

עריכה אחרונה על ידי MaoRЯ
פורסם

קודם כל תיקון טעות חברים. מדובר ב- S65 AMG ולא S63. אנא תקנו את הכותרת.

הרכב שתמיד חלמתי עליו, ה- S קלאס (לווא דווקא גרסאות ה- AMG).

מעניין איך צ'יפרו את האיש שחתום על מכירת הרכב הזה.

שלומי.

פורסם

הלו, FF זה האצ'בק.

לא נכון, היא סטיישן-קופה - מה שנקרא "שוטינג ברייק".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מעניין איך צ'יפרו את האיש שחתום על מכירת הרכב הזה.

קשה לי להאמין שהיה צריך כושר שכנוע מטורף. אני בטוח שמר בוזגלו ידע בדיוק מה הוא רצה להזמין כשהוא נכנס לסוכנות , לפקיד נשאר רק למלא טופס. במקסימום הוא ייעץ לו על חבילות אבזור נוספות אבל אני לא רואה מצב שמר בוזגלו נכנס בשביל לקנות SLK ( לא מאמין שאני נותן SLK כדוגמה לרכב זול) ויצא עם הבהמה הזאת בזכות כשרון מכירה כזה או אחר.

פורסם
קשה לי להאמין שהיה צריך כושר שכנוע מטורף. אני בטוח שמר בוזגלו ידע בדיוק מה הוא רצה להזמין כשהוא נכנס לסוכנות , לפקיד נשאר רק למלא טופס. במקסימום הוא ייעץ לו על חבילות אבזור נוספות אבל אני לא רואה מצב שמר בוזגלו נכנס בשביל לקנות SLK ( לא מאמין שאני נותן SLK כדוגמה לרכב זול) ויצא עם הבהמה הזאת בזכות כשרון מכירה כזה או אחר.

אני לא מדבר על כושר השכנוע.

זה ברור לי שכמעט כל לקוח שנכנס לאולם התצוגה של מרצדס יודע בדיוק מה הוא רוצה להזמין (מקווה שביום מן הימים

גם אני אכנס לאולם התצוגה של סמל הכוכב בידיעה שאני הולך לממש סוף סוף את החלום ;) ).

אבל בכל זאת, נציג המכירות שחתום על המכירה, בין אם בעל כושר שכנוע גבוה ובין אם נמוך, הוא זה שחתום על המכירה

וזה מה שמעניין אותי- איך בדיוק מצ'פרים נציג מכירות שחתום על מכירה של S65 AMG שרק התוספות שלה ביחד מגיעות למחיר של מרצדס יוקרתית

וחדשה.

שלומי.

• תוכן חדש...