Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני שוקל לרכוש סובארו STI 2015 או במוו סדרה 3/5.

במידה ואני אכן ארכוש סובארו STI 2015 [פרימיום] , רציתי לדעת לגבי שיפורים לרכב במדינת ישראל וגבול החוקיות.

הרכב מאיץ ל100 ב 5.5-4.5 שניות [תלוי בנהג] . אני רוצה להביא אותו למצב של 100 בפחות מ 4 שניות.

ודגש על תאוצה מי 100 או מי 60 .

רציתי לדעת אם יש מישהו מקצועי במדינתנו שמתעסק עם זה ומה ממומלץ לי לשפר.

Mercedes Benz Vito V6T 3.2 2015

Chevrolet Silverado 2500HD 2014

פורסם

עוד טרול, מה הקשר בין סדרה 5/3 ל sti ספק בכלל עוד לא קנית את הרכב וכבר אתה מחפש להגיע ל 4 שניות. חנוכה לא נגמר לפני שבוע?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
רציתי לדעת לגבי שיפורים לרכב במדינת ישראל וגבול החוקיות.

שיפורים אינם חוקיים במדינת ישראל, נקודה. כל דבר הכי קטן שתעשה לרכב, יכול להיות עילה להורדת הרכב מהכביש במידה וייבדק על ידי שוטר. גם אם רק תחליף לפילטר פתוח, או תשים קסנון במקום הלוגן, או שתנמיך אותה אפילו בס"מ בודד, אתה תהפוך לעבריין (מבחינת המדינה והמשטרה) ותסתכן בקנס ובהורדה מהכביש.

עדיין רוצה לשפר? אחלה.

תקנה את הרכב, תיסע עליו, תלמד אותו, תלמד את עצמך, תחיה איתו, ואז תדע מה אתה רוצה/צריך לשפר.

נסעת? למדת? יודע מה אתה רוצה? גש לאחת מסדנאות השיפורים ותבקש מה שבא לך בהתאם למה שהרגשת מהרכב.

אל תשכח שאתה בעצם עדיין תהיה עבריין. אני מדגיש את זה כי שאלת לגבי חוקיות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
חפש בגוגל "שיפורי רכב" ותקבל רשימה של סדנאות שישמחו לשפר את רכבך.

תודה על ההסבר היפיפה אני ארוץ לסנדא מסוימת ללא שום המלצה ובלי לדעת אם הם מתמחים ברכבים מסוג סובארו עם מנועי בוקסר.

רק על פי מה שמצאתי בגוגל עליהם , שבעצם כתוב באתריהם "תבואו יהיה בסדר" - פה אני מתחיל לדאוג.

ממליץ לך קודם ללמוד את האוטו ולהתרגל אליו לפני שאתה מתחיל לשפר אותו

על פי מה קבעת שאני לא מכיר את הרכב?

עוד טרול, מה הקשר בין סדרה 5/3 ל sti ספק בכלל עוד לא קנית את הרכב וכבר אתה מחפש להגיע ל 4 שניות. חנוכה לא נגמר לפני שבוע?

כל הרכבים שהיו ברשותי מתחת ל5 שניות .. אין בזה שום וואו חנוכה נגמר קריסמסט ושנה חדשה לא אז שיהיה לך חג שמח.

מה הקשר בין סדרה 3/5 לסובארו STI? אם אין לך מושג לך תבדוק.

בגלל תשובות כאלו נאמר - כל הגברים חייבים למות :-D

אכן

למען האמת וליתר דיוק - שם המשתמש שלו הוא "כל הגבר חייב למות"... :-D

למען האמת "כל גבר חייב למות" - זהו משפט שנכתב עם A ולא עם E ב MAN/MEN ללא רבים אשר אומר.

"כל הגברים אמורים למות" [ללא כוונה לצריכים ] , אנגלית בריטית משלהי ההתפתחות מהשפה הצרפתית , בקיצור אנגלית עתיקה.

שיפורים אינם חוקיים במדינת ישראל, נקודה. כל דבר הכי קטן שתעשה לרכב, יכול להיות עילה להורדת הרכב מהכביש במידה וייבדק על ידי שוטר. גם אם רק תחליף לפילטר פתוח, או תשים קסנון במקום הלוגן, או שתנמיך אותה אפילו בס"מ בודד, אתה תהפוך לעבריין (מבחינת המדינה והמשטרה) ותסתכן בקנס ובהורדה מהכביש.

עדיין רוצה לשפר? אחלה.

תקנה את הרכב, תיסע עליו, תלמד אותו, תלמד את עצמך, תחיה איתו, ואז תדע מה אתה רוצה/צריך לשפר.

נסעת? למדת? יודע מה אתה רוצה? גש לאחת מסדנאות השיפורים ותבקש מה שבא לך בהתאם למה שהרגשת מהרכב.

אל תשכח שאתה בעצם עדיין תהיה עבריין. אני מדגיש את זה כי שאלת לגבי חוקיות.

נורא שמחתי להבין שככה המדינה מייתחס למוטוריקה.

עכשיו לנושא לכל הנחמדים מלמעלה הינה תשובתי:

למדתי את הרכב היה ברישותי בארה"ב גם מודל 2014 .. מכיר את הרכב יודע בוודאות להגיד לכם בכמה שניות הוא מגיע ל100 בהקשר לנהג , בהתנהגות בקשיים של הגיר ועוד. אלה לא נתונים שהפלצתי מאחורה.

יודע בוודאות על "הקושי" שלו לזנק ממהירות מרכזיות ומכיר את הבעית גיר שלו.

מחפש המלצות לסנדא במידה ואני ארכוש את הרכב בארץ.

לגבי הבדלי ב.מ.וו/סובארו ... שואלים מה הקשר?

ראשית כל אלה אופציות שחפצות מהלב לא חייב להיות קשר בהכרח.

במבחינת ביצועים, מדובר בהספקים זהים גם בביצועים זהים , האחד בנוי לשטח[ריאלי] והשני לשטח בנוי.

ההבדל הינו נכנס לקטע האיבזור וההתנהגות .

הב.מוו לוקחת את הSTI בישר מפסידה בפניות .

זוהי ההתלבטות גם טווח המחירים כמעט זהה.

עריכה אחרונה על ידי AllManMustDie

פורסם

על איזו BMW מדובר בכלל? כי רק 335 ו-535 יכולות לעמוד על הנייר עם הסובארו, והעלויות שלהן... טוב, בטח אתה יודע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איך אתה מצפה שאנשים יקחו אותך ברצינות אתה כותב הודעה בלי לפרט שום פרט, אתה לא מספר על איזה רכבים נהגת, ואפילו לא משווה דגם של במוו אל מול ה sti, סתם לזרוק נתון לאוויר של "רוצה לרדת מ4 שניות" בלי ביסוס לא יכול להראות על רצינות, במיוחד עם כמות מינורית של 7 הודעות סה"כ.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
על איזו BMW מדובר בכלל? כי רק 335 ו-535 יכולות לעמוד על הנייר עם הסובארו, והעלויות שלהן... טוב, בטח אתה יודע.

80 אלף הבדל..

סדנת טיג מוטורספורט הינם מתמחים ברכבים האלה.

ממליץ לך להרים אליהם טלפון ולהתייעץ.

http://www.tig-motorsport.com/

https://he-il.facebook.com/pages/TIG-Motorsport-Engineering/227609031022

אוקי תודה.

איך אתה מצפה שאנשים יקחו אותך ברצינות אתה כותב הודעה בלי לפרט שום פרט, אתה לא מספר על איזה רכבים נהגת, ואפילו לא משווה דגם של במוו אל מול ה sti, סתם לזרוק נתון לאוויר של "רוצה לרדת מ4 שניות" בלי ביסוס לא יכול להראות על רצינות, במיוחד עם כמות מינורית של 7 הודעות סה"כ.

אל תקחו חשבתי מדובר בפורום מקצועי שאין צורך לפרט כל פיפסי ביבסי אם יש צורך לפרט כנראה לא מקצועי נכון?

פחות מ4 שניות ל 100 מה קשה להבין המלצות לטורבו בנוי של AMS או ניהול מנוע מה עם ניהול גיר AMS או UNDERGROUND.

טרול..

תחזור לפיאט פונטו/סיאט/וולקסווגן שלך נתראה בכביש אמיתי.

לנושא אפשר לנעול , חבל שבכלל שאלתי אפשר לקבל אחלה עזרה ישירות מסובארו בארץ.

פורסם

ראשית כל חבר,אתה חדש פה, לירות לכל הכיוונים על אף התגובות שלא נראו לך זה לא לעניין, השאלה שלך מתאימה לילד ולא לנהג, הנינג'ות מיפן הינן כפולות הנעה AWD, לעומת זאת הבימריות שבארצנו הקטנה משווקת עם הנעה אחורית RWD (בחו''ל ישנן גרסאות הX כפולות ההנעה), זה 2 עולמות שונים בעלי יתרונות לכאן ולכאן.

0-100 זה הוא נתון השמור למשווקים וההדיוט חסר ההבנה, רכבים חזקים שכאלו יש לבחון 0-400 מטר ובפרמטרים אחרים לגמרי, אלא אם כן רצונך להתחרות בדראג הקרוב אבל גם אז כנראה שתתקשה לעמוד בקצב.

בכל מקרה מגוון הסדנאות איננו רב כמו בUSA, אך הגדולות והבולטות בהחלט מומלצות כתלות בסוג הרכב שתקנה לבסוף.

TIG, PIT-STOP, DRIFTECH, E&AG,G-FORCE,M&V....

בהצלחה חבוב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...