Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות התקפות ההאקרים בוטלה יציאת הסרט "ראיון סוף" על התנקשות במנהגי צפון קוריאה.

מצד אחד אני מבין את ההחלטה, בסה"כ למה להכניס ראש בריא למיטה חולה עם שליט מג'ונן בעל משאבים אינסופיים שעומד עם חרב מעליך, אבל מצד שני זה אומר משהו מאוד רע על היכולת שלנו להגן על עצמנו משליטים כאלו עם גדודי סייבר גם בתחומים אחרים.

פורסם (נערך)

איך הגעת לזה שיש לו יכולות איסופיות?

בעצם, אתה יודע מה? לא מעניין אותי.

בגלל שאנשים כאלה גורמים לשאר העולם לחשוב שיש להם כח מפה עד הודעה חדש, במקום להפוך אותם לכתם רטוב על הקיר תוך 72 שעות מהרגע שהם מתחילים לאיים על מישהו, מפחדים מהם ונותנים להם להכתיב את סדר היום לשאר העולם. זה כולל גם חמאס ודאע"ש.

בגלל אנשים כאלה העולם הזה נראה ככה, תודה באמת :evil:

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לטעמי כל הסיפור הזה זה תעלול יחצ"ני של סוני ותו לא.

סוני "לא רוצים לשחרר את הסרט עכשיו כי מאיימים עליהם", הם מצפים לכתבות בסגנון "ההאקרים ניצחו את סוני וימנעו מאיתנו הקרנת הסרט שכל כך רצינו לראות" מה שיעיף את הטרנד של הסרט THE INTERVIEW לשמיים ואת הרצון האישי של כל אחד מאיתנו לראות אותו ובעוד שבועיים סוני "יכנעו וישחררו את הסרט לאחר מחשבה מחודשת" ואז פתאום הקופות יתמלאו. אני לא אתפלא אם מחר מחרתיים יהיה Hashtag חדש שמדבר על שחרור הסרט, משהו בסגנון #SonyDontGiveUp.

זו דעתי, נחיה ונראה.

פורסם

וואלה, תעלול יחצני. לא חשבתי על זה.

תפיסה יפה, שבלול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הצפון קוריאנים עצמם בהחלט לא ניצחו, את הצפון קוריאני הממוצע לא מעניין אם בסרט מסוים ירצחו או לא ירצחו את השליט.

מעניין אותו יותר מה הוא יאכל היום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הצפון קוריאנים עצמם בהחלט לא ניצחו, את הצפון קוריאני הממוצע לא מעניין אם בסרט מסוים ירצחו או לא ירצחו את השליט.

מעניין אותו יותר מה הוא יאכל היום.

צודק ב100%.

פורסם (נערך)

תעלול יחצ"ני או לא, זה בטוח עובד. הנה הטרנדינג של "the interview" ושימו לב מה קורה בדיוק כשהרשעים פורצים לgood guys.

התוצאה הסופית היא פשוטה: סוני היא חברה, כמו כל חברה הרצון הראשוני שלה הוא להרוויח כסף. כסף הם ירוויחו כשהם ישחררו את הסרט הזה והרבה יותר מאשר אם לא היה את כל תעלול הפריצה הזה. בהנהלת סוני לא יושבים דגנרטים בלשון המעטה, אלא אנשים שממירים את המחשבות האלו לכסף.

הנה הכסף.

טרנדינג של הסרט בגוגל, חיפושי "the interview", שימו לב לעליה התלולה (בצורה קיצונית):

Untitled.png

טרנדינג של #Sony ברשתות החברתיות לאחר התעלול היחצ"ני:

Untitled.png

זה כמובן לא מוכיח כלום, אבל אני יודע שאם הייתי יושב בהנהלת סוני, זה בדיוק מה שהייתי רוצה.

זה בדיוק הTheme של הסרט וזו הסיבה לעוצמתיות של התעלול הזה, "הרשעיות האין סופית של המשטר הצפון קוריאני וההתעללות שלו בחופש הביטוי שאף יצא מגבולות המדינה" גורמת לנון קונפורמיזם במדינות המערב (קהל היעד של הסרט) ואף מגבירה את הרצון לצפות בו כדי להבין מי הדמות שעוללה את כל הבלאגן הזה (הדיקטטור הצפון קוריאני) בנוסף לרצון העז לצפות בסרט שהוא "מוקצה" וכאילו סרט ש"נמנע ממך לצפות בו". כל הפרמטרים האלו יובילו לשיא מבחינת מכירות בקופות.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

זה כנראה תעלול יחצ"ני כמו שאמרו מעליי, ואחד טוב לפי הנתונים שפרסמו פה.

אני מקווה שיקפיצו את השרשור הזה בעוד כמה ימים כדי להראות שהסרט הזה כן יופץ בסוף.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אתם רוצים להגיד לי, שסוני הדליפה מאות גיגהבייטים של מידע מסחרי, דוחות פיננסיים, ופרטים אישיים של העובדים ושל המנהלים (כולל מספרי SSN, כתובות מגורים, טלפונים, מיילים), בשביל תעלול יחצני של סרט?

פורסם

ההדלפה עצמה כנראה לא הייתה מתוכננת ע"י סוני, אבל כותרת השרשור מדברת על ביטול יציאת הסרט לאקרנים.

וזה כנראה כן תוכנן ע"י סוני כפי שכתב השבלול

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב אם זה נכון אז זה מצליח להם,אין דבר שאני רוצה לראות יותר כרגע מאשר את הסרט הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש כמה וכמה דברים שאתה רוצה לראות יותר מהסרט הזה. אתה פשוט נמצא באתר הלא נכון, אז אתה לא חושב על זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...