Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות מעבר למקום עבודה חדש אצטרך לקנות רכב שני למשפחה. נסיעה יומית לעבודה ובחזרה היא כ-50 ק"מ ולכן לא משתלם לי להחזיק ליסינג. דרישות מהרכב: אפשרות להכניס מושב תינוק ושני בוסטרים מאחור, אמינות, צריכת דלק נמוכה וסחירות. לצערי, תיבה ידנית לא באה בחשבון עקב דרישת הצד הנשי במשפחה.

אני מכוון לקנייה של יד ראשונה 0 ק"מ מחברת ליסינג או משומשת עם קילומטרז' מאוד נמוך. הדגמים המועדפים עליי הם סוויפט, ג'אז ויאריס. בתקציב שלי (ולאור היעדרותן בחברות ליסינג) אפשר לקנות אותן רק משומשות, דגמי 2013. בליסינג עם 0 ק"מ אפשר לקנות ב-84-87K ריו או I20.

המלצות - האם הדגמים שאני מעדיף מצדיקים קניה של רכב משומש או עדיף ללכת על החדשות? האם אני מפספס רכבים מסוימים? (לא רוצה מזדה 2 בגלל צריכת דלק, מיקרה בגלל הגודל).

תודה,

דוד

פורסם

ג'אז בליסינג דווקא יש, נסה באוטו סנטר, הם בבעלות של קבוצת מאיר שמחזיקה גם בחברת הליסינג וההשכרה הרץ ובצי שלהם יש הונדה ג'אז, בעיקר הייבריד.

יאריס בליסינג יש באלבר, לי אישית הציעו שם כמה כאלה.

פורסם
דרישות מהרכב: אפשרות להכניס מושב תינוק ושני בוסטרים מאחור,

אני לא מכיר אף סופר-מיני שתעמוד בדרישה הזאת.

נסה לחפש i30 האצ'בק/סטיישן מדגם הנוכחי (שנת 2012 וצפונה).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מבין ההעדפות שלך הסוויפט היא המכונית הטובה ביותר. החיסרון שלה הוא תא מטען מצומצם. למי שצריך להכניס עגלת תינוק זו יכולה להיות משימה מאתגרת. עדיפות שניה תהיה קיה ריו. היא הגדולה מבין הסופרמיני ומתאימה למשפחה קטנה.

פורסם

סופר מיני עם בוסטרים, מושב, עגלות ועוד חמוצים...בעייתי.

הסוויפט עם תא מטען ממש קטן.

קיה ריו, פורד פיאסטה וסקודה פאביה אולי יתאימו אם כי אתה יכול לנסות i30 בגרסת האצ׳בק שתתאים יותר מכולן.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

כבעל סויפט שמרוצה ממנה מאד אני ממליץ לך להמנע ממנה משתי סיבות:

1. הרכב צר, אני מסופק אם יעמוד בדרישה לשלושה מושבי בטיחות מאחור.

2. תא המטען זעיר, וכנראה לא יספק את צרכיך.

מה שכתבתי על הסויפט נכון גם לגבי היאריס.

סה"כ נראה לי ש-menir1 צודק, וסופרמיני סטנדרטית לא תספק את צרכיך - אפילו משפחתית עלולה להיות בעייתית מבחינת הכנסת שלושה מושבים מאחור. יתכן שתאלץ להסתדר עם שני בוסטרים מאחור וסלקל מלפנים, ולכן אפשרות לביטול כרית האויר הימנית במפתח צריכה להיות דרישה בסיסית.

לכן מלצתי היא לחפש אחד מ-3 סוגי רכב, ולבדוק אם עומדים בדרישות:

1. סופרמיני מאורכת, בעלת תא מטען, כדוגמת קיה ריו סדאן או i25. כאשר אני הייתי במצב דומה לשלך (לפנני כ-19 שנים) הפתרון היה יונדאי אקסנט, שהיתה בעלת מבנה דומה, ובה הסתדרנו עם שני מושבי בטיחות מאחור וסל-קל מלפנים, כאשר אשתי ישבה בין מושבי הבטיחות. באותם ימים לא היתה כרית אויר מימין כך שנושא ביטולה לא היה רלוונטי. לדעתי פתרון כזה רלוונטי גם בשתי הקבוצות הבאות.

2. מיקרוואן כדוגמת הג'אז או הספייס ורסו S (גרסה מגודלת של היאריס הצנומה).

3. משפחתית או סטיישן כפי שכבר הוצע לך בפוסט קודם.

בכל מקרה - ערוך סיבוב בסוכנויות הרכב כדי להתרשם מממדי המכוניות ובמיוחד מהצפיפות במושב האחורי ומנושא ביטול כרית האור הימנית, ואז חזור עם התרשמותך ובקש ייעוץ נוסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות.

אני אכוון לכיוון הריו. היא דומה ברוחבה (ואפילו גדולה) מרומסטר שכבר יש לי, אבל אוודא שהמושבים אכן נכנסים כמו שצריך.

הרכב מוצע בחברות ליסינג עם 0 ק"מ ב-87K בגרסת LX. בהנחה שהגודל מתאים, מה אפשר להוציא מהחברות במיקוח? יש העדפה בין אלבר\אלדן\אוויס וכו'?

פורסם

בדוק אפשרות לקבל את הרכב ברישון עם ידיים קודמות 00. האפשרות קיימת בחלק מהחברות לגבי חלק מהדגמים - לפני כשנה וחצי קיבלתי הצעה ברוח זו מאלדן לגבי פיקנטו.

כמוכן - לגבי הריו - לך לכיוון של גרסת הסדאן, על מנת להנות מתא מטען סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק קח בחשבון שהריו עגלה של ממש, שתיינית דלק, קופצנית ובעלת הגה מנותק. הייתה לי אותה שנה ונפטרתי ממנה. לדעתי מאוד לא מומלצת. יש קיה פורטה בליסינג 0 ק"מ במחיר קרוב. הייתי בודק את האופציה הזו.

פורסם (נערך)

תודה, אבדוק, יחד עם האפשרות להירשם כיד ראשונה. בהתחשב בזה שריו מוצעת ב-0 ק"מ ב-87K, אני מתאר לעצמי שפורטה תהיה יקרה לא במעט. יש לי גמישות בתקציב, אבל אני לא רוצה להוציא יותר ממה שהגדרתי. שתיית הדלק באמת לא משהו. שיקולי הנאה מנהיגה משניים בתקציב הזה

עריכה אחרונה על ידי burras
פורסם (נערך)

יש פה אי הבנה קלה. אם אני לא טועה, הריו שמוצעת ב-87 זה ההאצ'בק. הסדאן שמתאימה יותר למשפחות ורלוונטית עבורך עולה כמה אלפים יותר.

אם אתה בסופו של דבר הולך על סופר מיני, כבר עדיף באותו מחיר פורד פיאסטה שנמצאת בגלקסיה אחרת מבחינת איכות לעומת הריו, אך לא יודע אם המושבים מאחור והבג'ז יספיקו לך.

עריכה אחרונה על ידי shimib1977
פורסם

גודל הבגאז' פחות מטריד אותי. זאת כאמור מכונית שנייה וכל עוד עגלת תינוק נכנסת לתוכו (ויש לנו עגלה קטנה), אני מרוצה. שינועים גדולים אפשר לעשות ברומסטר עם נפח ההטענה האניסופי.

לגבי פיאסטיה - אני יודע שזה אוטו מהטובים בקבוצה, אבל יש 2 סיבות שבגללן אני לא שקלתי אותו. הרוחב שלו מאחור נמוך בכמה סנטמטרים קריטיים מקיה ומרומסטר. כמובן שאפשר לעשות מדידה על אמת ולבדוק, אבל הרכב בכלל לא הוצע לי באף חברת ליסינג עם 0 ק"מ. יש משהו שאני מפספס?

פורסם (נערך)

הוא דווקא נמכר בליסינג 0 ק"מ. תיכנס לאתר "מוטורי". לגבי הגודל, תלך לסוכנות ותבדוק אם היא נכנסת. לדעתי היא תיכנס. תבדוק גם אם יש עדיין את המבצע של סוניק סדאן ב-80 אלף שקל. היא מרווחת מאוד ונותנת תמורה מצוינת למחיר. יכולה להתאים לך.

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

אני חושב שהרעיון של רכב 0 ק"מ הוא רעיון טוב...אני יודע על הריו שהדגם 1.2 ידני בהחלט יכול להיות אלטרנטיבה מוצלחת בקטגוריה...

היא מאוד מאובזרת והחלקים יחסית איכותיים ככה שאני חושב שהיא באמת יכולה לספק אותך.

• תוכן חדש...