Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. היום כשנסעתי הבחנתי שהמד חום עולה למעלה. ואז לאחר כמה שניות הוא יורד לאמצע.

המשכתי בנסיעה שהוא בתחום הנורמלי.. ולאחר כמה שניות שוב, עולה לסירוגין.. עצרתי את הרכב בדקתי מים. לא חסרה אפליו טיפה אחת, וגם אין שום נזילה. יש לציין שהגברתי סל"ד בנסיעה המחוג ירד יותר מהר לתחום הנורמה. אני חושב שאני ישלול בעיה במאוורר כי שמעתי אותו עובד.

בבקשה תעזרו

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

יכול להיות רדיאטור סתום או משאבת מים, צריך לעשות בדיקה יסודית למערכת קירור ואז להחליט.

תבדוק שיש מים ברדיאטור עצמו, כמובן אך ורק שהרכב קר.

פורסם

תודה על התשובה. ירדתי לבדוק עכשיו שהרכב קר. האם למלות מים לרדיאטור עצמו? למרות שבמיכל העיבוי יש מים.

בזה בצידי הדרך

פורסם

בהחלט למלאות כי האינדיקציה האמיתית לחוסר היא הרדיאטור עצמו. תשלים את החסר ובדוק אם אכן קיימות נזילות. יש מצב גדול שמדובר בבעייה במשאבת המיים ובסירקולצייה שלה. תעדכן אם היה חוסר.

• ספונסר פורום
פורסם

היי

קודמי אמר וצדק - תתכן תקלה במשאבת המים או בתרמוסטט.

במידה וחום המנוע ממשיך לעלות מומלץ לגשת בהקדם למוסך לבדיקה.

שמעון זוארץ

03-5333082

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

מפלס נוזל שיורד ברדיאטור אבל לא במיכל עיבוי יכול להצביע על צינור סתום (בין הרדיאטור למיכל), או פקק רדיאטור בעייתי.

השלם נוזל ברדיאטור עד הסוף ותעקוב אחר התופעה.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה על התשובות. הייתי במוסך, מתברר שהייתה סתימה וגם נזילה ברדיאטור. הוחלף רדיאטור+טרמוסטט וצינור מים. הבעיה כרגע לא חוזרת על עצמה,

מה שכן ניראה לי שגנבו אותי במוסך :( גבו ממני 1300שח. זה מחיר הגיוני?

בזה בצידי הדרך

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר סביר למדי.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

תלוי איזה רדיאטור שמו לך, לדעתי נשמע יקר, איפה עשית את התיקון, מוסך כללי או מרכזי מאזדה?

ושבדקת אם יש מים ברדיאטור עצמו, היו מים עד הסוף או שהוספת?

פורסם

מוסך כללי. (מוסך נחום בבתים) אני לא יודע בדיוק איזה רדיאטור אבל הוא הוזמן מ ש.ש רדיאטורים. מדבריו הרדיאטור הישן היה בן 5 והיה סתום וגם הייתה נזילה בעומס. לגבי המילוי.. היה חסר ממש ממש קצת מים.

בזה בצידי הדרך

פורסם

הרכב עם מנוע 2 ליטר, הרדיאטור בהתאם. על כל העבודה שעשו לך, נשמע יותר מהוגן.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כן ראיתי נזילה ממש ממש קטנה. בכל מיקרה הבעיה כרגע לא חזרה

בזה בצידי הדרך

• תוכן חדש...