Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, במהלך חיפושיי אחר רכב (מיני) הלכתי לאחת מסוכנויות הטרייד אין המפורסמות. לאחר שהציע לי רכבים (בעיקר סוזוקי ספלאש) עם קילומטרז' גבוה וסרבתי הוא אמר לי שקיים הבדל גדול בין רכבים שיוצרו לפני 2008 ובין רכבים שיוצרו אחרי.

הוא טען שב2008 האיחוד האירופי חוקק על תקן של זיהום ברמה מסויימת וזה חייב את יצרני הרכב לשפר את המנוע הגיר כך שאין באמת השפעה של הקילומטרז' על חיי הרכב. (שהוא הפסיק את השימוש בטיימינג או משהו כזה) ולכן אפילו לניסאן מיקרה יש 497,000 ק"מ התחייבות של היצרן.

האם הוא אמר דברי אמת או רק ניסיון לשכנע אותי לקנות?

פורסם

איזה שטויות,טוב שלא הקשבת לו,הוא כניראה מדברי על תקיני היורו 5,זה נועד לשיפור הסביבה ופחות זיהום.

לכן בטח שיש השפעה של ק"מ על הרכב.

לחלק מהרכבים יש שרשרת טיימינג לחלק רצועה,אבל זה לא משפיע על אורך חיי המנוע.

כך שהוא סתם מנסה לשכנע אותך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגב,סתם מעניין,מה הכוונה שלו לגבי המיקרה? שי במשך 497 אלף קילומטר אין בעיות ברכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבחור שאמר לך את הדברים האלה, במקרה היה לו אף אדום גדול, שיער מתולתל בכמה צבעים ונעליים ענקיות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מוכן ללכת עם הבחור הזה לכל המדינות בעולם ואם יש מיקרה אחת שעברה כ"כ הרבה ואין בה תקלות...אני קונה ממנו את המיקרה שיש אצלו.

ואני מוכן גם להציע לו לבדוק מיקרה שעברה 300K. ממש שטויות, שלא תחשוב לחזור אליהם ובטח שלא לסוכן הספציפי הזה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...