Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם. אני הרבה זמן בפורום בשם משתמש אחר אבל לא נעים לי לשאול על השם משתמש שלי {אחר שראיתי איך "צלבו" את מקסים}

סיפור קצת בעיתי ואני לא יודע איך נקלעתי למצב הזה.

אני בן 24 רווק ויוצא עם מישהי גרושה בת 33 כבר 8 חודשים, אתמול היא אומרת לי שהיא בהריון אני רוצה לקבור את עצמי, אמרתי לה שאין לי בעיה שהיא בהריון ממני ואני לוקח אחריות מלאה על המעשים שלי ואם זה כספית {מזונות} או הפלה אני יתמוך בהכל, היום היא אומרת לי שהיא צריכה לדבר איתי, דיברנו והיא אומרת לי שיש מצב שזה לא ממני ובימי ביוץ שלה היא שכבה עם מישהו אחר {ללא ידיעתי כמובן} והוא גמר בפנים ויש מצב שזה ממנו .

אני רוצה לדעת מה חכמי הפורום שמבינים בכל תחום היו עושים במצב הזה כי אני מבחינתי שתעשה הפלה אבל היא מתה לילד כבר 13 שנה ודי תופסת אותי בביצים ופה הגיע השלב שאני אובד עצות.

אם יש שאלות/הארות, תשאלו ואני יענה.

אל תעבירו ביקורת כי למדתי מזה כבר.

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יודע שהיא בגדה בי, ומה שמפחיד אותי זה שהילד/ה שלי יתחתן בעתיד עם הילד השני שלי. מבחינה כספית היא אומרת לי אני לא רוצה שקל ממך ואני מוכנה לחתום על כל מכתב, אני רוצה את הילד הזה.

פורסם

וואו כל הכבוד לה שהיא סיפרה. תעלה את השיחה שוב, תקליט אותה ותגיד לה ביי ביי אחרי זה. אלה אם זה הילד שלך ואתה מוכן ורוצה להיות חלק מהחיים שלו למרות שאמא שלו שר****. אתה עוד צעיר,אל תשרוף את החיים שלך בגלל הטמטום שלה. עדיין לא הבנתי איך היא תופסת אותך בביצים, אשמח אם תסביר.

פורסם

לזיין גרושה שגדולה ממך בעשר שנים זה אחלה וסבבה, לזמן קצר.

עזוב את הסיפור הזה ומהר.

אל תהיה מפגר, אל תחשוב עם הזין.

אל תעשה שטויות. רצתה ילד? קיבלה, שתלך לאבא ושיגדלו את הילד שלהם בכיף.

אתה בן 24, ילד בעצמך, ללכת לגדל ילד של אנשים אחרים, ועוד של אחת ששכבה עם מישהו מאחורי גבך...

מקווה שעם בת הזוג הבאה תשתמשו באמצעי מניעה

גמר בחוץ? באמת?? אתם ילדים בני 14? :roll::shock:

עזוב את הסיפור הזה ומהר. אם הייתי אביך הייתי נותן לך שתי סטירות כדי שתתעורר. מקווה שהוריך מכירים את הסיפור.

אם הילד יתברר כשלך אני מניח שאין מה לעשות. אם הוא שלו- תחתוך.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היא תופסת כי היא לא רוצה לעשות הפלה, אני רוצה לעשות ככה אני לא יחייה כל החיים שלי בפחדים שיבוא לי הילד יום אחד ויגיד שהוא הילד שלי. אני לא רוצה להיות חלק ממנו, עדיין צעיר מידי בשביל ילד. הבדיקה של מי האבא הבנתי שאפשר לעשות רק אחרי שהוא נולד זה נכון?

פורסם (נערך)

מזדרז לעזור.

מניסיוני הרב אזי מדובר באשה נואשת לילד וכפי הנראה העובר אינו שלך.

בשום פנים לא לגרום להפלה !

כן,אתה צקח אחריות רק אם זה הוכח כילד שלך אחרי בדיקת אבהות,

ילד זה עולם,ואף מעבר לחוק..

זה היה רצונה ויש לכבדו,אם זה שלך,מה שפחות סביר קח אחריות על הסיפור,

כלומר חתונה או מזונות אבל קח אחריות,

על הילד ועל מעשיך.

הכל באהבה!!!

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

זה יהיה קצת קר מצידי אבל אין מה לעשות.

תתייעץ עם עורך דין לגבי חוזקו של מכתב שפוטר אותך מאחריות. במידה והילד באמת שלך והיא תחליט לבוא אליך בטענות לתשלום מזונות כשהיא פתאום תיקלע לקשיים, צריך לדעת האם המכתב הזה באמת פוטר אותך מאחריות או לא.

בנוסף, תדבר איתה שוב על זה שהיא בגדה בך, ושיש סיכוי שהילד ממנו, ותקליט אותה. לא יודע אם זה יעזור, אבל להזיק זה לא יכול.

למיטב ידיעתי, בדיקת אבהות זה באמת רק אחרי הלידה אבל אני לא מומחה בתחום. נסה לשאול את ד"ר גוגל.

זה לא שאם היא תגיד לך שהיא רוצה את הילד ואתה לא רוצה, אז יש לך מה לעשות בנדון. אתה לא יכול לבעוט לה בבטן בתקווה להרוג את העובר.

בקיצור, תכין הכל מראש ליום פקודה. עדיף שיהיה לך הכל ולא תשתמש בזה מאשר שתצטרך את זה ולא יהיה לך.

שיהיה המון בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

לא חושב שיש טופס כזה.שמע שחרר אותה עכשיו שתלך לטצבל ההוא. כשיוולד הילד תעשה בדיקת אבהות. אם הוא שלך אז הוא שלך וזה מה יש, תסתדרו בינכם. (אתה כבר ילד גדול וצריך לקחת אחריות בחיים על מעשיך) ואם לא שלך אז תגיד לה שתדבר איתך בסקייפ. בעקרון אין לך יותר מדי מה לעשות.

עריכה: יש עוד אופציה, אתה יכול לצאת סמרטוט ולהמשיך לצאת ריתה ולגדל את הילד שלו.

נ.ב מתי כבר יהיו לייקים בפורום??

עריכה אחרונה על ידי E-A
פורסם

ראה תגובתי לעי''ל

שום הקלטה,מסמך,תיעוד,וכו' לא יפטור אותו מתשלום מזונות עתידיים

במידה ויוכח שזה הילד שלו!!!!!!!!!!!

אם היא תרצה מזונות היא תקבל ובצדק!!

תחשוב רגע,מזונות נועדו לכלכלת ילד שאתה אחראי לו והוא שלך

(אם יתחוור בבדיקה כך)

זה לא היטל של ארנונה!!!

פורסם

אין לי שום בעיה לקחת אחריות אבל על ילד שהוא שלי, פה אני לא בטוח והיא מבחינתה אומרת לי הוא לא שלך ואני יחתום על כל טופס שתביא לי אני רוצה את הילד. מבחינת זה שהיא "בגדה" זה הכל מתועד בהודעות אז לא נראה לי שיהיה בעיה להוכיח את זה. השאלה אם טופס מעו"ד יעזור במצב כזה כי אני הבנתי שאם הילד רוצה הוא יכול לתבוע אותי בעתיד.

פורסם

אל תתבייש בכלום.

צלבו אותי? אני לא ישו.

ניסו להוכיח את עמדתם,אני לא אגיב לך כי אני ממש לא פוליטיקלי קורקט.

ואם הייתי מגיב הייתי אומר לה בטח... שהיא יכולה ללכת לבייץ במקום אחר. פוליטיקלי קורקט!

• תוכן חדש...